pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: ola banderola » 06 lip 2010, 19:49

Lodówkę absolutnie, ja mam piękną lodówkę, a wniej mieszkają same zdrowe rzeczy ( pomijając coca-cole potwora) i red bulle (angel też potwora

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 06 lip 2010, 19:52

zagadka: kogo przedstawia ponizsza scenka?
wraca Potwór do domu, przedziera sie schodami przez cale barykady, potluczonych, polamanych przedmiotow i zdemolowanych mebli, wchodzi do mieszkania - a tam gole sciany i Herbatnik (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 06 lip 2010, 20:07

Ta znowu o lodowkach... (giggle

Zapomnialam dodac, ze dzis mamy miedzynarodowy dzien calowania, wiec wszystkim moim ukochanym matolkom i nie tylko ;P przesylam buziaki (kiss w tym jeden extra dla Potwora za te samurajke z porem na hulajnodze (giggle , o pysznym nazwisku zreszta-od razu mam przed oczyma moje ukochane kit katy pomaranczowe ;P

Pani Lodowkowa
-na priva odpowiem wieczorkiem bo teraz zmykam, ale zeby nie bylo ze olalam ;)
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 06 lip 2010, 20:09

ewawawa pisze:zagadka: kogo przedstawia ponizsza scenka?
wraca Potwór do domu, przedziera sie schodami przez cale barykady, potluczonych, polamanych przedmiotow i zdemolowanych mebli, wchodzi do mieszkania - a tam gole sciany i Herbatnik (giggle
Ewcia cały pysk mnie boli od śmiechu, nie mogę właśnie, to sobie wyobraziłam (rofl (rofl (rofl
[smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]

Oj Lubcia dzięki za buzi, buzi, my z potworem też przesyłamy (kiss (kiss (kiss (kiss (kiss (kiss idę się wpić w jego usta, ciekawe, co powie (giggle

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 06 lip 2010, 20:33

Szkarolina
Powiem w skrócie-znam ten ból. (clin
Od lat słyszę miliony wścibskich pytań o dzieci,chociaż jakoś specjalnie stara jeszcze nie jestem. (thinking
Kiedy,z kim,ile...ludzie...co ich to obchodzi??? (envy
Moja (mooning moja sprawa i koniec kropka.

Reaguję zazwyczaj ostro,nie pozwalam się wtrącać w moje sprawy. (devil
Tzn.jestem dość chamska w stosunku do wścibskich chamów.Ale zdarzają się sytuacje,gdy ktoś po prostu żartuje na ten temat i czuję,że takie pytania nie są podszyte żadną złośliwością i wrednością,to wtedy luz.Rzucam jakimś śmiesznym tekstem i po temacie.

Teraz mam znajomą,która jest w drugiej ciąży.I niby jest wielce szczęśliwa i zadowolona.
I co rusz się do mnie, brzydko mówiąc przypieprza. (emo
Lubie ją,ale zaczyna mnie koszmarnie irytować.To,że dla niej macierzyństwo to jedyny sens istnienia,to jej para kaloszy,nie moja.
Już kilka razy niefajnie się zachowała.Po prostu wywyższała się,stawiała nie wiadomo na jakim piedestale,bo przecież ona URODZIŁA DZIECKO.A ja nie mama nawet męża,hahaha
Jestem w jej oczach 100 lat za murz..... (clin

Powiem Wam,że z kolei,to ja jej nie rozumiem.Zupełnie. (shake
Jak mam być niemiła,tak jak ona,to podliczę trochę jej życie-ona ma średnie wykształcenie(bez matury),jej mąż zawodowe,brak mieszkania,brak perspektyw na kupno własnego,pomieszkują kątem u rodziców.Kilkuletnie dziecko,drugie w drodze. (emo
Jak dla mnie-to kiła i mogiła,nawet się porządnie wybzykać nie mogą,bo rodzice za ścianą (clin
I tacy ludzie,tylko widzą wady i niedociągnięcia innych.Swoich oczywiście nie.
ale to są przykładni obywatel,bo.....

Przecieżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż mają rodzinęęęęęęęęęęęę,
to najwspanialszszszszszsza rzecz pod słońcem. (giggle (giggle (giggle

Boże,czasami mam tak dość tej polskiej mentalności.Nienawidzę podejścia ludzi,którzy mierzą wszystkich pod kątem wydajności jajników i plemników. (bronze
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 06 lip 2010, 21:56

Brawo dla tej Pani! (zreszta nie tylko tej jednej) (clapping (clapping (clapping

Marryme (kiss Jakbys czytala mi w myslach!

Ewcia wyglada na to, ze Lubka bedzie nas na krowim party linczowala swoim pancernikiem (giggle Ja tam nie mam nic przeciwko, tylko dajcie mi sie napic troche wina przed linczem to wszystko zniose (tongueout

Ktos cos wspomnial o lodowkach...i az mi sie zakrecila lezka w oku. W tym roku juz prawie kupilam sobie moja wymarzona, wysniona, czerwoniutka lodowe Smeg. Prawie...bo botem doszlam do wniosku, ze przeciez nie zaciagne tej lodowy na plecach do Anglii, a szkoda mi bedzie ja zostawiac w mieszkaniu, ktore zamierzam wynajac. I dupa (mooning Dalej mecze sie w jakims starym trupem, ktory zostawili mi poprzedni wlasciciele mieszkania, a wieczorami wzdycham do Smeg'a (clin
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 06 lip 2010, 23:20

szkarolina, nie przejmuj się, ja do tej pory jak mówię, że nie lubię dzieci, to słyszę "jak to , przecież masz swoje", mam i kocham, ale dzieci nie lubię i już (happy

Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy: co sądzicie o Szkole Wyższej Psychologii Społecznej? Jakie opinie ma ta uczelnia?
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

zielony_kwiatuszek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: zielony_kwiatuszek » 07 lip 2010, 06:16

jsia

ja co prawda nie z Warszawy....ale od października wybieram się tam na studia. Szkoła ma świetne opinie, kadra to sami specjaliści. Rozmawiałam z moimi koleżankami, które są po psychologii (ja wybieram się na psychologię dla magistrów) i mówiły mi że poziom tam wysoki i studiuje się świetnie. O innych kierunkach na tej uczelni nie wiem za wiele, bo się nie interesowałam.

Pozdrawiam.
03.08.2010 nosek - dr Łątkowski
05.07.2011 poprawka - dr Łątkowski

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 07 lip 2010, 10:06

Dzięki, ja właśnie też napaliłam się na psychologię dla magistrów, zawsze marzyłam o psychologii,tylko, że kiedy wybierałam się na pierwsze studia, to w moim mieście nie było tego kierunku, a o wyjeździe do innego miasta nie mogłam wtedy myśleć, a później stwierdziłam, że pięć lat studiować, żeby przed czterdziestką skończyć to bez sensu, ale trzy lata to brzmi zdecydowanie lepiej.

A skąd jesteś? Ja ze Szczecina, więc kawałek drogi, rozważam też filię w Sopocie, ale w sumie to niewiele bliżej, a kadra pewnie lepsza w Warszawie.
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 07 lip 2010, 10:10

Jsia, SWPS ma dobra renome wsrod niepublicznych szkol wyzszych w Warszawie. Znam kilka osob, ktore studiowaly tam psychologie i wszyscy sa bardzo zadowoleni (a naleza raczej do wybrednych). Ja sama poszlabym tam na kliniczna gdyby nie to, ze planuje wyprowadzke z kraju. I tu kolejna uwaga...jesli ktorach z Was wybiera sie tak na studia zaoczne to musi liczyc sie z tym, ze na SWPSie nie toleruje sie nieobecnosci na zajeciach nawet wsrod studentow zaocznych.

Nie wiem natomiast jak jest na SWPSie z innymi kierunkami, innymi niz psychologia.
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”