Allegro, Buyvip ...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Re: Allegro....

Post autor: ladykate » 11 sie 2009, 10:48

mi sie wydaje ze basters ma rację, transakcja na Allegro to prawnie wiążąca umowa kupna-sprzedaży a za ile krtos cos sprzedaje to z podatkiem ma nie wiele wspólnego, jesli ma sie dowody ze np za tyle sie kupilo i w urzedzie skarbowym wystarczyw wydruk z aukcji,
moj narzeczony swego czasu handlowal samochodami, kupowal w okazyjnych cenach albo lekkie rozbitki itd i jak szedl placic skarbówke to sie wycwanili i nie chcieli naliczac podatku od ceny wpisanej w umowie ale mieli jakies swije ksiazki z warascia rynowa dane marki dany rok itd ...... na co narzeczony podzedl do kierowniczki, pokazał aukcje allegro samochodu który kuypił za kwote mniejsza niz polowa rzekomej wartosci rytnkowej i Pan który nas wczesniej obslugiwal zrobil sie buraczany kiedy kierwoniczka kazala mu wpisc wartosc z umowy, od tamtej pory nie mielismy zadnego tego typu problemu, nie mniej jednak na wszelki wypadek zabieralismy wydruk z aukcji.......

i zgadzam sie z tym ze rejestrujac sie na portalu akceptujesz regulamin i warunki, nie porzeczytasz i nie umiesz to juz tylko Twój problem......
Nie odk³adaj zycia na póŸniej!!!!
dr BrzuchaĂąski - juÂż po! applaus
http://ticker.7910.org/an1cCAcNw360010M ... anV6IA.gif

Awatar użytkownika
basteros
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: basteros » 11 sie 2009, 13:44

A no wlasnie Ladykate :bravo
Nie umiesz - nie sprzedawaj ani nie kupuj na portalach ;) To tez sa w koncu umowy wiazace :-D
7-12-2009 Dr Brzuchański (+)(+) EuroSilcon 325 cc HP okrąglaki Są BOSKIE !!!

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 28 wrz 2009, 16:38

jak się skończyła sprawa z konikiem?
27.04.11r dr Stępniewski korekta powiek górnych
03.02.12r usta emervel 1ml
19.09.12r
[/color] usta emervel 1ml
[/color]

16.12.2010 r. - Pamięta się te rzeczy, których nie można zapomnieć

Awatar użytkownika
markotna
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: markotna » 03 paź 2009, 15:50

Lubię Allegro, nawet bardzo, bo jestem typem kobiety, która nie bardzo lubi łazęgować po marketach.

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 03 paź 2009, 18:48

Dziewczyny czy ktos kupowal od tego sprzedawcy?
http://www.allegro.pl/item753224347_suk ... _ecri.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ta sukienka bardzo mi sie podoba ale ..... Po piewsze juz kiedys kupilam sukienke od tego sprzedawcy(tylko byl zalogowany pod innym nickiem) Sukieneczka niby jak na zdjeciu, krociutka, na lato ze zwierzecym wzorem, tylko ze na metce widnial napis-koszula nocna :shock: no i tak zamiast 2 sukieneczek sprawilam sobie koszulki nocne. Sprzedawca po kilkunastu zlych komentarzach zlikwidowal konto. Pozniej widnial pod innym nickiem a teraz znow na niego trafilam. Takze uwazajcie dziewczyny aby nie kupic bubla.
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.

15/06/10 operacja noska -dr Łątkowski

Awatar użytkownika
basteros
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: basteros » 12 paź 2009, 21:00

Jeszcze nic nie wiadomo, czekam na datę rozprawy ;) Okaże się w praniu, ale będę informować na bieżąco ;)
7-12-2009 Dr Brzuchański (+)(+) EuroSilcon 325 cc HP okrąglaki Są BOSKIE !!!

Awatar użytkownika
veronnika
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: veronnika » 23 lis 2009, 17:47

u jakiego sprzedawcy na llegro kupujecie aktualnie perfumy? macie kogos sprawdzonego? na poczatku watku bylo podanych kilku ale niestety zaden z nich juz nie dziala na allegro - konta zawieszone badz zamkniete arf

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 23 lis 2009, 21:57

Swojego czasu kupowałam u azzaro66 (jest z mojego miasta; dowoził mi w umowione miejsce). Ani razu sie nie zawiodłam :-)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Rybeczka1983
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Rybeczka1983 » 27 lis 2009, 16:56

:-)

Awatar użytkownika
Rybeczka1983
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Rybeczka1983 » 27 lis 2009, 17:05

Dziewczyny uważajcie na http://www.bucikowo.pl" onclick="window.open(this.href);return false; maja tez buty na allegro,sa poprostu okrponi,czekalam na buty ponad pół roku ,wrecz musialam sie prosic o buty,wkoncu znalazlam na allegro oddzial w Polsce bo ogolnie to wysyłaja z usa i jakos mi te buty przyslali i od razu zablokowali moje konto i wpisali na allegro na czarna liste,potem poczytalam komentarze do transakcji na allegro i faktycznie laska jest oszustka ,dziewczyny dostaja buty po roku albo wcale,a sie wielce reklamuja w czasopismach tj avanti itp

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”