Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Post autor: marena103 » 26 cze 2009, 11:31

zadna smierc nie zasluguje na miano ze kazyd ma to na co zasluzyl nawet ci glupi
mnie kazdego szkoda kto odchodzi bo zawsze jest to nie w pore i zawsze nie jestesmy przygotowani na smierc
zastanawiam sie co takiego czy innego czlowieka sklonilo do tego co zrobil ze swoim zyciem
tak jak michel czy tylko sobie zawdczieczal to kimsie stal czy moze tez winni byli jego rodzice
mnie go i tak szkoda
dla mnie odeszlo trzech wielkich muzycznych tworcow
presley, fredy merkury i michel jacson .

to ja wtrace swoje trzy gorsze dotyczace playboya
tez kupowalam i czytalam od dechy do dechy
wiecej tam ciekawym artykulow, wywiadow i roznych fajnych nowinek technicznych niz w jakimkolwiek babskim pismie
wkurzaja mnie babskie pisma
jakbym byla mlodsza to bym sie chyba pochlastala tymi radami
masz byc zaje...sexi
masz byc szczupla, urpawiac sporty, pilnowacv diety (swojewj oczywisćie)
mezusiowi masz dogadzac na kazdym kroku
dla dzieci wzor cnot i pelna psychologia
dobrze by bylo jeszcze znac sie na modzie wystroju wnetrz
noi prowadzic bogate zycie kulturalne
wiec sie pytam dla kogo te gazety w ktorych co drugi tylyul krzyczy schudnij, uwiedź wlasnego meza itp
w pleyboyu nie znalazlam artykulow namawiajacych panow do tego jakie prezenty maja robic kobietom jak sie im schlebiac i jak je uwozdzic
artykuly rzeczowe i tresciowe i duzo lepsze
a zdjecia zgrabnych dziewczyn nigdy mi nie przeszkadzaly patrze na nie jak na akty i tyle
albo jak na piekne samochody
a co do zazdrosci niestety jestem zazdrosna choc tego nie okazuje i kontroluje to aby nie pokazywac
to taka zazdrosc w granicach rozsadku

myslalam jednak o rysiabe ze ma podobny styl pisania jak l.wiśniewski (ten od "w sieci") i wydaje mi sie, ze tez jest mezczyna bo sa sprzecznosci w opisach psychologicznych kobiet
kobiety mysla i postepuja inaczej a to co 'ona" pisze bardziej pasuje mi do pisania mezczyzny ktoremu sie wydaje ze zna psyche kobiet

ale sie dzisiaj nawymadrzalam
podobno ten weekend ma byc jakis niesamowity dzis w kawie czy herbacie mowili ze ksiezyc styka sie z saturnem czy cos takiego i ze to zle
ale ja jestem niewiarek i wnic takiego nie wierze ani w horoskopy ani wrozby

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 cze 2009, 12:09

niestety jestem zazdrosna choc tego nie okazuje i kontroluje to aby nie pokazywac

he,he każda ma inną metodę :-)
zadowolona

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 26 cze 2009, 15:48

Zgadzam sie z Toba marena ,co do Michela Jacksona.Też uroniłam łezkę i tez mi jest żal.... A to czy sobie zasłuzył czy nie ,to nie nam oceniać ,bo tak naprawde to nic o nim nie wiemy.Zaszufladkowac człowieka jest najłatwiej i najwygodniej....Nigdy do końca nie wiemy,co w nim tak naprawde siedzi,co nim kieruje i co przeżywa...

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 26 cze 2009, 17:21

No pewnie, biedny, od dawna zyl na tabletkach przeciwbolowych i morfium. Byl bogaty i slawny, ale przykro, ze tak sie uzaleznil.
A co do "babskich" pism - ludzie, one od rad to az pekaja. Uniwersalny srodek na kobiety to dac im rade.
Od seksuologow po rady babuni jak wywabic plame. Super interesujace. Wciaga i mozesz wszystkim domownikom zrobic przysluge.
A Playboy mial zawsze artykuly na wysokim poziomie, bardzo ciekawe.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
onaona
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: onaona » 26 cze 2009, 20:30

Michalel Jackson to moja wielka dziewczęca miłość. Był równo 10 lat starszy ode mnie. Miałam wszystkie ściany w pokoju pooklejane plakatami z nim. Znałam na pamięć (choć nic nie rozumiałam :badgrin: ) słowa piosenek. To przykre, co się z nim stało jeszcze za życia. Nie akceptował siebie. Mam nadzieję, że moje operacje nie doprowadzą mnie do takiego smutnego końca! :badgrin:
"Perfekcję osiąga się wtedy, gdy nie można już nic odjąć ani dodać."

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 27 cze 2009, 00:57

Późno dziś wróciłam, podeszwy mnie bolą od tańca, zaglądam na forum, a tu...zobaczcie jak oberwałam na 30-tkach!Nie doceniam kobiet- matek- polek, piszę "z lekkością i w stylu podobnym do Ryszardy" (w domyśle ...hmm...???), no i ten męski nick...Co prawda "piszę o sobie w rodzaju żeńskim" (czy jakoś tak, może niedokładnie zacytowałam, ale nie chce mi się już wracać na 30tki) ale...
No i mam problem ... Przyznać się, że jestem mężczyzną (i Ryszardą, a może Ryszardem?)czy iść w zaparte i utrzymywać, że jestem kobietą?
No i jaki diabeł mnie podkusił, żeby pisywać na 30-tkach, rozczulać się nad Rysią albo ją komentować czy też nie dowierzać, że zapracowane kobiety potrafią znależć czas na wszystko.
A wszystko przez te "harlekiny" rysiabe.
Kwiatek, Ty miałaś rację, żeby się nie odzywać i machnąć ręką na te głupoty.
No kończę już, bo mi się oczka zamykają po tym "Wołyniu" (była i "La Cumparsita" i "Una Paloma Bianca" i "Na stokach Mandżurii"), a jutro lecę do kiosku nabyć jakiegoś "harlekina" coby się jeszcze podszkolić w stylu.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 cze 2009, 02:03

Jak umarł Fredi Mercury , to jeszcze był Jakson, a teraz pusto , nie ma następcy króla . Chociaż on już od dawna nie miał super hitu jak te 20 lat temu............Dzisiaj mi córka przypomniała jak była mała, siedziałyśmy na podłodze, słuchałyśmy listy przebojów Marka Niedźwieckiego {na superowym radiu ,kupionym na MM <Amator stereo> :-) :-) i on zapowiadał wschodzący , wielki talent ......nie mylił się.
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 27 cze 2009, 09:24

Derek przyznaj sie JESTES GEJEM hahaha applaus
Kochana najgorsze co może byc to sie przejmować co kto pisze. Ty piszesz tak jak myślisz i tyle. Jak komus to nie pasuje to niech sie burzy a i tak Twojego zdania nie jest wstanie zmienic.
Jej mi zal ze umarła. Uwielbialam Aniołki jak byłam dzieciakiem i ja najbardziej! :-?
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... _zyje.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 27 cze 2009, 10:16

Nareszcie wstałam po wczorajszych hulankach. No i odpisuję.
Babina, rzeczywiście coś mi świta, była taka aktorka Bo Derek, taka chyba tleniona na biało. Ale mój derek (deruś, derunio, dereczek, był taki dereszowaty,taka morda kochana...) nie miał z nią nic wspólnego (ze mną miał i to przez parę ładnych lat, Kwiatek wie, bo jej pisałam), w ogóle nie był rodzaju ludzkiego (chociaż męskiego jak najbardziej).
Sabrina, z tym gejostwem to pomysł wart rozważenia, a moze lepiej...transseksualizm?....
A tak na poważnie, to dobrze mi tak, po co wypisywałam się o matkach polkach.Może dlatego, że miałam koleżankę z piątką maluchów (same chłopaki) i wiem jak to w realu wygląda.Pracowała 8 godzin i ogarniała wszystko, ale jakim kosztem.Natomiast na zewnątrz opowiadała jak to fajnie, jak ona ma przy tym wszystkim czas i na to.. i na tamto...Sama jej tak doradzałam, żeby głupie baby nie okazywały niby współczucia, a w gruncie rzeczy politowania.Dlatego nie bardzo wierzę, że można tygodniami ciągnąć taką harówkę kosztem 4-godzinnego sypiania. W końcu z czegoś trzeba zrezygnować, bo organizm nie wytrzyma.Lepiej chyba coś odpuścić, by dzieciaki miały zdrową i wypoczętą mamę, a jak podrosną to wtedy zająć się sobą.
A co do rysiabe, pewnie, że to pierdoły (tak to określił mój M., bo podejrzał kiedyś jak się zaczytuję, powiedział dosadniej, bo "babskie pierdoły"), ale trochę mi jednak głupio, że w pewnym momencie naskoczyłam na nią/niego, bo jeżeli jest choć cień prawdopodobieństwa, że to pisał ktoś w depresii albo w jakimś poplątaniu, to lepiej było pocieszyć czy poradzić, jak to Ty zrobiłaś od razu ,niż naskakiwać.
Co do odpisywania na posty, no to chyba nie bardzo i tak lekceważąco byłoby nie reagować w ogóle.Wypada chyba odpowiadać, nawet jeżeli zdania się nie zmienia.

A Sarah bardzo mi żal, bardziej niż Michaela. Ja też lubiłam ją najbardziej z aniołków.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 27 cze 2009, 13:22

tak jest. Derek to gej. Widziałyśmy to wiemy :badgrin:
No, dostało Ci się . jednemu się nie podoba, że styl od "harlekina", drugiemu, że "matki polki".
Ja był typowała, że harlekiny w większości piszą mężczyźni. Matka -polka (przyjmując, że to stan umysłu co to wszystkiemu podoła a nie rozmemłanie) by się wstydziła takich textów. Ona zadbawszy o swą gromadę, uprasowawszy wszystko i mając skopany ogródek, zabiera się po północy (albo i przed, jak sie wyrobi) za książki "z wyższej półki". Z palcem w bucie przelatuje przez Joyce'a do spółki z Kafką. Nieletnim tłumaczy co dręczy Rimbaud i planuje na jutro operę. Więc taka matka - polka nawet nie wymawia słowa "harlekin" a co dopiero żeby na temat stylu dyskutować. Tylko skąd wie, że wogóle jest takie cos jak "harlekin"? :badgrin:
Chyba faktycznie nie ma co dyskutować...

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”