Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 23 maja 2009, 23:54

Sabrina, Fajnie,a gdzie się tego nauczyłaś?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 maja 2009, 09:29

NINA-30, Nie uczyłam sie tego nigdzie. Od dziecka ciagneło mnie do wróżenia,duchów,do wszystkiego co tajemnicze i nie znane. Jeszcze jako małe dziecko czytałam tylko te bajki gdzie było o wróżkach i czarodziejach. w wieku 16 lat pierwszy raz powrózyłam z normalnych kart i sie sprawdziło. Co rok w Anrzejki wróże sobie z wosku [tez sie sprawdza]. Od zawsze lubie takie czary-mary ;) i wole takimi rzeczami sie zajmować,o takich rzeczach rozmawiac,niż o ciuchach,kosmetykach,maseczkach i innych przyziemnych rzeczach. :-) Dla tego nie mam koleżanek,nie mam znajomych,bo zadko kto wierzy w takie rzeczy wiec nie mam z normalnymi ludzmi oczym rozmawiać haha :badgrin:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

agnescza
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnescza » 24 maja 2009, 10:51

Sabrina a może i mnie coś powiesz? Chętnie poczytam....
5 luty 2007 - 395 cc Mentor anatomiczne

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 24 maja 2009, 11:26

a ja nadal nie wierze... Ciąża u niej, a jak ona nie ma jak, to u jej psiapsiółki, albo jakiejś koleżanki psiapsiółki, w końcu wyjdzie że w ciąże zajdzie znajoma dalekiej znajomej, i niby że karty prawdę powiedziały. Głupota... :doubt:

i po co ludzie w to wierzą ?? :|
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
carrion
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: carrion » 24 maja 2009, 12:52

a wierzą bo jest to odskocznia od "normalnego" życia ;) i fajnie jest posłuchać co cię czeka :-)
Sabrina ja też poproszę jeśli można :-D

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 24 maja 2009, 16:44

Sabrina pisze:cukiereczekPL, http://tarot.onet.pl/
dziekuje Sabrinooo
wyszlo mi rozstanie w najblizszej przyszlosci.... :roll: (zobaczymy czy sie spelni) bo ta karta - "osemka pucharow" powtarza sie caly czas w najblizszej przyszlosci....

mojej " polowce" tez wyszla ta karta w najblizszej przyszlosci ale on smial sie z tego i mowi ze nie wierzy w bzdury - ale ONI nigdy nie wierza w nic... w duchy ze sa w domu tez mi nie wierzy :roll:

mi sie tez powtarza karta " krolowa mieczy" :roll:

zanim ustawilam karty pomyslalam wlasnie o zwiazku naszym czy przetrwa i wyszlykarty mowiace o zwiazkach.... :oops:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
majka133
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: majka133 » 24 maja 2009, 20:13

Mnie tez ciągnie do wróżb...Ostatnio rozmawiałam i wysyłałm smsy przez portale wróżby online i viversum....czy się spełni... nie wiem. niemniej jednak wszyscy wróżbici mówią mi prawie dokładnie to samo więc chcę wierzyć bo to dobre wiadomości, a z drugiej strony.....myślę,że może mają jakiś komp i bazę danych i na tej podstawie tak podobne wróżby wychodzą .......
dr Kubasik 13 .03 2008 plastyka brzucha -
SUPER

dr.Kubasik- piersi 21.08 2008

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 24 maja 2009, 20:18

Ogólnie,fajnie sobie powróżyć. Ja miałam tą przyjemność dwa razy,i się spełniło 8-)

Awatar użytkownika
majka133
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: majka133 » 24 maja 2009, 20:19

Ale też przez portale?
dr Kubasik 13 .03 2008 plastyka brzucha -
SUPER

dr.Kubasik- piersi 21.08 2008

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 maja 2009, 20:52

Aguuu, jezeli nie wierzysz we wróżby,to czemu chciałas,żebym ci powróżyła?
co do tej ciąży wyszła karta CESARZOWA któraoznacza cytuje: oznacz: "ciąż u ciebie albo w najbliższym otoczeniu"
Więc dla tego jeżeli dana osoba wie na 100% ze nie może zajsc w ciąże,to znaczy ze to pewnie zajdzie jej siostra,kuzynka,najbliższa koleżanka.
agnescza lada dzień bedziesz musiała sie z czyms zmierzyć,z jakimś zadaniem,problemem i wygrasz te walke.wyjdziesz zwycięsko,wiec gdy pojawi sie cos do rozwiazania nie obawiaj sie.
Dziewczyny jak sobie wróżycie,to chwile sie skoncentrujcie na pytaniu,musicie byc skupione
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”