ROZMOWA W SPRAWIE PRACY...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 22 lip 2005, 17:34

hehe ja też jeśli chodzi o MSN to nie wiem jak sie połączyc. Na Skype nie narzekam, więc nie będę niczmieniac... :wink:

I koniecznie napisz jutro wieczorkiem jak dzień próbny, dobrze, że to tylko 4h, bo jak maja cie potem kopnąć w du... to przynajmniej się niezmeczysz... :twisted:

Ale mam nadzieję, że cie przyjma... :)
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 22 lip 2005, 17:43

no nie namęczę się za bardzo, ale to jednak 4 bezsensowne godz. + 2-3 godz. dojazd i mam cały dzień z głowy, a zawsze mogę zrobić coś bardziej interesującego niż stanie w sklepie za darmoche. :?

no coż zobaczymy...

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 22 lip 2005, 17:47

to strasznie długo dojeżdżasz, faktycznie w takim razie to troszke bez sensu, ale skoro sa jakieś szanse to coz trzeba poswiecic jeden dzien...a nóż może sie uda, tylko ze potem bedziesz dojezdzala tyle czasu codziennie....http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... kwasny.GIF ech !
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 22 lip 2005, 17:55

liczyłam dojazd w jedną i drugą stronę (dojeżdzam 1 h), ale już się przyzwyczałam, bo dojeżdzałam przez kilka lat do szkoły, więc nie jest to męczące.
no ale stracę ok. 7 h jutro, a mogłabym siedzieć sobie w domku. trudno, ale idę na takie coś ostatni raz.

Gość

Post autor: Gość » 22 lip 2005, 17:58

Aralia

to życzę ci powodzeia jutro,zeby ten ostatni raz byl twoim ostatnim razem w poszkiwaniach pracy tzn; zebys dostala w koncu ta prace :!:

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 22 lip 2005, 18:13

nie dziękuję :wink:

ale się pocieszam tym żę już nigdy na takie coś nie pojdę, ja się szybko zniechęcam i załamuję takimi sytuacjami, tam niestety będę płacić grosze 640 zł. + % z utargu.... (cały etat; tyle zarabiałam na weekendy w sklepie Ryłko) to bedzie tak 700-900 zł. jak dobrze pojdzie!!??, :? a tak najmarniej 640 zł.... (800 potrzebuję na czesne miesięczne) ale trudno lepsza taka praca, niż żadna.

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 22 lip 2005, 18:38

Ja też się szybko zniechecam i załamuje, jak cos mi niewyjdzie kilka razy to trace wiarę w siebie i trudno mi ją odzyskać no chyba, ze jestem w sytuacjii podbramkowej tak jak ty, ale i tak wtedy nie mam tego zapału do pracy i tej energii...;/
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 22 lip 2005, 18:39

Zas jakosc rozmowy przez skype, zalezna jest od polaczen (jaki rodzaj macie jesli chodzi o internet i jak duze macie polaczenie czyli predkosc)
Jesli macie np. kablowke i predkosc 128 kbps wiec jakosc polaczenia bedzie słaba ( dlatego te opoznienia i problemy) :wink:

pozdrawiam Kamila :)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 30 lip 2005, 11:02

Aralia miłaaś nam napisac jak poszło, ale skoro nie piszesz to zapewne dostałaś tą prace i pewnie dlatego nie masz czasu sie z nami podzielic ta wiadomością....no nic..heh

Ale jak sie pojawisz, to czekam na relacje... :D

pozdr. :wink:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 30 lip 2005, 11:10

niestety... :( ta s... nie zadzwoniła!!
jak ja weszłam to zaraz wyszła jedna z pracowniczek i miała płacone z mnie (bo ja za dormo) ona sobie poszła do domu, a ja za nią pracowałam!!!
stałam 4 godz. kierowniczka powiedziała mi że dobrze pracuję, że widzi że mam kontakt z ludzmi , że umniem rozmawiać z klientami, nawet się pytała gdzie chcę pracować tu czy w Arcadii, zebym sama zdecydowała i takie tam....

i d... :( jestem zła jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”