Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 03 lip 2006, 21:42

a ja jestem mgr kulturoznawcą (tak tak jest taki zawód :wink: ), a WIEM (za późno!) że powinnam być architektem (nie dekoratorem :evil: ) wnętrz albo tancerką, taką jak Isadora Duncan, Josephine Baker czy Pina Baush :P
albo pracować dla Almodovara :P :P :P

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 03 lip 2006, 21:52

przeciez jest jakis odsetek do odstrzalu, dla zachowania rownowagi.sa tez sezony polowan i cale ustawy na temat prowadzenia polowan.
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

gosbo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosbo » 03 lip 2006, 22:09

elajustyna jak u kogos nie ma tradycji do polowan i nie sa zwiazani z lasami panstwowymi ,chociazby bedac mysliwym to nie zrozumie co w tym jest pieknego,mi sie strasznie podoba cale to myslistwo,sama nie poluje,ale strzelam-do rzutkow :D moj tata organizuje polowania wyjazdowe do afryki ,bialorus,na kamczatce tez byl. a poza tym nalezy do kol lowieckich no i jest zwiazany z LP,zreszta moj brat tez (mgr.inz.Lesnictwa):D to umnie rodzinne

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 03 lip 2006, 22:12

u mnie w rodzinie jest dwoch myśliwych wujków ale ja jakoś nie widze w tym nic fajnego :roll:
rzecz gustu oczywiście :roll: :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 03 lip 2006, 22:12

no to zapraszam na polowanie do szkocji...tutaj duzo sarenek i lisow :)
przyjezdza tutaj sporo wlochow i niemcow...szkocja jest dosyc popularna.poznalam rodzine ktora prowadzi takie biuro tutaj.organizuja tez polowania do rumunii.bylam raz w na takim jednym polowaniu w Perth ( Szkocja)
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

gosbo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosbo » 03 lip 2006, 22:16

w Polsce tez sa piekne tereny lowieckie,a mi frajde sprawia najbardziej takie wypady do lasu z lornetka i wypatrywanie zwierzat, sypanie im jedzenia-bo przeciez myslistwo to nie tylko polowania,ale takze dbanie o zwierzyne,podawanie lekarstw jak choruja,karmienie w czasie zimy i kiedy nie maja zwierzaki co jest,zawody na strzelnicach,biesiady ,spotkania i mnostwo frajdy,dla mnie to takie naturalne i normalne,a duzo moich znajomych jest w szoku jak jada ze mna na zawody :D bardzo sie im to podoba

sama chcialam isc na studia lesne,lub przynajmniej na SGGW,ale jakos tak wyszlo ze jestem AM :D na super studiach

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 03 lip 2006, 23:34

Gratuluje wyboru...mam nadzieje,ze studia pochlaniaja Ci wiecej czasu niz strzelnica :wink: .Jakie ty masz plany na przyszlosc?

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 04 lip 2006, 13:17

Dziewczyny, a jeździcie na zawody strzeleckie organizowane przez PZŁ :?: Bo ja często bywam :wink:

gosbo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosbo » 04 lip 2006, 15:58

pewnie ze jezdze na zawody,jak tylk mam czas,najczesciej jestem na strzelnicy w Siemianowicach,a oprocz tego pare innych,zapraszam na zawody.Zapraszam w najblizsza sobote 08.07 od godziny 8.30 na zawody o "Czarny Diament" Ziemii Slaskiej oczywsicie Siemianowice-Bańgów :D
A studia nie maja nic wspolnego ze strzelectwem,ale i tak je lubie :D

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 05 lip 2006, 15:57

Ja od wrzesnia startuje na grafike komputerową we Wrocławiu a pozniej moze Akademia Sztuk Pieknych(moje marzenie).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”