Ale Plama!

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 08 cze 2006, 20:23

:lol: niezła z Ciebie szwagierka :D

Awatar użytkownika
wooow
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wooow » 08 cze 2006, 20:43

Ja wczoraj też nieźle dałam :D Wieczorową porą rozwieszałam sobie na balkonie pranie...Balkon mamy dość długi, rozciągający się na szerokość mojego pokoju i kuchni. No i właśnie wtedy moja mama, postanowiła skusić Madzię na jakiegoś łakocia ( ostatnio usilnie stara się wpychac we mnie jedzenie a zwłaszcza tuczące rzeczy i pyszne słodycze, a ja przecież na dietce). Tak więc usyszałam otwierające się w kuchni okno i głos mamy dochodzący zza firanki "Madziuuuu, jakiego chcesz loda [...w tym miejscu wymieniła kilka apetycznych rodzajów lodów]?" " nie chce mamusiu żadnego" mruknęłam "no ale ja cię prosze zjedz, nic nie jesz [ble ble ble] a takiepyszne mam" "naprawde nie chcę mamusiu" i odeszłam na drugi koniec balkonu... "No ale dlaczegho dziecko nie chcesz?" "Nie mam ochoty" po raz kolejny mruknęłam, miałam tego dnia lekkiego doła było mi smutno i nie miałam ochoty głośno mówić, tylko tak właśnie cichceczem odburkiwałam. Jednak moja mam widocznie tego nie słyszała i ciągle usilnie mnie się dopytywała co mówię. W końcu nie wytrzymałam i wykrzyczałam na cały głos "NAPRAWDE DZIŚ KOTKU NIE MAM OCHOTY NA LODA!!!!!!!!!!" krzycząc to, jakoś odruchowo spojrzałam za balkon i ujrzałam tam młodego chłopaczyne, wpatrzonego we mnie jak w ufo. Wyszło tak, jakbym krzyczała to wlaśie do niego. Myślalam w pierwszym momencie że padnę trupem na tym balkonie. Nie chce wiedzieć co sobie chłopaczek pomyślał o mojej "odmowie".. :roll: :lol:
23. 08. 05 - plastyka nosa (dr Bielecki)

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 08 cze 2006, 23:41

Usmialam sie do lez dziewczynki z tych waszych opowiesci :lol:

Ja mialam taka sytuacje w pracy: Akurat do Polski lecial dosc przystojny pan po 30stce i razem z kolezanka (Angielka) obslugiwalysmy go u nas w sklepie(bez skojazen z ta obsluga prosze).
Oczywiscie rozmawiamy po angielsku, pan nie byl Anglikiem, ale tez nie byl Polakiem i tak sobie gadu, gadu; On chyba to jako flirt odbieral bo sie troche rumienil i nawet kropelki potu pojawily sie na twarzy. On cos powiedzial w jakiej to sprawie lecial do Poznania, i zapadla taka jakas niezreczna cisza; wiec Ewa by ratowac sytuacje wypalila nagle do kolezanki: "O! Debs, I'll take you one day to Poland so you can try a nice POLISH SAUSAGE!" Jak tylko zobaczylam ich miny - tego pana jak i mojej wspolpracowniczki, juz sama nie wiedzila co mam dalej mowic :oops: , wiec szybko dodalam, ze przeciez skoro on lata regularnie do Polski to na pewno probowal nasze dobre polskie jedzenie...
Nie musze chyba mowic, co sobie oboje pomysleli, zboczki jedne :lol:
ja tu o polskiej dobrej wedlinie a im jakies kielbasy niewiadomego pochodzenia po glowie chodza :twisted:
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 09 cze 2006, 00:00

Jeszcze jedno mi sie przypomnialo,poszlam do kibelka a moja mala coreczka siadla pod drzwiami i nawija -mamo otworz,mowie nie bo siusiu robie,otworz,znowu jej powtorzylam,a ona co? i tak z 10 razy az w koncu krzyknelam na cala pare ,mama kupe robi.I uslyszalam smiech dochodzacy z okna,okazalo sie ze grupa sasiadow zebrala sie na schodach przed klatka i piwkowali,na dodatek na parterze mieszkalam.Potem byla siara z domu wyjsc,zeby ich nie spotkac.

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 09 cze 2006, 00:10

mama kupe robi :lol: :lol: zaraz padne ze smiechu :lol:

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 09 cze 2006, 15:07

:lol: :lol: :lol: Nie zle numery :lol: :lol: :lol:
Ja co dzien musze cos palnac odwrotnie po szwedzku, ostatnio chcialam spytac kolezanke dokad idzie,wiec sie jej pytam a ona na to ze pochodzi z Tailandi !
:shock: i wszystko jasne, zamiast gdzie idziesz, powiedzialam z kad pochodzisz :D Kazdy sie smial... :oops: :oops:
Ale najwazniejsze zeby umiec sie tez smiac samemu z siebie :lol:
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
anakonda
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anakonda » 09 cze 2006, 17:45

A ja nigdy nie zapomnę mojej ostatniej wizyty u kuzynki. Poszłam sobie do łazienki za potrzebą. Trochę to trwało, ale już "po wszystkim", umyłam ładnie rączki i zaczęłam wąchać stojące na lustrze perfumy z nadzieją, że może wytropię jakiś nowy, ciekawy zapach. Naglę słyszę głos 4-letniego synka kuzynki "Mama!!! Ciotka kradnie Twoje perfumy!!!"
Okazało się, że berbeć cały czas podglądał mnie przez dziurkę od klucza :twisted:

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 09 cze 2006, 17:56

:lol: :lol: :lol: dobre :lol:
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 09 cze 2006, 21:50

:lol: :lol: :lol:
dobry mlody....od malego sie uczy... :lol:
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 31 lip 2006, 17:15

Dziewczyny ale plama :lol: Wczoraj taka pojechalam po bandzie ze szok :D
Wieczorkiem poszlysmy z kumpela przejsc sie wieczorkiem . Oczywiscie wysokie buciki kiecka, fajny makijaz :lol: i w droge.
wstapilysmy na malego drinka do baru, buty na obcasie wydaja sie wtedy wyjatkowo skomplikowane :twisted:
Wracamy do domku przed klatka siedza chlopacy chyba z siedmiu a tu pod samym prawie domofonem szpileczka weszla mi miedzy te cholerne plytki chodnikowe jak poleciaam na kolana prosto pod ich nogi :lol:
Ktorys mial jeszcze psa a ten burek myslal ze ich "ATAKUJE CZY CO " I WSKOCZYL MI NA PLECY [smilie=to funny.gif]
MYSLALAM ZE UMRE ZE WSTYDU
Ale ze smiechu nawet nie moglam wstac z tego chodnika !!!
Ale siara na maxa!!!
Juz po operacji noska u Dr Skupina Mega zadowolona ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”