Ola, to nie dawaj uciąć... bo mogłabyś stracić...
Na pierwszej fotce, na samej górze widać wyraźnie że nos Dody jest znacznie szerszy... niż dziś.
Jeden z portali internetowych, bodajże pomponik.pl pierwszy rozpoczął spekulacje co do zmniejszenia nosa przez Dodę.
Nie ma znaczenia, czy jest to portal plotkarski czy nie. Ja uważam, że różnica jest. Na wspomnianym portalu pokazano fotki dla porównania... A spekulacje wybuchły po tym, jak po rzekomej chorobie Doda wróciła do programu "Gwiazdy tańczą na lodzie". Chodzą pogłoski że opuszczając jeden odcinek i nagrania, mogła wówczas wykonać operację, bo właśnie po tej przerwie... wróciła odmieniona.
Fotki, fotkami... ja bym swojego zdania na nich tak mocno nie opierała... Mówiłam już- mogą być podrasowane.
Wystarczy za to porównać twarz Dody z teledysków, z początku jej kariery, jak i te ostatnie.
Różnicę widać... Nie wierzę że sama waga albo wiek spowodowały taką zmianę w kształcie nosa... W końcu nie schudła ona aż tak mocno, a i przestrzeń lat o jakiej mówimy nie jest znaczna...
Te argumenty do mnie nie przemawiają. Macie jednak prawo do władnego zdania.
Dla wtajemniczonych, ponawiam pytanie: czy któraś z Pań, któryś z Panów, orientuje się gdzie Doda robiła nos?
Marne szanse na uzyskanie odpowiedzi, ale próbować warto...
W końcu to nic nie kosztuje...