widziałyście nowy CKM?

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 01 kwie 2005, 10:21

wszystkie panie na zdjeciach wojtka wygladaja inaczej... jezeli chcecie sobie popatrzec na ladne cialka wejdzcie na www.bakiewicz.com - to moj ulubieniec.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Kasienka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Kasienka » 01 kwie 2005, 11:02

nie no zdjęcia sa poprostu cudowne, facet na talent:))
http://s34.photobucket.com/albums/d127/ ... 417064.jpg
Konie to stworzenia wprost z Edenu...

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 02 kwie 2005, 11:15

a mi ta strona nie chodzi ;/ z ta kraszewska na serio mowicie, ze piersi ma ,,swoje"?

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 02 kwie 2005, 14:23

wg mnie ma zbyt male jak na to by wyszly z "rak" chir plastycznego
I will be perfect

marzena
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: marzena » 13 kwie 2005, 01:19

jeszcze niedawno zalamywalam sie oglądając te zdjecia pieknych kobiet - niestety moja dermatolog ma meza, ktory robi takie zdjecia do gazet ( m.in. gala, twoj styl)- pokazala mi kilka przed obrobką - pocieszylam sie bardzo !!! - prawie wszystko jest poprawiane - modelka po sesji mowi, co jej sie nie podoba, nastepnie grafik czyni cuda - jak mi sie uda, to wyciągne pare takich zdjec przed retuszem i pokaze Wam, dojdziecie do wniosku, ze jestecie piekne, naprawde !!! nawet reklamy kosmetykow , gdzie "kobiety sie poruszają" tzn. te szampony itp. w telewizji - to tez obrobka - moja dermatolog powiedziala, ze mąz obrabia takie 30 sekund filmu ( reklamy) ok. 2 tygodnie, bo prawie kazdą tzw. klatke trzeba poprawic komputerowo - zobaczcie - te kobiety nie mają ani jednej zmarszczki, zalaman skóry, poprostu tzw. " nowki" , a moja 10 - letnia corka ma ich wiecej ( chodzi mi o te zalamania na twarzy) - dlatego trzeba wziac BARDZO DUZA POPRAWKE jesli chodzi o zdjecia w gazetach - zobaczcie na dziewczyny 20 letnie na ulicy - czy są tak doskonale? - a taka reklama 30 sekundowa kosztuje ponad 200 tys. - cena to praca grafika nad udoskonaleniem ciala - mialam kiedys kolezanke na studiach - modelke - przyniosla mi katalog z ubraniami z sesji, w ktorej brala udzial - na zdjeciach byla cudowna - a na roku tylko jeden chlopak sie nią zainteresowal - byla przecietna - nawet nie byla ladna - tylko byla wysoka i dobrze wychodzila na zdjeciach, w rzeczywistosci miala duzy nos, straszną cere - raz spotkalam w Zakopanem slynna Maciąg - dobrze, ze ktos mi powiedzial, ze to ona, bo żadna rewelacja - to kwestia fotogenicznosci nic wiecej , jak modelki idą na casting to nie patrzy sie na nie tylko na ich zdjecia - to wiele mówi - ci z castingu podkreslają, nie interesuje mnie pani wygląd, tylko to jak pani reprezentuje sie na zdjeciach - dlatego glowa do gory - jestescie piekne i jakbyscie mialy te kosmetyki i ciuchy co tzw. "gwiazdy", tych stylistow, ktorzy dobraliby Wam fryzure, ciuszki do figury, makijaz itp. pobiłybyscie je na glowe - naprawde
pozdrawiam
p.s. maly test - stan przed lustrem - oswietl sie od gory lampą i zobacz na siebie - zero zmarszczek itp. a co dopiero oswietlenie 500 watt ?
chyba wszystko jasne -
jak macie swoje zdjecia to mozecie mi wyslac na priv - ja mam program do obrobki - i zrobie z Was gwiazdy -
pozdrawiam ponownie

Gość

Post autor: Gość » 13 kwie 2005, 11:15

Marzena, pocieszyłaś mnie, akurat zaliczam doła i czuję się strasznie sama ze sobą, pokrótce dlatego,że czekam i czekam na op nosa...
Powiem ci ,że już wcześniej tak myślałam,że te wszystkie osoby z reklam i na okładach gazet podlegają generalnemu retuszowi. Może większość tak jak piszesz jest na żywo do bani, ale ja uważam,że jest tez mase modelek i modeli w rzeczywistości b. ładnych, a nawet niektórzy wyglądają jeszcze lepiej w realu niż na ekranie. W ogóle to spotakałam się z takim zjawiskiem,że osoby, które były b.ładne w realu wychodziły jakoś niespecjalnie na zdjęciach i odwrotnie. Nie wiem z czego to się bierze i nie mówię tutaj o modelkach, tylko o zwyczajnych ludzikach !!!
A tymi przeróbkami to mówiłaś serio :?: może ci jakieś zdjęcie podeślę :wink: :wink:

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 13 kwie 2005, 12:48

Mi jedna forumowiczka opowiedziała o obróbkach i już się nie martwię, bo doszłam do wnisoku, że nawet ja bym wyszła na chudego szparaga :lol:

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 13 kwie 2005, 16:11

Marzenko, jaki masz program do obróbki, jeśli można zapytac? :wink: , bo ja mam tez tego na kompie bardzo dużo,ale nie wiem jak się do tego zabrać i od którego zacząc :shock:
a tak swoją drogą, zobaczcie dziewczyny, co robi grafika komputerowa: ( przy okazji na zdjeciach widać,ze laska ma zrobiony biust i wg mnie całkiem fajny ma ten biust nowy.No i zaznaczam: to jest ta sama dziewczyna!!!!!

http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... 5B1%5D.jpg http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... 5B2%5D.jpg
she

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 13 kwie 2005, 19:23

ładnie :lol:

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 13 kwie 2005, 19:25

jak jej się skóra na udach wygładziła :D