czarnulki brunetki...cz.1.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 sty 2006, 17:00

:roll: 8) :lol:

Dzika
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Dzika » 19 sty 2006, 17:35

Ja mam prawie czarne wlosy, bardzo ciemna karnacje, brazowe oczy i ogolnie mam dosc egzotyczna urode.Kazdy..no z tych bardziej zlosliwych wymysla ciekawe historie na temat tego czy moj tata byl naprawde polakiem :roll: eh idiotyczne..pare razy spotkalo mnie z tego powodu smiesznych jak i przykrych sytuacji.Raz wracajac ze szkoly jakas starsza Pani w autobusie ciagle na mnie zerakala z niezbyt przyjemna mina.W pewnym momencie prychnela i powiedziala" Tak to jest jak polki zadaja sie z obcokrajowcami" :? wredne babsko.
Zawsze podobal mi sie blond, ale z moim wygladem wygladalabym idiotycznie, a szkoda...Dlugie blond wlosy sa piekne.A jeszcze jak sa takie "sloneczne" mniam mniam...
Dla mnie idealem jest Jenifer Lopez,Beyonce(ona to ma twarz..ehh piekna poprostu)Monica Belluci(nie wiem jak to sie pisze)(ta to ma dopiero w sobie prawdziwy seks :D ) i Adriana Lima.Naprawde piekne kobiety.
Chociaz mam taki gust ze lubie kobiety ktore maja troche grubsze uda, wiekszy tylek i duzy biust :D nie lubie lasek o anorektycznym wygladzie.Kobieta to ma byc kobieta, a nie kosci obite skora.
Jak dla mnie kazda kobieta moze byc piekna, wystarczy ze pieknie sie porusza, uwodzi spojrzeniem...i to wcale nie musi byc stereotypowa, typowa dla dzisiejszego spoleczenstwa pieknosc.Wystarczy miec to cos:P

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 19 sty 2006, 18:20

Dzika pisze:.pare razy spotkalo mnie z tego powodu smiesznych jak i przykrych sytuacji....

nie lubie lasek o anorektycznym wygladzie.Kobieta to ma byc kobieta, a nie kosci obite skora.

Jak dla mnie kazda kobieta moze byc piekna, wystarczy ze pieknie sie porusza, uwodzi spojrzeniem...i to wcale nie musi byc stereotypowa, typowa dla dzisiejszego spoleczenstwa pieknosc.Wystarczy miec to cos:P
no i jak dla mnie wielkie dzieki...ja jestem wlasnie taka laska obita skora...i teraz mi przykro...wiem to twoje zdanie tylko...i wiez co..ja jakos uwazam sie za kobiete..mialas pretensje do kobiety...a sama troche nie myslisz o tym co piszesz..ze kogos to moze zranic...to jest zajebista tolerancja...
po czym za chwilke piszesz ze jak dla Ciebie kazda kobieta moze byc piekna...jedna z drugim sie z lekka wyklucza...wiec jak z tymi "anorektyczkami"...tez sa piekne??
i jeszcze mala uwaga..chyba zapominasz jak straszna to jest choroba...
azdroszcze Ci musisz byc bardzo ladna skoro tak lato innych krytykujesz...
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 sty 2006, 18:46

Angela, skarbie... :( ...olej to, bo jestes fajna laseczka- PDT_Love_18 ...
...sama zauwazylas ,ze Dzika lubi grubsze- Lopezke np.http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 20jezy.gif, bo pewnie sama nie jest szczypiorkiem... :roll:

Kazdy chwali tutaj swoj typ- a to nie fair !!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 19 sty 2006, 18:58

Samanthii pisze:Angela, skarbie... :( ...olej to, bo jestes fajna laseczka- PDT_Love_18 ...
...sama zauwazylas ,ze Dzika lubi grubsze- Lopezke np.http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 20jezy.gif, bo pewnie sama nie jest szczypiorkiem... :roll:

Kazdy chwali tutaj swoj typ- a to nie fair !!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
nie no cos ty Sam..chwalic niech chwali :) ja tez lubie J.lo ale nie beyonce np ..ale chwalic a w niezbyt ladny sposob krytykowac innych to juz leciutka przesada...
a szczerze mowiac...to ja juz nie wiem co lubie :D podobala mi sie jesicca alba jako blondynka...ale jak ja widzialam jako brunetke szok..tez sliczna...czasem tak bywa ze i jako brunetka i jako blondynka osoby sa sliczne...i na odwrot..nie kazdej blondynce/brunetce bedzie ladniej jak zmieni kolor wlosow...newiele jest takich osob.. tu znow zalezy od gustu...:D

ps...nawet sam nie wiesz jak ja lubie szczypiorek :D

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bepi » 19 sty 2006, 19:07

Dla mnie Lopezka jest za gruba, o pupie już nie wspomnę... ;-P fujj, Maria Carey też ma obrzydliwą pupę.. to nie moje typy, :wink:
Ostatnio spodobała mi się Jesica Simson (sorki za ortografię, ale nie znam angielskiego :lol:) śliczna figura, oczy, włosy, cycusie, a zwłaszcza w tym teledysku jak myję w stroju kąpielowym samochód... :lol:
Podoba mi się figurka np.Magdy Mołek, Mandaryny ( zaś np.Kinga Rusin, Doda, Cichopek- są za tłuste...),

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 sty 2006, 19:10

ja tez lubie szczypior ale smierdzi po nim z geby...!!! :evil:

Nie cierpie duzych, tlustych tylkow , wypietych i wyeksponowanych w obcislych rzeczach!!!!!!!!!!!!!!!(i tyle ode mnie!) (a co-to moje zdanie!!!) :evil: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1515.gif

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 19 sty 2006, 19:51

wlasnie bepi..mandaryna :D..szczuplutka. ona mi sie podoba...moze jak ja bym wiecej cwiczyla :roll:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 19 sty 2006, 20:24

ja tez nie cierpie eksponowania kraglosci przez kobiety. nienawidze jennifer lopez- ot zwykla latynoska z duzym kufrem co to sie na wielka pania kreuje (mysli, ze jak zalozy futro i zloto to bedzie miec klase). bellucci jest dla mnie nie tlusta a zbyt spuchnieta. nie zebym lubila typ anorektycznych modelek, bron boze. lubie jak kobieta jest apetyczna ale w pewnych granicach- patrz modelki victoria's secret. z brunetek wymienie tu tyre banks i naomi. lima wogole odpada- widzialam ostatnio program gdzie byla bez makijazu i sorry ale to juz ja rano potargana wygladam o niebo lepiej. bez sztabu ludzi wyglada jak niedomyta joanna horodynska (bez urazy ale tak wygladala).
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 19 sty 2006, 20:33

mara pisze:ja tez nie cierpie eksponowania kraglosci przez kobiety. nienawidze jennifer lopez- ot zwykla latynoska z duzym kufrem co to sie na wielka pania kreuje (mysli, ze jak zalozy futro i zloto to bedzie miec klase). bellucci jest dla mnie nie tlusta a zbyt spuchnieta. nie zebym lubila typ anorektycznych modelek, bron boze. lubie jak kobieta jest apetyczna ale w pewnych granicach- patrz modelki victoria's secret. z brunetek wymienie tu tyre banks i naomi. lima wogole odpada- widzialam ostatnio program gdzie byla bez makijazu i sorry ale to juz ja rano potargana wygladam o niebo lepiej. bez sztabu ludzi wyglada jak niedomyta joanna horodynska (bez urazy ale tak wygladala).
tyra banks..no wlasnie...starsza babka a jaka klasa!!! no i ten wyglad :roll: ja moge sobie pomarzyc by kiedys tak wygladac..a co do wygladu..ja wlasnie nie lubie..albo inaczej..nie podobaja mi sie modelki chodzi o twarz kate moss...za bardzo jak dla mnie "charakterystyczne maja rysy twarzy...takie wystajace to lubie ale u facetow :D le to nie ten watek :D

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”