Widzialam na youtube duzo filmikow z jej udzialem i uwazam,ze Victorii akurat nie mozna zarzucic braku poczucia humoru...
Moderator: Zespół I

Cieszę się, że mogłam pomócIsabellaviridii pisze:Dobrze, ze obejrzalam sobie te wywiady- powoli zmieniam zdanie o tej kobiecie- ona jest naprawde inteligentna i ma duze poczucie humoru.
Wspomniała o tym w wywiadzie - jak żadna znana osoba, nie lubi papparazzich, którzy robią jej te zdjęcia, bo na podstawie tego, co pokazują gazety, ludzie widzą ją jako próżną sukę, która jedyne co robi to zakupyIsabellaviridii pisze:Niewiem tylko dlaczego na prawie wszystkich zdjeciach w prasie nie smieje sie wcale i ma sie wrazenie, ze to bryla lodu.
Nie wiem, czy ona przesadnie się odchudza czy po prostu ma taką budowę. Ja też do 20. roku życia wyglądałam normalnie, a później zrobiłam się ultra-szczupła. Jem normalnie, ale zdrowo i nie przesadzam ze słodyczami - pewnie dlatego jestem bardzo szczupła. Jeśli ćwiczę, mam równie szczuplutkie i umięśnione nogi co Vicky. Jak nie ćwiczę, to wyglądam jak zasuszona anorektyczka.Isabellaviridii pisze:Do tego jej obsesja na punkcie przesadnego odchudzania tez nie przysparza jej zwolennikow. Ale powoli zaczynam ja lubiec

watpie ze to cud natury, ze ona nie tyje :] Poprostu odzywia sie jakimis chwastami - i to są jej slowa. Tez postanowilam obejrzec pare wywiadow, zeby nie było, że ja tylko atakuje....Zgodze sie z tym, ze ma pcozucie humoru wbrew temu co sobą przedstawia :) A to bylo mile zaskoczenie. Jednakże ta kiecka jest beznadziejna:Pannoush pisze:Nie wiem, czy ona przesadnie się odchudza czy po prostu ma taką budowę
Nie słyszałam, żeby mówiła, że odżywia się chwastami. Ale chętnie obejrzę ten wywiad, podaj tylko linka, proszę.karolka69 pisze:watpie ze to cud natury, ze ona nie tyje :] Poprostu odzywia sie jakimis chwastami - i to są jej slowa.annoush pisze:Nie wiem, czy ona przesadnie się odchudza czy po prostu ma taką budowę