Mi sie wydaje, ze kim troche lepiej na zdjeciach wyglada niz w tym programie, tam czasami jest taka spuchnieta.
Coraz mniej ma tez swoich nasladowcow ostatnio czytalam ze ogladalnosc strasznie spada, teraz wynosi 1,41 miliona, dla porownania rolnik szuka zony ogladalo ponad 4 miliony ludzi w duzo mniejszej Polsce. Program jest naprawde denny o niczym i bezsensowne dialogi, na sile wyglupy, czy przesadnie robienie afera z jakiejs tam nawet pierdoly, ale dobry byl usypiacz dla mnie po operacji biustu, taki gniot ze zawsze po 10 minutach spalam chocby nie wiem jak mnie plecy bolaly.
Kim juz ma sporo swoich sobowtorow a czesto podoba nam sie to co jest inne co nie da sie podrobic, a ja z powodzeniem da sie podrobic, uwazam ze tutaj nawet pietrasinska jest bardzo podobna
https://www.instagram.com/p/BPvLvgcAB0x ... nska&hl=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Z tylkiem tez przesadzila
Dwoja sie i troja co tu jeszcze zrobic zeby o niej gadac byla operacja pepka, ten okropny kolczyk w wardze a ostatnio pare dni temu nawet byla rocznica sekstasmy

... teraz niby juz i 3 dziecko chce miec
Sadze ze era kim zaczyna pomalu sie konczyc, chyba ze cos nowego wymysla, no ale co?
moze to bedzie kolejny super nieznany zabieg, dla nas lepiej ze tak testuje na sobie