Gaga w CKM-ie maj 2007

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 28 kwie 2007, 20:31

Wiesz Aneta,u mnie w pracy tu w Anglii jestes popularna,kupilam ckma i powiedzialam chlopakom ,ze to moja znajoma(Ty)to pokupowali se ckmy w polskim sklepie i ponaklejali w szafkach w szatni i teraz we wszystkich szafkach jestes.Nawet na stolowce jestes na tablicy a w poniedzialek obok bedzie Gaga.Wczesniej mieli jakies brzydkie angielki z krzywymi cyckami.Teraz wszyscy chca do Polski pojechac zobaczyc nasze piekne kobiety,bo im mowie ze u nas same takie,a nie grubaski w dresach jak u nich.Tylko im powiedzialam,ze jak sie dowiem ,ze ktorys do toalety zabral ktoras z Was,to pozabieram wszystkie fotki :badgrin:

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 28 kwie 2007, 20:42

margo706 pisze:.Tylko im powiedzialam,ze jak sie dowiem ,ze ktorys do toalety zabral ktoras z Was,to pozabieram wszystkie fotki :badgrin:
:badgrin: :badgrin: :badgrin: niech trzymaja fason :badgrin:
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
czarna25-81
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarna25-81 » 28 kwie 2007, 23:14

nie mogę cukrować jak reszta, bo chyba mam inne poczucie estetyki
Gaguś jesteś piękną kobietą (wnioskuję ze zdjęć które widziałam na forum i nie tylko), ale to co się pojawiło w ostatnim ckmie to chyba jakieś nieporozumienie :roll:
mam wrażenie, że Cię skrzywdzili...
fatalny styling, żadna scenografia, a o postprodukcji już nie wspomnę
jestem w szoku
dr Obrocki - Jolly Med, 275cc, okr±g³e, pod miêsieñ, Mentor profil ¶redni plus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 29 kwie 2007, 02:25

Czarna Ty chyba mowilas cos ze pracujesz w cosmo - czyli po sąsiedzku do ckm. Sama wiesz w takim razie jak to wyglada, sa rzeczy na ktore nie mam wplywu niestety ...
Ta produkcja jak juz wspomnialam nie jest czyms z czego moge byc dumna, z przykroscią stwierdzam ze to najgorsza publikacja jaką mialam w zyciu.... i nie chodzi mi o same zdjecia ale o to co zaszlo w postprodukcji, począwszy od wyboru zdjec, poprzez ich przerobke kolorystyczną, przechodzac do ich retuszu, a skonczywszy na tym ze zostaly zle wydrukowane..... są za jasne i cala konwencja zabawy w swiatlo i cien poszla w pizdu....
co do scenografii nie mozna wymagac wiele jesli nie chce sie wydac wiele na produkcje, a jak sama wiesz zalezy to od polityki magazyny w danym momencie.... a biorac pod uwage ze sesja byla robiona rok temu to wiele sie zmienilo od tamtej pory....
nie bede ukrywac ze czuje sie skrzywdzona ale staram sie o tym nie myslec w ten sposob... poszlo w druk i juz nie mozna nic zrobic wiec po co sie zadreczac..... trzeba myslec o tym, ze nastepna bedzie lepsza...... :-D
poza tym jestem calkiem zadowolona z tego jak wyglada moj taniec rozbieraniec online na ckm.pl wiec nie bede płakac.

no i trzeba zdac sobie sprawe z tego ze to co widzisz Ty i ja oraz kilka innych osob bedzie nieosiągalne dla ogółu spoleczenstwa.... "so I try to put it at the bakc of my mind " :-)

moze jak sie ogarne to wkleje jakąś fotke z produkcji bez calej ckmowej postprodukcji tak dla zaspokojenia Twojego poczucia estetyki i swojego tez :-D
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 29 kwie 2007, 09:23

GAGA pisze:

no i trzeba zdac sobie sprawe z tego ze to co widzisz Ty i ja oraz kilka innych osob bedzie nieosiągalne dla ogółu spoleczenstwa....

moze jak sie ogarne to wkleje jakąś fotke z produkcji bez calej ckmowej postprodukcji tak dla zaspokojenia Twojego poczucia estetyki i swojego tez :-D
Dobrze powiedziane.

Wiec czekamy na inne fotki :-)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 29 kwie 2007, 10:22

Gaga, jetseś perfekcjonalistką i pewnie dlatego tak krytycznie odbierasz swoją ckm-ową sesję, bo mas zporównanie z innymi swoimi zdjeciami. dla mnie jako laika twoja sesja bardzo się podobała, zważywszy ze przedstawiona zostałaś tak nie jako słodka lala ale kobieta z klasą i lekkim pazurkiem ( a to chyba jest bliższe twoej osobowości ;) ) też wszystkim znajomomym pokazywałam twoje zdjęcia i zachwalaliśmy jednogłośnie twoją idealną smuką figurę, a jak mam się do czego przyczepić to tylko jedno zdanie mi się twoje nie podobało- powiedziałaś ze lubisz żonatych mężczyzn, dla mnie jako kobiety był to policzek , ale cała reszta- super extra!
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
czarna25-81
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarna25-81 » 29 kwie 2007, 12:38

Gaga wiem, że nie miałaś na to wpływu i trzymam kciuki żeby każda Twoja następna sesja była lepsza od poprzedniej :p
Chętnie też zobaczę zdjęcia bez ckmowej postprodukcji, bo domyślam się, że są lepsze.
Mnie też szlag trafia jak widzę wydrukowanego Joya i nie poznaję naszych sesji i zdjęć ciuchów i niestety też nie mam na to wpływu pomimo, że pracuję w tym wydawnictwie :cry: :oops: :( :? :x :roll: :evil:
dr Obrocki - Jolly Med, 275cc, okr±g³e, pod miêsieñ, Mentor profil ¶redni plus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 29 kwie 2007, 16:24

groszek pisze: ...tylko jedno zdanie mi się twoje nie podobało- powiedziałaś ze lubisz żonatych mężczyzn....
żonatych pożeram między lunchem a kolacją ;) :-D jako taką mini przekąske 8-)

czy Wy macie choć troche dystansu do samych siebie??? :roll: :oops:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 15 maja 2007, 12:45

Kurczę znowu tu mnie tyle nie było, a tyle się dzieje... ;)
Gaguś mniammm 8-) :-D
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
mt
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mt » 22 maja 2007, 10:22

Gaga,zdjęcia naprawde super!Zresztą figurka jeszcze bardziej :-D

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”