Natalia Siwiec

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Natalia Siwiec

Post autor: babina7 » 02 gru 2012, 22:20

Jak w życiu, trzeba posmarować , żeby się kręciło.......... (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
justyncha
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: justyncha » 18 gru 2012, 18:11

Pudelek zawsze cos wygrzebie:
http://www.pudelek.pl/artykul/46157/sta ... _naprawde/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dr Skupin-Nosek 24.05.07
Poprawka nosa-24.03.09
Dr Kubasik-30.01.13 Mentor CPG 323 345cc. Szer. 11.5 cm, Wys. 10.8 cm, Proj. 5.8 cm

celka-xx
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: celka-xx » 18 gru 2012, 18:31

Widziałam te zdjęcia już dużo wcześniej, ładna dziewczyna. Ale zmiany też fajne :)

Awatar użytkownika
Dessert
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Dessert » 08 sty 2013, 23:07

Wg mnie wyglądała dużo ładniej i zgadzam się z Novarą, że operacje powinny uwypuklać nasze piękno, a nie odwrotnie.
Napisano tu, że hipokryzja na forum, bo nasze forumowiczki nie przeczytają gorzkich słów o efektach swoich operacji tylko same zachwyty, a na Natalię spada fala krytyki.
Myślę, że wynika to z tego, że my forumowiczki, szare kobietki, zbieramy kasę na operację nawet latami, a efekty są w większości fajne, naturalne lub może nie do końca, ale ogólnie i tak jest super. Natomiast ludzie się dziwią, że przy takiej zasobności portfela ktoś się tak oszpeca - i tak dla mnie te kacze usta u każdej kobiety czy to celebrytki czy też nawet i jakby Krystyna Czubówna sobie takie zrobiła dla mnie to jest oszpecenie. Podobnie z piersiami, wg mnie są straszne i wiele piersi nieziemsko mi się podoba tu z forum, Natalii piersi sobie nie wydrukuję by pokazać lekarzowi, ewentualnie tylko po to by pokazać czego w życiu bym nie chciała.
Tu kobiety muszą zbierać kasę na operację i gdyby im wyszły takie piersi to gdyby jeszcze usłyszaly, że jest tragedia to by się załamały tym bardziej, że wiele osób już na poprawki nie stać (bo np. trzeba zapłacić nawet te 1000zł), co pogarsza stan psychiczny. Natomiast w przypadku celebrytów ta kasa to nie są jakieś życiowe oszczędności. Dlatego jak forumowiczka ma całkiem ładny biust, czy inną część ciała, niekoniecznie idealną to nie usłyszy, że jest krzywy, obwisły czy taki sobie.
Ja wiem, że dalej mam taki sobie nos, dla osób, które by zobaczyły moje foty na pudelku byłby wręcz ohydny, ale w porównaniu z tym co było jestem nieziemsko zadowolona :) ale gdybym usłyszała falę krytyki to już niestety, ale nie jestem w stanie nic zrobić z tym nosem, bo mnie na to nie stać i bym pewnie wpadła w jakąś załamkę. Tylko, że wygląda on naturalnie, więc z dwojga złego nie jest taki straszny, choć odbiega od ideału, nawet koło niego nie stał (giggle Co innego gdy ma się odpowiednią kwotę przeznaczoną i ktoś by mnie skrytykował - powiedziałabym spoko i tak zaraz poprawię (giggle
Btw. nos Natalii wcale duży mi się nie wydaje, wręcz proporcjonalny do tych wielkich ust, gdyby był mniejszy to usta już w ogóle karykaturalnie by wyglądały. Choć idealny nie jest, zwykły, normalny. Ale nie ma sensu nawet porównywać mojego np. wyglądu z jej, bo szczerze to gdyby niejedna z nas miała tyle kasy co jej partner i ładował w nas i inwestował w operacje i zabiegi pielęgnacyjne to byśmy były na podobnym poziomie w skali atrakcyjności. Ale my zmagamy się z trudami życia codziennego, nie chodzimy ciągle do kosmetyczki, spa i inne przyjemności, wiele z nas pozbawionych jest nawet comiesięcznych wizyt u fryzjera.
Ja jej nie lubię, bo zgadzam się w całej rozciągłości z Novarą. I nie zazdroszczę jej tych operacji, ust, biustu, włosów, ale wiecie co uważam, że ma super? Figurę. Taką figurkę to bym chciała mieć (giggle ale nie jestem z tego powodu zawistna, zła opinia o niej jest tylko dlatego, bo promuje się ją na siłę, wciska się ją nam tak po chamsku, że to jest jakieś nieporozumienie. O ile o Waśniewskiej są jeszcze artykuły jakie są, niepromujące ją, tak Siwiec jest nam wpychana do mózgu jak gęsiom się wpycha jedzenie na siłę. I to mi przeszkadza. Gdyby nie ta promocja - spoko, niech sobie będzie i robi to co umie, czyli prawdopodobnie nic. Ale wpychania na siłę i wpierania, że jest taka piękna (tym bardziej, że właśnie wielu osobom się wcale tak nie podoba - mnie tylko jej figura, twarz do wymiany wg mnie) i w ogóle to jest dla mnie nie do przyjęcia. Mało tego, jeszcze wmawiają ludziom, że to nie była ustawka... No to już w ogóle wbiło gwóźdź do trumny. I sądzę, że osób, które myślą podobnie jest więcej. Stąd ta krytyka i niepochlebne słowa. Dziwią się, że ona nic nie umie, a ktoś płaci za to żeby była w gazetach.
Ludzie mogą wybaczyć talent i inteligencję. Ale nie urodę. Piękna kobieta w potocznej opinii musi być głupia i trudno zmienić ten stereotyp.

agniecha27
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agniecha27 » 10 sty 2013, 13:05

(giggle madre slowa , nic dodac ,nic ujac
zgadzam sie w 100% z Twoja opinia (angel

Awatar użytkownika
gosia6
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: gosia6 » 10 sty 2013, 19:28

Ja mysle ze teraz wyglada lepiej
i mysle ze polowa jak nie wiecej dziewczyn ktore ja krytykuja to wizualnie, do piet jej nie siega

nie rozumiem tej nagonki na laske (thinking
Eurosylikon(anatomiczne) 370 (12,5 i 12,00 projekcia 5.9 ) dr.Kubasik,lipiec-2012r

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 11 sty 2013, 13:45

gosia6 każdy ma prawo do swojego zdania i każdy ma swoją definicję piękna. wg mnie Natalia brzydka nie jest ale no jakoś mnie nie zachwyca (thinking i też nie widzę związku między tym jak wyglądają dziewczyny, które ją krytykują a ich krytyką, to znaczy, że jak dziewczyna jest brzydka to musi powiedzieć, że Natalia czy inne kobiety są piękne bo jak powie, że są brzydkie tzn że zazdrości i sama jest jakimś paszczurem??
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Dessert
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Dessert » 11 sty 2013, 14:06

Idźmy dalej w imię tej zasady: ktoś, kto nie umie gotować nie może powiedzieć, że coś ugotowane przez kucharza mu nie smakuje... Jak nie jesteś architektem to nie możesz się odezwać, że budynek jest po prostu brzydki. Jak ktoś nie umie malować to nie powinien krytykować obrazu malarza, mimo, że nie trafił w gust odbiorcy. Jak nie jesteś artystą to nie możesz krytykować Guillermo Habacuc Vargasa mimo, że jego sztuka to żadna sztuka a zwyrodnialstwo. Itd.,. Trochę głupia taka logika.
Ludzie mogą wybaczyć talent i inteligencję. Ale nie urodę. Piękna kobieta w potocznej opinii musi być głupia i trudno zmienić ten stereotyp.

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 11 sty 2013, 14:41

Dessert bardzo ladnie ujelas w slowa to co mi po glowie chodzi.
Wlasnie przytyki do urody krytykujacych, ich rzekomych kompleksow, zawisci smiesza mnie.
Ja sie swoich kompleksow nie wstydze i mowie o nich otwarcie i na pewno stojac przy Siwiec bylabym jak ta szara myszka, na ktora nikt nie zwrocilby uwagi.
Mimo to nie zamienilabym sie z nia na twarz NIGDY!!!!
Taki typ wulgarnie poprawianej urody mnie nie interesuje i zainteresowanie misiow pysiow ktorzy gustuja w tego typu panienkach rowniez. Ani ja w ich targecie, ani oni w moim :) ot cala filozofia.
Pokazujac zdjecia Siwiec znajomym, kolegom, 10 na 10 wybiera wersje sprzed poprawek, bo to bardzo ladna dziewczyna byla. Wystarczylby teraz bardziej nowoczesny makijaz , fryzura, moze delikatny retusz u dermatologa, nawilzenie kwasem ust, jakies mezo i finito.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 12 sty 2013, 19:23

Ulla10 (yes)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”