Nie oceniam raczej jej urody, bo kiedy mówie ze jest pospolita i przeciętna (ale zrobiona), to odbiera sie to jak zazdrosć, a ja jej naprawdę niczego nie zazdroszczę! Po prostu lubie kobiety atrakcyjne ale z osobowością, tajemnicze... Przecież liczy sie nie tylko wyglad! A ona jest zwyczajną prostaczką zakochaną w sobie... Studiowała (przynajmniej przez rok) psychologie, ale w Rozmowach w toku Pani psycholożka jej powiedziała, ze byłaby kiepskim psychologiem ,bo mówi tylko o sobie i koncentruje sie na sobie a psycholog ma interesowac sie własnie innymi ludźmi.. Coś w tym jest, jednak Doda nie miała klasy by sie zachowac jak trzeba - wszystko skwitowała tak, ze wyszło na to iż jest świetna i jej wszyscy zazdroszczą i przez to krytykują.. :? Moze kiedyś jak wydorośleje to będzie jej wstyd za to co wygadywała i za to, ze była tak płytką osobą... Co do kobiet, to dla mnie ideałem jest Brigitte Bardot (młoda) - była piękna. Ale widziałam też dziś zdjęcia zdaje sie Cyryl ?(czarna z kręconymi włosami) I dla mnie Ona też jest piękną kobietą. Takie piekne kobiety po prostu mają coś w sobie, w spojrzeniu, w sposobie bycia, poruszania się.. A Doda to tylko Doda - robi dużo szumu i myśli ze jest gwiazdą, bo ileś tam facetów by chciało sie z nią przespac

Nie lubię też śpiewającej Dody, choć trzeba przyznac ze jakiś tam głos ma, choć też - jak dla mnie - przeciętny. A w tej materii (muzyka - zwłaszcza poważna - przede wszystkim opera i technika operowego śpiewania) mam wiele do powiedzenia..