Julia Dybowska i inne z instagrama II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama II

Post autor: Natalia411 » 10 lip 2017, 10:59

Ja tez sie Ala mocno maluje a gwiazdka insta nie jestem ;) A ta co wyzej wrzucilas chyba za mocno wyobraźnia poniosła
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

karmelek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karmelek » 10 lip 2017, 11:00

Widzisz i tu się mylisz,ale cóż- każdy sądzi po sobie...ja nie zazdroszczę nikomu rzeczy materialnych,bo nie tak zostałam wychowana-współczuję Ci tylko,czego Ciebie nauczono,bo raczej nie tego co mnie-że najważniejsza jest godność,bycie uczciwym,szczerym i dobrym człowiekiem a nie puszczanie się z oblechami.Jesteś śmieszną zarzucając mi zawiść,bo nie masz pojęcia o tym,jaka jest moja sytuacja materialna i niech tak zostanie.Dla Twojej wiadomości-na jachcie pływałam,ale to nie dla mnie,bo mam chorobę morską a zboczonym staruchom zawsze się podobałam,z powodu mojej postury i wyglądu dziewczynki-nastolatki do ok.30 roku życia.Zapewne trudno Ci to sobie wyobrazić ale z tego" powodzenia" nie korzystałam,bo było to dla mnie z gruntu obrzydliwe.
Wyglądu Dybowskiej tym bardziej nie zazdroszczę,moim ideałem jest Natalia Siwiec a nie taki przerobiony na MJ szkieletor z kopą siana na głowie.Młodo i świeżo to ona może tylko dla Roberta wyglądać
Życzę Ci moja droga,skoro Julia ma w Tobie taką obrończynię,żeby Twoje dzieci kiedyś prowadziły takie "luksusowe"i "swiatowe"życie jak ona,z pewnością będziesz dumna jako matka,prawda?
A gdybyś nie zauważyła,to tego mema do którego wstawiłam linka,udostępnił były narzeczony Julii,więc chyba miał do tego prawo,skoro tak go potraktowała

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 10 lip 2017, 11:09

No ja bym nie chciala by moja corka takie zycie prowadziła. Nie bylabym zadowolona gdyby sprzedawala sie za wyjazdy, torebki itd

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 10 lip 2017, 12:40

https://www.instagram.com/p/BWXHukGh-bz/?hl=en
spojrzcie na buzie julii ?! o rany ile byscie jej lat dali...

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 10 lip 2017, 13:38

Karmelek, kazanie niczym z ambony :))
Buzie masz pełna frazesów, szkoda prądu :)))
W ogóle nie rozumiesz ze moja obrona wynika z tego ze pod kołdra jej nie siedzualas a nie z faktu ze pochwalam takie zachowanie. A ja dopóki nie widzę na własne oczy i nie Poznam człowieka to od kurew nie wyzywam. .
Bardzo łatwo kogoś skrzywdzić w ten sposób.

Fajnie ze Ci sie powodzi i zes taka piękna do 30. Oby do 60 sie nic nie zmieniło :)

Alicja No fota wymiata :))
Ale fakt ze każdemu można zrobić niekorzystne zdjęcie.
Ona od dawna jyz wyglada na zrobiona 40.
Przynajmniej na zdjęciach bo na żywo nie widziałam.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
karika
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: karika » 10 lip 2017, 14:02

Zle zdjecie po prostu;) Wy tez, wrzucajac tutaj fotki wybieracie te najladniejsze wiec i Julka nieudanego zdjecia na swoj profil nie da.
Wracajac do tematu wieku ''partnerow'' Julki ,Moniki itd. to nie okreslilabym 50 - latka dziadkiem. Jest niestety nadal roznica miedzy 50 letnim Polakiem ( przynajmniej wiekszosci) a np. Amerykaninem czy Wlochem. Mam meza starszego o 15 lat (ma 51 ) - pomijajac kwestie ,ze na tyle zupelnie nie wyglada to jest tak aktywny ,ze przy nim wysiadam. Sport,podroze i milion pomyslow dziennie. Zadbany,pachnacy a dupcia jak marmur. Wiekszosc 35 -latkow moze sie schowac:)
Ps. Nie chce niczego ujmowac obecnemu partnerowi Julki ale przeskoczyc z takiego Szredera na Roberta....ahhhhh..nie rozumiem i chyba nie zrozumiem. Przykre.

karmelek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karmelek » 10 lip 2017, 14:19

Nie rozumiem,bo widać tym się różnimy,że mnie jachty itp nie imponują.I nie wygłaszam frazesów,tylko swoje prawdziwe przekonania,którymi się kieruję w życiu na codzień.To,że dla niektórych patologia jest normą,nie oznacza,że jest nią dla mnie.A zazdrościć mogę naturalnym pięknościom,że nie muszą się operować ani robić zabiegów.Napisałam,że młodo wyglądałam do 30tki,a nie,że wyglądam teraz-po ciąży i przy małym dziecku niestety nie jest tak różowo...Julia była piękną dziewczyną a zrobiła z siebie,co zrobiła-miała do tego prawo...ale propagując taki a nie inny styl życia robi wiele złego,więc dobrze że nie każdy temu przyklaskuje i ja również wyraziłam swoje zdanie,bo aż mnie ciarki przeszły jak ją zobaczyłam z tym Robertem.Pasuje do niego jak kwiatek do kożucha,a z młodszym
stanowili by po prostu piękną parę zakochanych ludzi.

Każdy sam wie,co ma w sercu i sumieniu i zgodnie z tym postępuje,dla mnie takie coś jest nie do przyjęcia i koniec.I chyba bym umarła,gdyby moje dziecko żyło w ten sposób...oby żadna młoda dziewczyna nie wstąpiła na taką drogę pod wpływem profilu Julii i zachwytu nad jej "pięknym" życiem...bo jeszcze kilka lat temu był to powód do wstydu,a dziś jest to powód do lansowania się
Karika,ok,ale mnie chodziło konkretnie o Roberta i jego wygląd a także różnicę wieku między nimi-30 lat to nie 15.Wiem że są przystojni i zadbani mężczyźni ok.50-tki,ale on do nich nie należy...co innego np.ten pan https://www.instagram.com/gianlucavacchi/

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 10 lip 2017, 14:37

No fakt malo korzystne zdjecie ale każdemu sie zdarza nawet najpiękniejszej ;) Sama znam faceta po 50 którego syn po 30 wyglada od niego gorzej.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 10 lip 2017, 15:17

Oj, Karmelek jesteś bardzo źle wychowana....
Tyle jadu, złości i złych życzeń dla innych... Nie wiesz co to tolerancja? Nie trzeba pochwalać ale daj żyć innym jak chcą i przestań wchodzić na insta bo dostaniesz zawału.
Ostatnio dość długo siedziałam na Rynku w Krakowie. Pełno prostytutek (jesienią miały różowe parasolki teraz słomkowe kapelusze). Żal mi ich było, co jakiś czas obłapiali je podpici cudzoziemcy ale chyba nic nie zarobiły, bo ciągle się snuły. Ubrane marnie, buty za 50zł...Przecież to najstarszy zawód świata , zawsze był i będzie, dobrze jak jest też taki "luksusowy". Te biedniejsze (z ulicy) nie wywołują takiej agresji i emocji jak typ Julki więc chyba nie o moralność tu chodzi tylko zwykłą zawiść.
zadowolona

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 10 lip 2017, 15:27

Karmelek nic tobie do tego co inni robią ani innym do Chebie. Nie wyzywaj ludzi od kurew bo każdy kij ma dwa końce. Pamiętaj o tym.
Bardzo sie rozpisujesz o swoich zasadach i wielkim morale a nie dostrzegasz tego ze swoimi słowami możesz kogoś bardzo zranić.
Polecam ci włoski film Malena. Daje do myślenia.

Moj maz wyglada tak ze jest brany przez kolegi rodziców za brata. Notabene niewiele starszych. 10 lat temu zapuścił brode po tym jak go straz miejska wylegitymowała w dzień wagarowicza :))))
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”