...a te babki z teledysków......

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 19 wrz 2005, 18:56

no to musze Wam powiedziecie ,ze moj ukochany normalnie sie zauroczyl na maxa ta z pussycat dolla- i ja wcale mu sie nie dziwie-tez bedac facetem bym sie zauroczyla:)
Fakt nosek ma troszku duzy ale za to wyglada z nim tak jakos przyjazniej:)))))))) Za to brzuszek i wlosy REWELKA!!!!!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 19 wrz 2005, 19:30

WŁOSY TO MARZENIE!!
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 21 wrz 2005, 18:42

Nie sadze by to była jego panna GAGA, bo z tego co o nim słyszałam i widziałam (spotkałam go kilka razy na imprezie) to w jego łózku non stop gości jakaś inna lala, a ta to jakieś wielkie nieporozumienie... :?
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 11 lis 2005, 18:33

Dziewczyny, czy InGrid ma powiekszone piersi, czy natura ja tak obdarzyla?? w tym jej nowym teledysku, wydaja mi sie dosc duze i usta jakies takie mocno wydete....Wydawalo mi sie?

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 14 lis 2005, 17:02

zauważyłam to samo, nie miała takich a na 100% nie sa naturalne, w tym wieku raczej juz nie rosną...........
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 15 lis 2005, 22:56

według mnie ma naturalne, bo dwa tygodnie temu widziałam ją na żywo i jak wymachiwała dekoltem to widać było, że ma dosyć obwisłe te piersi. Ekspertem wprawdzie nie jestem , ale na sztuczne ni wyglądały :)
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 17 lis 2005, 23:51

No też się nad In Grid długo zastanawiałam. W necie w ogóle nie mogę nic znaleźć.
Mam do was pytanie - czy was nie drażnią teledyski????? Zwłaszcza raperów z USA. Mnie po prostu krew zalewa, jak widzę w teledysku same gołe baby, obmacywane przez tych wszystkich czarnych "macho" :evil: :evil: Muszą chyba dostawać dużo kasy za to obmacywanko
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 0PL%29.jpg
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 18 lis 2005, 00:29

a mnie się podobają :) uwielbiam jak są ociekające sexem...
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
martin_tupper
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: martin_tupper » 18 lis 2005, 00:30

Mysle ze znajdzie sie tu pare osob, ktorych te teledyski nie draznia :wink:

Ale a propos teledyskow, przypomniala mi sie pewna rozmowa:
(J - ja, D - dziewczyna)

J: (gapie sie na teledysk, ktory najwyrazniej mnie nie drazni, a konkretnie trzesace sie tylki + spocone cycki)
D: ty to lubisz takie kurewskie kobiety
... minelo 5 sekund ...
J: (widze katem oka, ze cos ja mocno zastanowilo - pionowa zmarszka na czole, widac ze trybiki w glowie pracuja)
D: hmm... to chyba nie najlepiej o mnie swiadczy...
Po operacji nosa u prof. Kobusa

Awatar użytkownika
martin_tupper
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: martin_tupper » 18 lis 2005, 00:41

Sorry, dopiero jak to przeczytalem to dotarlo do mnie, ze to nie byla rozmowa tylko monolog.
Chociaz z drugiej strony, czyz odwrocenie wzroku od takiego teledysku nie jest poswieceniem godnym nazwania tego wkladem w konwersacje?
Po operacji nosa u prof. Kobusa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”