http://doda.net.pl/newsShow.php?id=107
Ona jest naprawde piekna! Ludzie czesto pisza,ze jest beznadziejna, sztuczna bla,bla,bla a tak naprawde to wszystkim gul skacze
Moderator: Zespół I

w lutowym numerze Urody jest wywiad z Doda; mowi, że zdrowo sie odzywia i nie uprawia sportow; wazy 53 kgmisialeczek24 pisze:
poprostu zaje...figura!i TE NOGI!!! :o matko ona naprawde jest bardzo chudajak ona to robi
Chyba sobie powiesze ta fotke na lodowce

ja też ja ostatnio na maxa polubilam.. wlasciwie pierwszy raz zaczelam wsluchiwac sie w teksty jej piosenek i jestem pod wrazeniem..przeslanie troche latwe i prostackie, ale chyba o tow wlasnie chodzi.ewelina pisze:nie moge uwierzyc ze tak ja polubiala, nawet jej piosenki zaczely mi sie podobac :)
jest piekna to fakt, ale powiedzcie-czym tu sie zachwycac skoro miala tyle zabiegow? Gdzies tu byly jej starsze fotki.. mysle, ze kazda kobieta, gdyby tak zaczela poprawiac swoje mankamenty moglaby zostac druga doda w innej wersji...shandapanda pisze: Ona jest naprawde piekna! Ludzie czesto pisza,ze jest beznadziejna, sztuczna bla,bla,bla a tak naprawde to wszystkim gul skaczeNie lubie jej jesli chodzi o wypowiedzi (brak kultury, chamstwo) ale urody jej zawsze zazdroscilam na maxa!