plotki,ploteczki cz.5

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 23 kwie 2007, 13:27

dzieki :) chociaz wolalabym sie mylic. I pewnie uogolniam ale biorac pod uwage fakt ilu jest takich facetow jak majdan a ile wyjatkow to uwazam, ze uogolniac tutaj jak najbardziej mozna.
Ktos wczesniej wkleil zdjecie nog dody - na pudelku widzialam podobne foty dla kontrastu przy zdjeciach na ktorych doda reklamuje swoje rajstopy (tak apropos niegdysiejszej dyskusji o photoshopie - zdjecia sa doskonalym przykladem jak ,,nieznaczne" udoskonalenia sa robione dzieki niemu :-) )

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 2317b8.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 2317c5.jpg

ale w sumie zal mi dody ze radek okazal sie taka doopa. ktos powinien mu w koncu uswiadomic ze zaden z niego maczo z taka geba i kluchami na lbie zamiast wlosow.

Awatar użytkownika
katinka-x
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: katinka-x » 23 kwie 2007, 13:37

i o tuz to Nicole niewiem ale Majdan jest wrecz odrazajacym facetem ni jak mu do przecietnego a juz na pewno przystojny nie jest ..Wydaje mi sie ze powinien sie cieszyc ,ze taka fajna dziewczyna jak doda zechciala na niego spojrzec wybaczcie ale on jest oktopny kijem bym go, nie dotknela :!: :!: :!:

miumiu
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: miumiu » 23 kwie 2007, 13:48

moim zdaniem to niema znaczenia jak by wyglądała
majdanowi zaczęło iść bardzo kiepsko,a doda wtedy święciła największe sukcesy
normalny facet cieszyłby się i wspierałtejej 5minut
a taki prostaczek jak radzio musiał jakoś udawadniać swą nadwątloną męskość w jeden znany sobie sposób :(
przykre
ale podobało mi się to co powiedziała w tvn, zekażdy facet który zdradził ma pawo do drugiej szansy... z inną kobietą. hehe, co by o niej nie mówić -ma jaja!
konsultacja u dr. Szczyta sierpieñ 2007. Bêd± nowe cynamonki?

Awatar użytkownika
katinka-x
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: katinka-x » 23 kwie 2007, 14:12

racja ma jaja ;)

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 23 kwie 2007, 14:24

Szkoda mi Dody :? Nie jestem jej fanka, ale jednak zawsze takie sytuacje sa przykre.
Moze nie nalezy do smart osob ale przeciez tez ma uczucia, ktore zostaly zranione. :cry:

Zreszta ten lysiejacy Radzio....tragediahttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_isie.gif

Awatar użytkownika
katinka-x
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: katinka-x » 23 kwie 2007, 15:10

wstawila bym kilka zdjec majdana dla przykladu ale jakos mi to nie wychodzi wyglada troszke jak TROL :-D

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 23 kwie 2007, 19:11

A ja jestem ciekawa kiedy Doda postanowi sobie wybarwić tatuaż z imieniem Radzia ze swojego przedramienia??? Nie będzie to takie proste...

I jeszcze zastanawia mnie jedno. Czy Radzio rzeczywiście zdradził czy to tylko podpucha paparazzich. To zdjęcie z tą niby kochanką właściwie nic złego nie ukazywało...
Może to był tylko pretekst dla Dody żeby mogła się wreszcie osobodzić od nudzącego się jej już "balastu".
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 23 kwie 2007, 19:44

shilo pisze:A ja jestem ciekawa kiedy Doda postanowi sobie wybarwić tatuaż z imieniem Radzia ze swojego przedramienia??? Nie będzie to takie proste...
tez o tym sobie pomyslalam ;)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 23 kwie 2007, 20:14

znajdzie sobie następnego Radka, albo się nauczy i przy następnych facetach zastosuje kalkomanię czy zwykłą koszulkę z imieniem ukochanego :badgrin:

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 23 kwie 2007, 20:36

też uważam ze tak do końca to wreszcie sie uwolnila od niego, nieukladało sie im, ona sobie robi swoja kariere, a on juz nie jest jej potrzebny (na poczatku dzieki niemu wybila sie i miala wszystko, te wakacje, ciuchy,kosmetyki, pewnie tez cycki, bo jak sie poznali to jeszcze nie miala siliconu) zarabiala duuzo mniej od niego, ale potem zaczelo sie zle dziac, ciagle kłotnie, kto by tak wytrzymał??? a teraz wielka "rozpacz" ktora jakos nie wyglada na tragedie, raczej juz dawno sie im nie ukladało i poprostu te zdjecia w gazecie były jej prestekstem aby wyjsc z calej sytuacji jako poszkodowana, bo
shilo, tez uwazam ze na tamtych zdjeciach nie bylo nic takiego, w gazetach zawsze dopisuje sie wiecej a czasami nawet klamią ze hej.... ciekawe co sam radziu ma do powiedzenia w tej sprawie,
lubie nasza dodke, bo wole ją niz jakies szare, ciche myszki na scenie, ale zawsze robi z siebie ofiare, lubi byc taka niby w porzadku,
mowi ze sie z nikim nie spotyka, a jednak po warszawskich klubach prowadza sie z jakims brunetem (moze to tylko kolega, ale sie jednak prowadza) ma sie informatora :) tzn nie wypytuje bo moj znajomy sam wszystko opowiada :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”