plotki,ploteczki cz.5

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 07 lip 2006, 22:46

lol- nie nosze panterek, stare i nie modne... :gaga2: :down2:
23.03.07 Kubasik 400cc HP

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 08 lip 2006, 06:19

savanna nik nie mówi że jeśli ktoś ma jest pulchny to niech siedzi w domu, albo najlepiej się zakopie :). chodzi o panny 5 numerów za duże, które zaszczycają nas widokiem wylewającego się tłuszczu. Z reguły straszyłaby bluzka o 2 numery większa i wyższe biodrówki i już taka osoba wygladałaby conajmniej dobrze. Nie wszyscy są i powinni być chudzi, ale jednak wszcyscy powinni mieć obligatoryjnie zaszczepiony smak i odrobinkę samokrytycyzmu :)

Co do brodzik to bardzo często w wywiadach podkreślała ze kiedyś byłą koszmarna (gruba) i długo z wąsem walczyła ;) także panni brodzik wie jak wygladałą :)

Maxi jak ktoś się nie urodził za wszczesnie to i tak zna realia lat 80 :) bo prawie pewne że ogladał np. 7 życzeń :) tabir jest świetny i te poduchy, spokojnie isę na swoim ramieniu mozna było w busie wyspać :)
...nie mów nic, nie chce wiedzieæ co naprawdê dzieje siê doko³a nas...

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 08 lip 2006, 13:15

maxi pisze:Przy okazji panterki,prosze wszystkie mlode damy,ktore nas czytaja zeby sobie zapamietaly,ze panterka,podobnie jak koronka jest deseniem bardzo seksownym i "dwuznacznym".Z tego powodu dozwolona jest tylko na ubraniach o bardzo dobrej jakosci i dobrze wykonczonych.
maxi, zgadzam się, fajna babka z Ciebie :wink: :wink:
co do mody, nastolatek, figur....
wczoraj pierwszy raz od naprawdę ladnych kilku lat przeszlam się dwoma glównymi ulicami mojego miasta w centrum+ tzw.stary rynek......dżizes, jest naprawdę źle, albo wszyscy fajni ludzie wyjechali....Laseczki blondyneczki słodziutkie, ohydne pasemka w stylu zebra, króciutkie mini, tyłki odkryte nieważne szczupłe czy falujące....falbanki, koronki, maluśkie torebeczki-wszystko styl taki pretensjonalno-ordynarny momentami :twisted: i macanie na ławkach :roll: , pod parasolkami...nienawidże tego, kobieta jak idzie z facetem wieczorem nieważne na drinka, żeby się przejść, na kawe papierosa powinna być damą...a nie wieszać się na facecie, glaskać, ślinić...a faceci...inny temat, ale albo ja jestem zdrowo w dekiel walnięta...albo naprawdę fajni faceci to wymierający gatunek
podsumowując podczas moich wczorajszych obserwacji nie widziałam ani jednej super ubranej babki (wiek nieważny), która wyróżniałby się z tłumu, nie mam na mysli jakies zjawiskowej piękności....a faceci....o boszeee, jak widzę białe adidasy, skarpety z logo nike, koszulka sportowa i łańcuch....to delikatnie mowiąc nie moja liga

Marunia rozglądałam się za Tobą, oglądalam na Dł.... kamienice.... :wink:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 08 lip 2006, 16:28

Cos tam slyszalam o facetach :wink: Ze sa jak kible,te czyste i porzadne sa juz dawno zajete :cry:

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 08 lip 2006, 16:35

ruta tchin jak ja widze tych dresiarzy ozdobionych znaczkami firm, nike, adidas itd. to mi slabo. dodam ze przez caly moj trzytygodniowy pobyt w polsce spotkalam jedna super laske, naprawde az sie za nia ogladalam, miala czarna koszule, dzinsowa spudniczke, kowbojki i super torebke, do tego szla tak ze wszyscy odwracali glowe. no ale nie spotkalam nigdzie was, szkoda ze nie doszlo do spotkania w krakowie, wtedy bym sie dopiero naogladala lasek. 8)

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 08 lip 2006, 21:47

ruta25 pisze: Marunia rozglądałam się za Tobą, oglądalam na Dł.... kamienice.... :wink:
ty wstreciucho! i na kawe nie wpadlas? ja od drugiej strony mam okna- na sad ale kamienica ta gdzie home store. domofon nie dziala ale krzycz pod oknem maaara to cie wpuszcze :D
Próżność to mój ulubiony grzech...

Dzika
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Dzika » 09 lip 2006, 15:49

Prawde mowiac poczulam sie nieco osaczona kiedy mowilyscie o grubszych nastolatkach.Sama do nich naleze mam 17 lat nosze rozmiar 44 ,ale czy czuje sie przez to zle ? Nie.Moze tym sie od nich wszytskich roznie ze umiem sie ubrac.Nic mi sie nie wylewa ze spodni, nie nosze krotkich bluzek nie wspominajac o bikini na plazy bo chyba sama bym umarla :P Mowialam juz w ktoryms temacie jak wplunela na mnie moja spora nadwaga(cale szczescie mam 178 cm.wzrostu)na szczescia zaczelam akceptowac siebie.Kiedys czulam sie wiecznie oceniana, gorsza, a teraz ?Mam to gdzies jestem szczesliwa czy gruba czy szczupla.A jesli chodzi o ubrania to dziewczyny w moim wieku wogole maja problem.Kazda wyglada tak samo.Ostatnio widzialam na oko 11-letnia dziewczynke w rozowej mini bialym topie bez ramiaczek z rozowa torebka.Wygladala jak prostytutka.Wogole to co sie ostatnio dzieje ze dzieciakami jest straszne.Poszlam raz z kolezanka do klubu i spotkalysmy tam jej 13 letnia siostre ktora miala spac u kolezanki.W dodatku byla wstawiona i jakis koles ja podrywal :shock:

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 09 lip 2006, 15:58

No, a nie dlugo to 13 latki beda matkami...ech... :x

Dzika
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Dzika » 09 lip 2006, 16:38

Chodzilam z taka dziewczyna do gimnazjum.Prawie najwyzsza srednia w klasie, a glupia-plytka i to niesamowicie od 14 roku zycia sypia ze swoim chlopakiem i caly czas o tym mowi.W wieku 15 lat "prawie "zaszla w ciaze.Musiala jej kupowac test ciazowy bo sie wstydzila :shock: a potem poszla do ciotki zeby jej przepisala tabletki 72 godz.po to jest dopiero nie normalne.Czasem sie zastanawiam cze to ze mna jest cos nie tak ze nie jestem az tak rozrywkowa czy z nimi.

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 09 lip 2006, 16:55

Boze, to jest wlasnie dla mnie nie pojete :x Jak mozna woole dziecko puszczac na dyskoteki, czy tego typu imprezy...w tak mlodym wieku. Wiem, wiem upilnowac tez sie nie da. Mysle ze moje dzieciaczki :wink: jak juz beda na tym swiecie, bede inaczej wychowywala...
Az sie cos robi jak np. Pamietam jak byl program "Uwaga" i byly watki zwiazane ze szkola...co ci mlodzi uczniowe wyprawiali, to sie wierzyc nie chce. Mlode dziewczyny, wymalowane , kolczyki w pepkach w jezykach, tipsy, wyzywajace ubrania... :x :shock: A chlopcy znowu, klna, bija kolegow itd...
Pamietam jak mlody chlopaczek poszedl z dziewczyna do szkolnej lazienki i tam chcial aby zrobila mu...loda. :? :x To jego slowa... a ta stala jak glupia i nie chciala dzialac bo chlopaczek telefonem nagrywal.
Ale co zrobic, taki dzisiejszy swiat i nie winie tu matek, bo rozprzestrzenia sie w szkole i nawet nauczyciele nie maja czasem wzgledu na to. :roll: :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”