plotki,ploteczki cz.4

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Lidzia
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Lidzia » 06 kwie 2006, 14:09

Nie no co wy baby, czasami sie ma taki brzuch, ja taki miałam a cycki nie były za duże :o

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 06 kwie 2006, 14:09

moze to kwestia tych ciuchow ktore nosi, ale faktycznie dziwnie wyglada jej brzuszek tak nienaturalnie

Ami
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Ami » 06 kwie 2006, 14:46

Biedaczka ma rodzić "metodą" naturalną w sekcie Toma. Zero lekarzy, znieczulenia itd. Tydzień przed ma być zamknięta i medytować sama :shock: po też ma być sama, żeby "złapała" lepszy kontakt z dzieckiem. Jakoś tak pisało w gazecie, ale nie wiem jak to jest naprawdę. Rodzice jej są załamani... i trudno się dziwić.

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 06 kwie 2006, 14:47

masakra... ze tez godzi sie na to...

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 06 kwie 2006, 15:11

Eddieve pisze:Gracja, na poczcie w G., na Pocztowej, jest taka pani w kasie. No, skóra żywcem zdarta z Sylwestrowej mamy. tylko makijaż ma bardziej intensywny ( na górnych powiekach pomalowanych białym cieniem, aż po sam łuk brwiowy maluje sobie kredką rzęsy = grube czarne kreski ) i jest dwa razy grubsza. A poza tym, identyko. Widziałaś? :D
:lol: :lol: :lol: Kurczę nie widziałam takiej kobitki tam nigdy :D Pewnie ma w swoim okienku mało klientów bo reszta się boi :wink:
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 06 kwie 2006, 16:51

A może juz nie pracuje, bo ilość klientów poczty malała...Pare lat temu stykałam sie z nia często. Potem, mieszkajac na Wróblewskiego, zmieniłam pocztę na bliższą. Ta babka to była taka nasza rodzima Jocelyn Wildenstein i Sylwestrowa matka w jednym. Nigdy później nie widziałam takiego zjawiska... :lol:
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 06 kwie 2006, 16:53

No to teraz troche o TomKat...

Jak pewnie wiecie, Katie wiążąc się z Tomem, porzuciła katolicyzm przyjmując wiarę Toma ( scjentologia, w Polsce na liście jednej z bardziej groźnych sekt religijnych ). Wstąpienie do nowego kościoła wiąże się koniecznością przyjmowania jego nauk i pielęgnowania tradycji, po który to shit Katie śmiga trzy razy dziennie do kościoła scjentologicznego w Hollywood i przez w sumie osiem godzin poznaje kult wiary. Zwykle towarzyszy jej Tom, chyba, że go nie ma na miejscu, jak w tej chwili ( nagrywa Mission Impossible w Japonii, tzn. chyba tam, nie jestem pewna ).

Poród, który ma się odbyć na dniach, ma być, oczywiście, przeprowadzony w zgodzie z scjentologiczną religią: konieczne jest zachowanie absolutnej ciszy. Katie nie wolno będzie ani krzyczeć, ani płakać, ani w ogóle wydawać z siebie jakichkolwiek dźwięków. Wg wyznawców scjentologii dla dzieci, które przychodzą na świat słyszenie odgłosów płaczu czy jęków matki jest ogromna traumą, która powoduje zaburzenia psychiczne w późniejszym wieku, a ich leczenie wymaga wieloletniej terapii. Scjentyści cytują twórcę swojej religii, L.Ron Hubbarda: " Zachowaj ciszę w obliczu narodzin dla ocalenia umysłu matki i dziecka."

Tom zadbał już o to, żeby Katie wytrwała w postanowieniu urodzenia w ciszy; nagrał jej na MP3 playera około 300 relaksujacych utworków, których słuchanie w czasie porodu ( będzie miała przez cały czas słuchawki na uszach ) ma ją na tyle zrelaksować, że nie będzie jej się chciało pisnąć ( jakby to, k.... mać, było kwestią chęci! ). A, zero środków przeciwbólowych!

Ale wspaniałomyślny Tom pomyślał o wszystkim, i na wypadek, gdyby muzyczka nie przyniosła efektu, kupił Katie...adult pacifier, czyli tłumik dźwięków dla dorosłych...hmmm, opiszę to jakoś: przyrząd do zagryzania w momencie, gdy z gardła próbuje wydostac sie krzyk czy inny głośny dźwięk. Prawda, że Tom jest wspaniały? Tak pomyśleć o wszystkim...Star Magazine podaje, że Tom ma jeszcze inne sposoby w rezerwie ( ale jakie, nie podaje ), bo jest gotowy zrobić wszystko, żeby poród odbył się w ciszy...Cholera, przyłoży jej z buta, czy co?

Wyznawcy scjentologii i fani Toma, już porozlepiali na płocie jego rezydencji plakaty z napisami typu: " Pozostań w ciszy, niech twoje ruchy będą wolne i uzasadnione."

Ale to nie koniec cyrku.
Poród będzie się odbywał w obecności Toma i kilku scjentologów. Matka Katie nie zostanie wpuszczona do pokoju ( bo to chyba w tej rezydencji całej będzie ). Tuż po, dziecko nie dostanie klapsa ( jak to robi pielęgniarka ), Nie zostanie też poddane żadnym badaniom. Religijnie zabronione! Katie nie będzie wolno go przytulić. Dziecko zostanie odseparowane od matki na przynajmniej 24 godziny przez kolejnych 7 dni nie wolno się przy nim odzywać, a tym bardziej mówić bezpośrednio do niego. Rozumiecie? Trauma...

Wychowywać dzidzię będzie niania scjentolożka, a kontakt z innowiercami ma być ograniczony do minimum...itp, itd.

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... tomkat.JPG

To jeden z plakatów rozwieszonych na płocie rezydencji...

Trauma.
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 06 kwie 2006, 16:58

az sie wierzyc nie chce... :shock:

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 06 kwie 2006, 17:26

boshheee co za pojeby, świry jakich mało :shock: i my narzekamy na katolicyzym :?: toz to rajskie wyznanie prz tym scjentyzmie :D

ale że ona taka durna jest i sie zgadza na taki rzeznicki poród :? :roll:

jak mozna wierzyc w takie glupoty, robic cos wbrew naturze :!: :!: :!:

nawet gdybym była w ciąży z moim ulubionym Georgem Clooneyem- który wierzyłby w zielony szczypiorek to nigdy w zyciu nie dałabym sie w takie bagno wciągnać :roll:

tu mi śmierdzi jakimiś prochami :roll: :D Katie chyba przez tą cała ciąże chodzi zjarana bo az sie wierzyć nie chce że mozna takim debilnym ludziom ulec :roll:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 06 kwie 2006, 17:48

a on zdaje sie zadal zeby przestala grac.. ? to prawda ? mam nadzieje ze az tak ulegla nie jest :/

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”