Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 24 lut 2008, 14:31

fondle, bardzo ladny avatarek :-D ,gratuluje,wygladaja super ;)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 24 lut 2008, 15:09

anne21, oh dzieki dzieki... nie moglam sie zdecydowac jakie zdjecie wkleic wiec wkleilam cycka hehe.pewnie niedlugo go zmienie znowu... juz mialam dosyc kogo innego w moim avatarku... napisalam do mojej pani i zgodzila sie zrobic mi warkoczyki w terminie jak bede w polsce... to zostaje jeszcze pani kosmetyczka bo brwi mi juz wyblakły i pan dr broma ktorego molestuje o usta... o matko dziewczyny jak tak sobie powtorzylam w myslach to co napisalam to doszlo do mnie ze jaka ja sztuczna jestem...
misiaczek jak opalenizna? toxic ciesze sie ze wszystko zalatwione bez wiekszych komplikacji...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 24 lut 2008, 15:12

Zrobilam dzisiaj gzik na obiad..miniam mniam :-) ktos nie wie to wyjasnie: bialy twarozek z zmieniakami,tak po poznansku 8-)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 24 lut 2008, 15:50

Fondle...ty szalona jestes ;) ...nie idz na basen kobitko tak szybko bo podczas plywania najbardziej pracuja miesnie klaty...achaaa...
Co mowil Ci doktorek jak sie pytalas kiedy cwiczyc??
Chodzi o to by implanty spokijnie obrosly sobie w torebke i wtedy mozesz szalec....grubasem nie jestes i do polowy marca mozesz jeszcze poczekac co???
Fajny awatarek ;)
A fondle to od slowa..."fondle my breasts"?????? :-D

Toxic...dla mnie najlepsza dieta...to wypic kawe rano i latac bez niczego w brzuchu az zglodnieje naprawde....ja nie jestem sniadaniowa....potem chapnac cos lekkiego, miesa za bardzo nie lubie...wiec zupa, ryba i surowka, warzywka na pateln9 ...i owoce lub feta salatki...itp...zawsze musze miodem slodzic herbaty i kawke z jakims smakiem pije....i nie najadac sie na kolacje....czyli zadna ustalona dieta a od lat jak tak robilam i zawsze dzialalo...Jak weszlam na Wizaz i naczytalam sie o tym ze bialko na sniadanie ...obiad ...kolacje itp to mi to nosem wychodzilo...wiec wole po swojemu...MNIEJ Zrec :badgrin: PDT_Love_01
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 24 lut 2008, 16:33

ghostdog pisze:A fondle to od slowa..."fondle my breasts"??????
a wiesz ze jak do tej pory to nikt nie wpadl na to co to znaczy... dobra jestes hehe.. mialam kiedys tylko jednego kumpla co sie zapytal co to wlasciwie znaczy bo gralismy w cos razem i tez taki nick mialam.... no musze ci powiedziec ze mi zaimpomowalas blyskotliwoscia....
ghostdog pisze: mowil Ci doktorek jak sie pytalas kiedy cwiczyc??
powiedzial ze na dolne partie po miesiacu moge spokojnie cwiczyc ale ja chcialam jeszcze poczekac bo sie boje ze za bardzo podskakiwac bedą bo ja wlasciwie to tylko bierznia i troszke brzuszki... aha i obiecuje ze nie bede plywac hehe jak wytrzymalam tyle to i jeszcze miesiac wytrzymam... ale to mowisz biegac juz moge czy jeszcz troche?

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 24 lut 2008, 17:42

Fondle :-D co do Twojego nika to mialam natchnienie jak rano o 4tej czytalam forum hihihi....
Jezeli minelo 6 tyg od operacji to to naprawde za szybko na bieganie i plywanie...poczekaj jeszcze 3 tyg do polowy marca i bedzie git bo przynajmniej nie zrobisz sobie krzywdy. Ale za to mozesz szybko maszerowc ;) PDT_Love_01 p.s. dolne partie nog to np leg press itp ale nic co powoduje takie ich podskoki na klacie jak bieg ;)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 24 lut 2008, 18:00

ghostdog pisze:Ale za to mozesz szybko maszerowc
no to fajnie, bede maszerowac szyko ale nie biegac... masz racje poczekam do polowy marca.. lepiej dmuchac na zimne...
ghostdog pisze: mialam natchnienie jak rano o 4tej czytalam forum hihihi....
niezle... widze ze nawet o tak dziwnej porze glowka pracuje...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 24 lut 2008, 20:09

laski ale sie rozpisalyscie :oops:
fondle, o za AVATAREK no i cyc!super :!: ;)
fondle pisze:o matko dziewczyny jak tak sobie powtorzylam w myslach to co napisalam to doszlo do mnie ze jaka ja sztuczna jestem...
ja to juz raz nawet uslyszalam raz od kolezanki :oops: nie wiem dlaczego :?: :roll: fondle, nie cwicz jeszcze odczekaj szkoda cyckow!
co do diet to ja jeszcze nigdy na zadnej nie bylam bo nie umiem sie odchudzac!a potrzebuje zrzucic 10kg no ewntualnie z 8- a maz nie pozwala mi na lipo :evil:
co do Allegro to chyba tylko ja mam takie szczescie :roll:
tez nie kupuje ciuszkow tam choc przyznam sie ze kupilam pare razy :oops: i za kazdym razem to byla porazka :!:
fondle pisze:misiaczek jak opalenizna?
jako tako tzn jestem jasniejsza ale nie blada .po wczorajszej kompieli wyrownalam lapki i jest git- buzie posmarowalam od nowa i jest dobrze ,ale chce by bylo jeszcze lepiej :badgrin: jak babka mnie jutro nie spryska to sie wnerwie :!:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 24 lut 2008, 20:18

wlasnie dostalam maila od tej babki od spodni,ze nie wie co sie dzieje z moja paczka,ale dzis zapakowala ponownie i jutro mi wysle [smilie=real mad.gif] ,nigdy w zyciu wiecej nic przez net nie kupie...cholera tyle ciuchow kupilam na ebayu niemieckim i bylo w porzadku....ciekawe czy dostane keidys te spodnie.....a jak nie to sie do niej przejade :evil: :evil: :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 24 lut 2008, 20:53

misialeczek24 pisze: fondle, co za AVATAREK no i cyc!super :! :-D
Ja tez tak mysle :-D :-D ...
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”