jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: jest mi dzisiaj strasznie smutno

Post autor: majamajamaja » 27 lip 2009, 23:58

Nikolettko, no chyba ta Ela faktycznie malo wie o relacjach miedzyludzkich, skoro w argumentach, ktorymi konczy wasza przyjazn, czy moze "przyjazn" podaje, ze ta inna ma lepsze warunki mieszkaniowe. A jeszcze do tego, ze bedzie jej taniej kupowac do niej bilety niz mieszkac u Ciebie... kurcze, dziwne to dziewcze. I jeszcze tchorz taki.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 10 paź 2009, 16:39

Zazwyczaj, właściwie nigdy nie opisuję swoich problemów na forum, ale dzisiaj jest mi strasznie ciężko i nie mam z kim porozmawiać ;(((( nawet nie wiem od czego zacząć ;( moja ukochana babcia umiera na raka płuc, okrutnie cierpi a mnie boli serce,że nie mogę jej w żaden sposób pomóc ;(( to stało się tak nagle, w lipcu diagnoza, trzy miesiące później taka agonia ;(( niedawno wróciłam z pracy i dowiedziałam się,że pogotowie znowu zabrało ją do szpitala...od razu zadzwoniłam do swojego narzeczonego, żeby mu o tym powiedzieć, chyba liczyłam na jakieś dobre słowo, pocieszenie, może chciałam się wypłakać, sama już nie wiem... =/ okazało się,że mój "ukochany" jest kompletnie pijany z kolegami w barze =/ (miał obejrzeć jakiś mecz i do mnie przyjechać, tak się umawialiśmy...) i ma mnie gdzieś ...nie dość, że na siłę wciskał słuchawkę swojemu równie pijanemu koledze, który bełkocząc próbował coś tłumaczyć to jeszcze po mojej stanowczej prośbie, żeby tego NIGDY więcej nie robił, bo mnie coś trafia już.... wielce się oburzył i kłapnął mi słuchawką =/ jestem w lekkim szoku i bynajmniej nie dlatego, że jestem zdziwiona jego zachowaniem, to już nie pierwszy raz....jestem zdziwiona, że dalej w tym tkwię i liczę na to,że coś się zmieni.....nawet nie mam siły już się denerwować, czuje się jakbym była dwoma różnymi osobami, dr Jekyll and Mr Hyde, już nie mam siły....
I do what I have to to live the way I want to....

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 12 paź 2009, 12:04

olivka wiem co czujesz w takiej sytuacji bo mi dziadek zmarł na raka pluc wiem jakie meczarnie przechodził bo walczył z rakiem dwa lata jednak przegrał tę walkę i zmarł .Wiem że w takiej sytuacji potrzebna jest bliska osoba która by cię mogła wspierać myslalaś że możesz liczyć na swojego a tu niestety zawiodłaś się na nim powinnaś z nim powaznie porozmawiać
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 09 gru 2009, 22:05

jest mi dzisiaj strasznie smutno :(
Normalnie nic więcej, nie mam nawet siły napisać...ech....
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 29 sty 2010, 14:11

A mnie dzisiaj strasznie smutno, bo dzis dowiedzialam sie, ze przegram jedna sprawe sadowa i to pomimo tego, iz mam racje. Niestety nie mam wystarczajacych dowodow. Bo taka mam nature, ze w ludziach chce najpierw zauwazyc dobre cechy, i nie dokumentuje kto, kiedy i co powiedzial, aby to kiedys wykorzystac przeciwko niemu. Tak sie stalo, ze ta sprawa sadowa przypomina mi o innej z tego samego obrzydliwego miasta, w ktorej zostalam potraktowana bardzo lekcewazaco. Przypomina mi o mojej pracy w tym obrzydliwym miescie, w obrzydliwej firmie, w ktorej jak nigdy w zyciu, bylam traktowana ponizajaco i z dnia na dzien, chociaz sie przed tym bardzo bronilam, czulam sie coraz mniejsza i mniej znaczaca. Trzy porazki w tym samym miescie. Nigdy juz tam nie wroce, chociaz bym nie wiem, jaka oferte dostala. Ale chcialabym wreszcie sie z tego podniesc. A tu na domiar zlego, jeszcze taka wiadomosc...
Moze mnie ktos pocieszy, bo mi sie troche ryczec chce...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 30 sty 2010, 10:46

niesprawiedliwość to cecha dzisiejszego świata niestety :/
ale nie martw się, teraz będzie już tylko lepiej, musi być 8-)
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 30 sty 2010, 12:34

maja pamiętaj, że co nas nie zabike to nas wzmocni, więc głowa do góry. Nigdy w życiu nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej, więc teraz musi być już tylko i wyłącznie lepiej. Trzymaj się ciepło i bądź dzielna.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 30 sty 2010, 13:46

maju współczuję Kochana, bardzo mi przykro...Trzymaj się i pomyśl, że będzie db, bo zawsze po gorszych dniach przychodzą te lepsze...

klaudia1936
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: klaudia1936 » 30 sty 2010, 19:23

mnie dzisiaj też jest bardzo smutno.... (triste
tylko tyle mogę powiedzieć.
Może ktoś zwyczajnie poczuje się lepiej, gdy przeczyta, że taki smutny nastrój ma jeszcze ktoś, gdzieś tam w świecie.....

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 31 sty 2010, 18:16

a mi jest smutno bo nie zaliczylam egzaminu, ktory mial byc dla mnie najlatwiejszy...
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”