Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 11 paź 2008, 20:47

Anielicanrw, przesylam buziaki za kare :-D
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
asija777
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: asija777 » 11 paź 2008, 21:01

Na Allegro są fajne stroje na Halloween...
07.02.2008 Bieńkowski...:)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 11 paź 2008, 21:14

sylwiach, no laska ja tam mam focha ze sie nieodzywasz!!!!dawaj foty z paryza (ja tez kocham to miasto tak samo jak londyn 8-) ) a jakie plany na halloween moze wyskoczymy razem ;) :?:
Anielicanrw,
powiem ci ze ja tam za halloween nie przepadam ale jak juz sie mieszka w kraju w ktorym maja takie swieto i wszyscy sie przebieraja to dlaczegozby nie!!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 11 paź 2008, 23:49

Witam

Wlasnie nadrobilam wszystkie swoje zaleglosci, bardzo przepraszam, ze tak dlugo nic nie pisalam, ale wlasnie zmienilam mieszkanko i wiazalo sie z tym remontowanie, malowanie, przewozenie, itd. a z malenkim syneczkiem bylo to dosc trudne, zwlaszcza, ze cala robote remontowa wykonywalam sama.
Londyjka kochanie, jeszcze raz moje mega gratulacje, brzusio przesliczny, mamusia cudna, dzieciatko z pewnoscia bedzie powalalo uroda, w koncu dobre geny dziedziczy!!!! PDT_Love_03
Anielicanrw Oj trudno mi sobie Ciebie wyobrazic w przebraniu zmasakrowanej kobiety, a to dlatego, ze jestes wyjatkowo piekna kobieta o cudownej bardzo delikatnej twarzy i jakos, az ciarki mi przechodza po cialku jak pomysle o Tobie w wersji zmasakrowanej!!!
Sylwiach W przyszlym roku i ja sie wybieram do Francji na urlopik, chce spedzic dwa dni w Paryzu, a pozniej pojechac na Wybrzeze, moz moglabys mi troszke pomoc rada i napisac gdzie najlepiej szukac noclegu i jakie miejsca naprawde warto zobaczyc. Z gory wielkie dzieki.
samanthi Nie smuc sie bo i mi teraz smutno. Pamietajm, ze masz w brzusiu male cudenko, ktore wyczowa Twoje nastroje i gdy Tobie smutno, mu tez. Jestes piekna kobieta, ktora wkrotce zostanie cudowna mamusia, ciesz sie tym!!!!

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, buziaczki [smilie=kiss of love.gif]
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 12 paź 2008, 00:30

Tak szybciutko przegladam i wyglada na to ,ze tez przebieracie sie na Swieto Zmarlych :p

Ja tez mam w domu rozne kosy, widly, zeby wilkolakow, trupie czaszki itp. ale to wszystko dzieciakow bo juz od kilku tygodni kolekcjonuja takie zabawki.

Bylam dzisiaj z maluchami na zakupach, jak zwykle mielismy kupic slodycze w ksztalcie dyni czy cos w tym stylu ale maluch wpadly w szal jak zobaczyly ozdoby choinkowe :o Juz troche zyje w tym kraju ale ciagle mnie zadziwia jak wczesnie takie rzeczy zaczynaja pojawiac sie w sklepach :roll: Mam jeszcze koncowke letniej opalenizny a tu juz prawie choinki ubieraja :?

Oczka mi juz sie kleja, jutro zajrze na dluzej ;)
Dobranoc!
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 12 paź 2008, 00:38

Renata1, dzieki :-) napisze ci jutro pm odnosnie twojego privu bo teraz ide spac, dobranos wszystkim :!:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 12 paź 2008, 00:57

sam w ciazy!!!troche czasu nie bylo mnie na forum i tyle sie wydarzylo :o
ja jak narazie pograzam sie w jesiennej depresji i zastanawiam nad tym dlaczego tak wlasciwie do kazdego celu probuje dochodzic okrezna droga,utrudniajac sobie wszystko...
wrocilam niedawno z rodzinnej imprezy,ktora odbywala sie u mojej znajomej i jej rodziny do pustego mieszkania i zastanawiam sie nad sensem mojej emigracji do ozieblych niemiec...moze i tutaj szybciej mozesz dorobic sie pieniedzy ale po co ci tak wlasciwie one skoro nie masz tutaj prawdziwego zycia...
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 12 paź 2008, 01:26

ewelinatroll, Pieniadze szczescia nie daja, ale bez nich zyc sie nie da niestety, ja gdy wyemigrowalam do UK 4,5 roku temu mialam takie same dolki jak Ty i tak samo jak Ty zastanawialam sie po co to zrobilam i czy bede tu z tymi pieniedzmi szczesliwsza, na dzien dzisiejszy poukladalam sobie tu w miare zycie, mam swoje male ale bardzo sympatyczne i oddane grono przyjaciol, slicznego synka i partnera na ktorym moge zawsze polegac, choc czasem tak mnie wkurza, ze mam ochote go bigboul ale tak chyba jest w wiekszosci zwiazkow. Zycie Ci wiec aby i Twoje zycie poukladalo sie szybciutko, abys umiala znalesc sie w obecnej sytuacji, lub abys miala w sobie na tyle sily, aby sie szybciutko zdecydowac i zmienic obecna, przygnebiajaca Cie sytuacje. Pozdrawiam serdecznie.
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 paź 2008, 16:34

:oops:

...sorry .... troche zaniedbalam forum...(i moj ulubiony watek !) :(

...ostatnio mialam zadyme - i niezbyt mily czas... wybaczcie ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/0034.gif

...kiedys ... jak bede sie lepiej czula, opowiem wam wszystko ze szczegolami...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nawija.gif
teraz musze pomilczec .............
i pojechac na wakacje... ;)

ale - czytam was ! i tesknie za wami niesamowicie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ochany.gif

UWAGA ! PODGLADAM...

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... dglada.gif

...hehe

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 13 paź 2008, 20:50

Samanthii pisze: UWAGA ! PODGLADAM...
hihihihi to wiedz ze tesknjujem bardzo ;)
renusia pisze:a tu juz prawie choinki ubieraja :?
wlasnie mielismy dzis ten temat w pracy bo mnie zasanowilo jak co roku to ze wszyscy swiat zaczynaja w pazdzierniku,jeszzce hallowin nie bylo a tu juz babki w sklepach, no i
kobitki mi powiedzilay ze to tez dlatego bo okres przedswiateczny czyli grudniowy uznaje sie tu za bardzo niebespieczny i wtedy notuja najwieksza liczbe napadow i rabunkow stad pomysl ze jak ktos chce miec bespieczniejsze zakupy niech zacznie je juz teraz...
ale to opinia moich work mate`ow wiec... niewiem ile w tym prawdy aczkolwiek chyba troche napewno.... ;)
ewelinatroll, to smutne ze jestes tam sama...ale wiesz...jak juz zacznie sie w twoim zyciu dziac na tyle tloczno ze pojawi sie maz i dzieci to zatesknisz za tym pustym mieszkankiem 8-) szkoda ze nie mieszkasz w UK,zaprosilabym cie do siebie i bys mogla nacieszyc sie halasem do woli hihi
buzialki i trzymaj sie cieplutko :-D
Londyjka, jak dzis sie czujesz ? jakies zachciewanki cie nie mecza? hiihih
;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”