jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
dziewczynka1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: jest mi dzisiaj strasznie smutno

Post autor: dziewczynka1 » 06 lip 2009, 17:06

ja mam w tej chwili takie wrazenie ze nie zdolam sie wyczlapac z tych problamow ktore mam. kilka lat temu sie zaczelo i jest to teraz pasmo problemow, ciagle dochodza nowe i sa to powazne problemy (nie mowie tu o zerwaniu z chlopakiem). czasami juz nei wiem jak mam to przyjac. nie mam dnia zebym byla spokojna. kiedys uwazalam ze zycie jest piekne i ze zawsze jest jakies wyjscie a po burzy wyhodzi sloneczko. teraz widze ze zycie to ruletka i nie koniecznie z happy endem
juz ponad roczek od obciecia nochala :D super happy (dr Broma)

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 06 lip 2009, 19:14

Goska moge jechac z Toba :badgrin: ?
Tak powaznie to wow, tez bym chciala poleciec do Meksyku :roll:
MMialabym pelno czasu dla siebie i spokojniemoglabym sobie o wszystkim pomysles z dala od tego wszystkiego :roll:
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 06 lip 2009, 20:23

dziewczynka1 pisze:. kiedys uwazalam ze zycie jest piekne i ze zawsze jest jakies wyjscie a po burzy wyhodzi sloneczko.
bo zycie jest piekne i zawsze wyjdzie sloneczko
nawet jak burza trwa tak dlugo ze juz nie wierzysz ze kiedys sie skonczy...
chcialam napisac zebys skupila sie na plusahc i pozytywnych spektach ale wiem ze latwo napisac a trudniej zrobic..
sama przechodzilam dlugo przez bezsensowne dni i myslalam ze usmiech na mojej buzi to wymarly dinozaur...
ale usmiech wrocil i lepsze dni tez...
wierze ze u ciebie tez bedzie dobrze,bez wzgledu na to co trapi twoja glowinke...

pozdrawiam ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
dziewczynka1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: dziewczynka1 » 06 lip 2009, 20:30

dzieki cukiereczku. mam nadzieje ze tak bedzie, ze bede mogla w koncu byc spokojna i nie zyc w leku
juz ponad roczek od obciecia nochala :D super happy (dr Broma)

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 09 lip 2009, 17:13

kurcze.. znowu mam jakis ponury dzien.. czytalam sobie dzisiaj stare sms (ha 2letnie) wyznania i w ogole i tak porownuje do teraz.. to sie rozplakalam, ze to ulecialo wszystko.. i mysle, nad decyzjami, ktore mam na glowie.. ktore moge jeszcze zmienic.. a ktore juz nie.. i boje sie i smutno i zero wsparcia łeee
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 09 lip 2009, 18:25

Gosiaczek masz tu wsparcie ;)
a te smsy to sa od Twojego aktualnego faceta czy jakiegos bylego...? bo jak od bylego to sie nie zadreczaj... bylo minelo
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 09 lip 2009, 18:45

od aktualnegoo :-) ... a dzis mowie; chodzmy na randkee do kina - to uslyszlaam, zebym juz nie wymyslala :-) a potem poszedl spac :-| wiec mam dzien z forum łaski bzyy :-) :-)
no ale.. jestem na 5 dni i siedze przed kompem echhh :doubt: jutro ide na szoping i sama sie uszczesliwie :bravo
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 24 lip 2009, 13:13

mi dzis jest bardzo smutno , przeryczałam cały poroanek -i chciałam się z wami podzielić tym dlaczego tak jest,
od 6 lat znam Elę ,jest moją przyjaciółką -dziewczyna niestety ma nieciekawą sytuację w domu (brak kasy) , dlatego czesto zapraszam ją do siebie , spędzamy razem wekendy i tp , razem z nią wiele rzeczy przetrwałam , wyciągła do mnie rękę gdy miałam cięzką depresję , pomagała czasem w domu -a ja za to stawiałam zawsze pyszne obiady kolację ,przenocowywałam ją -a zawsze na wakację znajdowałm jej jakś roboetę sezonową i wprowadzała się do mnie -pracowała ,ja gotowałam , zajmowałam się domem biegałam do pracy i starałam się zawsze dostarczyć nam jakiś rozrywek typu basen ,klub i tp.(to ta sama kumpel od sprawy -zostałam wykorzystana) .Około roku temu ,elka znalała sobie ''przyjaciołkę''i zaczęła dziwnie się zachowywać , unikała mnie i tp..ok -w tym roku tradycyjnie załatwiłam jej pracę , pozyczyłam pieniądze na lekarza medycyny pracy ,dałam dach nad głową , pomagałam przygotować się na studia - ale coś było perfidnie nie tak - dziś rano przyszła do mnie do pracy -oddała mi klucze od mieszkania i powiedziała ze wyjeżdza do Kaśki (druga przyjaciołka) ...i odszła bez słowa po czym wysłała mi sms - kiedyś może byłaś moją przyjaciołką ,ale teraz już nic nas nie łaczy , przejrzałam na oczy i nie potrzebuje takiej koleżanki jak Ty, pozatym masz niekomfortowe warunki w domu a ja chcę wybierać dla siebie to co najlepsze , sorry ze przez sms ,ale nie umiałam Ci tego powiedzieć - już dawno chciałąm ,planowałam z Kaśką ,ze jakoś Ci to powiem ,ale bałam się , nie jesteśmy już przyjaciołkami sorry..odpisałam jej kilka niemiłych rzeczy ze jeszcze się przejdzie na kaśce(kaśka jak miała chłopaka to miała ją gdzieś ), napisałam ,ze szkoda ze była fałszywa i konczy to w ten sposob-na co notrzymałam sms -ze jestem egoistką , furiatką i wyżywam się na wszystkich a ona takich przyjacioł nie potrzebuje i taniej ja wyjdzie kupić sobie bilet i mieszkać u przyjaciołki niż ze mną...Napisała ,ze już od połroku chciała powiedzieć ze nasza znajomość nie ma sesnu i ze mnie nie szanuje bo ja jej też tego nie okazywałam ...
jestem w pracy i ryczę..i myślę czy naprawdę jestem taka okropna
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 24 lip 2009, 13:27

nikolettkaa, no cos ty! nie jestes okropna! to ta twoja byla pseudo przyjaciolka jest jakas psychiczna :roll:
dobrze, ze sie wyniosla, bo z przyjazni z takimi falszywymi ludzmi, to jeszcze nigdy nic dobrego nie wyniklo....

zreszta co to za glupota zostawiac przyjaciolke, bo znalazlo sie inna przyjaciolke...??? :-o jakby nie mozna bylo miec dwoch czy trzech czy dziesieciu.... :roll:

i nie placz nikolettkaa, bo to nie twoja wina, ze ta dziewczyna ma niedobrze w glowie....
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 24 lip 2009, 14:16

dzięki nataly ,ale nie spodziewałam się ,ze ktoś kogo znam tyle lat tak mnie potraktuje ... juz od tygodnia widziałam ,ze coś jest nie tak i ją pytałam czy chce o tym porozmawiać -od dłuzszego czasu przestała być dla mnie ciepła i miła , ...ehhh :(
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”