Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 01 lut 2009, 01:03

Londyjka witaminę D3 podaje się od 2 lub 3 tygodnia, więc dobrze słyszałaś :-)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 01 lut 2009, 11:42

A ja Misiu ostatnio zaczelam czytac ksiazki i dlatego mnie tu tak malo:) bo co w tej Irlandii robic innego!!!Ciagle pada i pada i wieje :-D ja chyba nigdy sie nie przyzwyczaje do tej pogody :badgrin: :roll: Misiu slyszalas o tej wystawie w Ambasadorze? Body exhibition. Chyba tam sie wybiore. To wystwa niemieckiego doktorka (mozna go ogladac na bbc) ktory uzywa prawdziwych ludzkich cial do wystawy by pokazac jak wyglada czlowiek wewnatrz itp. troche sie boje ale wiem,ze jest to b.ciekawe. Wtep 20 euro.
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 lut 2009, 11:52

o czopkach dobrze wiedziec... o tej wodzie tez ! dzieki renatka !!! 8-)

witaminki i nne leki na pewno znajde tutaj...z mydelkami i kosmetykami tez nie ma zadnego problemu... w aptece maja wszystko !
;)
zreszta, jakby dzieciatko mi zachorowalo,to i tak polece najpierw do lekarza http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000003.gif...na wlasna reke wole nic nie dzialac :oops: ... (dobrze jednak miec cos w domu.. tak w razie "W" )

wczoraj bylam po mebelki -ale nic konkretnego nie zakupilam...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... maruda.gif
... tylko ciuszki :oops: :oops: i skarpetki... (znowuuu nie moglam sie powstrzymac... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1401.gif )
prawda jest taka, za dluuugo kupowalam...i nie zdazylam juz do sklepow z meblami :oops: ... maz sie niezle wkurzyl na mnie... hehe http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ini118.gif

ja wiem ze ...musze z tym przystopowac...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1306.gif
w tym miesiacu wydalam mnossstwo kasy... tylko na szmatki ! :shock:
...i nawet nie wiem , czy starczy dla mnie kurtke na wiosne... :badgrin: :badgrin: :oops:

:|

londyjka... a po co ci taki stanik ???
( chodzi ci o czas karmienia , taaak ??? )
:roll:
na pewno sa u was sklepy z ciuchami dla kobiet w ciazy !!!!!!
sprawdz dobrze. ;)
u nas ,w normalnych z bielizna tez nie mam szans zakupic takiego "specjalnego" staniora...!

wow ! sylwiach!!! sama bym poszla do takiego "muzeum"... !! :p :badgrin: ;)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 01 lut 2009, 11:58

najgorsze jest to ze ma tam przecieta kobiete w ciazy...tego sie obawiam...
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 01 lut 2009, 13:14

londyjko w wielu sklepach, nawet internetowych masz dział maternty
jeśli jest u ciebie sklep mothercare to napewno znajdziesz takie staniki

jak moja bartowa rodziła synka w UK to kupilismy jej wyparzacz do butelek z zestawem buteleczek i kubeczkiem niekapkiem

myślę, że zabawkami i grzechotkami nie musicie się przejmować, bo jesli macie dużą rodzine albo znajomych wokół siebie to maluszek dostanie ich mnóstwo, na początku i tak dzidziuś jest tak malutki, że nie będzie się zabawkami sam bawił

odnośnie smoczków na każdym powinno być napisane dla jakiego wieku jest odpowiedni

z firm dostępnych w UK polecam produkty tommy timpy, naprawdę duży wybór i dobra jakość

o takiej poduszce do siedzenia nie słyszałam ale moja bartowa przez pierwsze kilka dni siadała na małym kole dmuchanym bo bardzo ją "siedzonko" bolało
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 01 lut 2009, 14:33

gossip girl pisze:hej dziewczynki ja mam takie pytanko nie obawiacie sie tego kryzysu w uk tyle sklepow i fabryk zostaje zamkniety moja posada raczej jest bezpieczna ale i tak sie boje
tak w Ie to samo...codzien sie slyszy o zwolnieniach ...ja niby mam bezpieczna posade ,ale nigdy nic nie wiadomo...
sylwiach pisze:A ja Misiu ostatnio zaczelam czytac ksiazki i dlatego mnie tu tak malo:) bo co w tej Irlandii robic innego!!!Ciagle pada i pada i wieje ja chyba nigdy sie nie przyzwyczaje do tej pogody
tak pogoda jest dobijajaca,ja tez sie do niej nigdy nie przyzwyczaje :evil:
sylwiach pisze:Misiu slyszalas o tej wystawie w Ambasadorze? Body exhibition.
wybieram sie tam i dotrzec nie moge...moze dzis skocze ;)
sylwiach pisze:najgorsze jest to ze ma tam przecieta kobiete w ciazy...tego sie obawiam...
:oops: :?
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 01 lut 2009, 15:08

[quote="ghostdog"]
Wlasnie od niedzielki bede chodzic na zajecia z Aikido-Jitsu...cos takiego jak walka Segala...taka technika wykrecania ludziom lapek i oswobodzenia sie ...bez duzego uzycia sily...
Nie robie tego ze wzgledu na bramke a dlatego ze mysle ze taka samoobrona bedzie ciekawa 8-) i sie przyda..
..

Trenowalam w PL Aikido , naprawde polecam. :p
Co prawda tylko 2 lata (bo mialam kontuzje , rechabilitacja a pozniej juz matura sie zblizala i nie bylo czasu :evil:
Wspaniala sztuka walki , nie trzeba byc silnym wystarczy dobra technika.
Pamietam jak na zajeciach przezucalam z lekkoscia kolesi duzo wiekszych odemnie :badgrin:

Ghostdog jesli przydalaby Ci sie ksiazka "Aikido bez tajemnic"-naszego aikidoka Jacka Wysockiego to daj znac, bo mam az dwie i moge Ci jedna wyslac :p

A ja mam leniwy weekend, mielismy z mezem wczoraj isc do kina ale tu zimno, wiatrzysko wieje i ciemno -tak wiec zrobilismy sobie mily domowy wieczor z DVD i drinkiem. ;) 8-)

A dzis rano-szok, snieg spadl w Holandii-malo bo malo ale jest. :badgrin:
Psiunka zachwycona- to pierwsze jej sniegowe doswiadczenie :-D

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 01 lut 2009, 15:26

Annetta, zazdroszcze ci tego sniegu!Bo tu tylko deszcz!I to bez przerwy :evil:
sylwiach, jednak ide dzis do Ambassador Theatre. 8-)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 01 lut 2009, 15:58

misialeczek24 pisze:sylwiach, jednak ide dzis do Ambassador Theatre.
sylwiach, misialeczek24 Napiszcie cos wiecej bo u mnie takie nuuudy :cry:
misialeczek24 pisze:Annetta, zazdroszcze ci tego sniegu!Bo tu tylko deszcz!I to bez przerwy
U mnie to samo :( Pozatym zimno jak cholera! W piatek przyszedl mi rachunek za gas £268 :roll: Ale nic na to nie poradze bo w kurtkach w domciu nie bedziemy siedziec :| Do tego musze zaplacic abonament za tv w tym miesiacu :evil: Planowalam w lutym wyjechac gdzies na weekend ale tyle mam wydatkow ,ze musze odpuscic :doubt:
Dzisiaj na poprawe nastroju zrobilam chrusty :-D Tak dawno ich nie jadlam ,ze prawie wszystkie juz zniknely :oops: ;)

A tutaj cos na poprawe humoru ;) http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/143 ... wpadka.php
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 01 lut 2009, 16:19

renusia pisze:
misialeczek24 pisze:sylwiach, jednak ide dzis do Ambassador Theatre.
sylwiach, misialeczek24 Napiszcie cos wiecej bo u mnie takie nuuudy :cry:
http://www.streetinsider.com/Press+Rele ... 52755.html

Chrusty mniam,ale dawno ich nie jadlam :p :p
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”