Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 07 sie 2008, 12:28

virr pozdrowienia dla mamy i wszystkiego dobrego... !

Ja bylam w tym roku w Köln operowana.. fakt, szpital ma swietna obsluge..jeszcze nikt mnie nie uswiadomil o narkozie tak jak tam.
Siedzialam chyba z godzine u anastezjologa a on nadawal a ja pytalam, pytalam.. i mial czas i cierpliwosc by mi na wszystko odpowiedziec.
Ogolnie bylo fajnie, byl akurat czas karnawalowy wiec wszyscy w wysmienitych humorach.. nawet tuz przed OP zartowalam sobie z anastezjologiem... ;)
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 07 sie 2008, 18:50

virriel duzo zdrowka dla mamy, ona pewnie nie wie ile osob zyczy jej szybkiego powrotu do zdrowia, dla ciebie takze duzo sily i wytrwalosci
serdecznie pozdrawiam
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.

15/06/10 operacja noska -dr Łątkowski

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 07 sie 2008, 19:43

virriel, dużo zdrówka dla mamy ode mnie też :!:
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 07 sie 2008, 21:46

Dziekuje wam wszystkim- takie slowa wiele daja :-D Jestescie kochane PDT_Love_01
Mama dzis wyglada znacznie lepiej- poschodzily jej z buzi te krwawe wykwity, opuchlizna. Mama jest wesola, pelna energii i nawet nie az tak bardzo obolala jak byc powinna ;)
Rozmawialam znowu z lekarzem i powiedzial mi, ze dodatkowo musieli mamie zoperowac przepukline pepkowa, bo po otwarciu brzucha okazalo sie ze ja ma i to calkiem spora. Troche mnie to zdzwilo, bo akurat to jest bardzo latwo wybadac palpacyjnie- ja jako studentka, czyli osoba bez doswiadczenia nie mialam z tym problemow w roznych przypadkach. Nie wiem jak oni tam mame badali przed operacja ze tego nie zauwazyli. Ja mojej mamy po brzuchu nie dotykalam, co jak widac chyba bylo bledem :roll:
Moze jestem przewrażliwiona, bo tez obracam sie w tej dziedzinie i pacjentem jest moja mama, ale nic na to nie poradze. Mama bedzie w domu (tzn. wyjdzie ze szpitala, bo jej dom to zawsze bedzie w Polsce) prawdopodobnie we wtorek :-D :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 07 sie 2008, 22:18

virriel, kochana moja mamusia tez jest przy kosci i pare lat temu tez niestety miala te problemki,ale byl malutki i usuneli a z0wu teraz niestety sama pani ginekolog kazala jej schudnac bo to grozi problema kobiecym...ale ciesze sie,ze juz dobrze:)

A co do niemcow to nawet sie nie wypowiadam na temat ich znajomosci jezyka...niestety czesto jezdzilam do niemiec bo jestem ze Szczecina i myslalam,ze dostane choroby z nimi...jedno wielkie zero...
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 08 sie 2008, 00:55

Ciesze sie Virriel z Toba ze z Mama juz lepiej i ze pomoc i opieka w Niemieckim szpitalu stanela na wysokosci zadania i teraz juz tylko trzeba poczekac jak Mama bedzie wydobrzewac...usciski wielgachne :-D
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 08 sie 2008, 12:37

kama265, a nie mowilam ze nie bedzie padac w dzien twojego slubu :-D
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 08 sie 2008, 15:04

kama265, gratulacje z okazji slubu i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :-D

i oczywiscie zadowolenia z meza ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 08 sie 2008, 18:05

jestem spowrotem...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... thii/4.gif

...wow - watek sie niezle rozrosl ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/rock.gif

...tyle nowowsci :!: :o

...jeszcze nie jestem ze wszystkim na biezaco (sorry ) i troche zagubiona w czasie...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1069.gif

...musze wiec poczytac i wypoczac...
...nadrobic zaleglosci ;)

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 42LOVE.gif

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 08 sie 2008, 19:13

Samanthii, hello hello
jak tam wypoczelas troszke co?
opowidaj jakies ciekawostki z urlopu hihi :-D :-D :-D
oh(re1 oh(re1 oh(re1 oh(re1 oh(re1 oh(re1 oh(re1 oh(re1 oh(re1 oh(re1 oh(re1
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”