Co Was denerwuje?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Co Was denerwuje?

Post autor: lil sexy » 22 sty 2010, 12:39

Ja ostatnio przez przypadek zerknęłam na Klan i mam wrażenie że tam się nic nie zmienia. Ostatni odcinek widziałam jakieś 10 lat temu i prawie nic się nie zmieniło. Aktorzy ci sami, nudą wieje bez zmian, no i Rysio też cały czas ten sam. W gimnazjum miałam taką genialną babeczkę od polskiego i jak się na kogoś zdenerwowała, bo miał się nauczyć a nie umiał na żadne pytanie odpowiedzieć, to krzyczała że "Nawet Rysio z Klanu by wiedział, a my nie wiemy" :badgrin:
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 22 sty 2010, 13:09

No z tym Rysiem z klanu to jest db tekst 8-) Sama też jak chcę podkreslić w rozmowie, że ktoś jest ciapa to mówię, że taki jak ten Rysiu z Klanu :badgrin: :badgrin: :badgrin: a jednak wyszło, że seriale polskie się przydają, bo wzbogacają nasze słownictwo :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 22 sty 2010, 14:18

co się śmiejecie z Rysia biedny ma taką rolę czytałam że już ma dość grania takiego niedorajdy :badgrin: :badgrin:
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Tula
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Tula » 22 sty 2010, 14:29

Na swoim przykladzie chcialam napisac, ze to co mnie denerwuje tez mnie czegos uczy - jak nie wypada np postepowac. Juz wyjasniam o co mi chodzi. Pracuje z bardzo fajna dziewczyna, prawie w moim wieku, podobnej sytuacji materialnej itp. Nie znosze u niej tylko jednej rzeczy - oszczednosci na granicy skapstwa. Przyklady: jej facet i najblizsi dostaja prezenty (oczywiscie z waznej okazji) zawsze z promocji lub wyprzedazy. Teraz na dzien babci i dziadka jej maly syn podarowal dziadkom ... indyka (na jesieni dziadkowie zamowili indyka u jej znajomego i teraz sie trafil wiec - prezent). Przykladow moglabym mnozyc. Staram sie tego nie komentowac choc w srodku sie gotuje jak podaje mi ile wyniosl ja prezent ale -uwaga-nie po cenie ktora zaplacila tylko tej wyzszej - jakby kurde zapomniala, ze byla przecena. Wiem, ze kazdy zwraca uwage na cene i korzysta z okazji jak sie cos trafi ale bez przesady! Poniewaz strasznie mnie takie zachowanie razi jestem wrecz na tym punkcie przeczulona i postanowilam nigdy sie tak nie zachowywac. Z wyprzedazy kupie tylko cos dla siebie. Przenigdy nie oszczedzam kupujac coś komus bo zle bym sie czula wreczajac komus prezent wygrzebany z kosza z wyprzedazy.
23.02.2009 - nosek - dr Marek Węgrzyn
11.01.2010 - poprawka - j.w.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 22 sty 2010, 14:43

Tula znam kogoś takiego i tego, co ta osoba robi nie da się nawet skomentować... :-?
Oszczędzanie u niej to nie tylko produkty z promocji, ale zakręcanie kaloryferów zimą, zbieranie jabłek z dziko rosnących drzew przy drodze, ta osoba nawet ma na swoim koncie sadzenie ziemniaków na osiedlu, tuż pod swoim blokiem..Przykłady tego chorego zachowania mogłabym jeszcze przytaczać bez końca!!!!!!!!
Oczywiście zachowanie ów osoby jest podyktowane oszczędzaniem i jest z tego dumna, a tak nawiasem mówiąc na brak kasy nie narzeka!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Tula
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Tula » 22 sty 2010, 16:38

Ola banderola - moja znajoma az taka gigantka :-o nie jest choc tez jest z siebie bardzo dumna. Z tego co piszesz to wynika, ze to widocznie taki charakter i nie warto nawet probowac im tego "oszczedzania" uswiadamiac. Pozdrawiam
23.02.2009 - nosek - dr Marek Węgrzyn
11.01.2010 - poprawka - j.w.

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 22 sty 2010, 17:44

marta2454 pisze:co się śmiejecie z Rysia biedny ma taką rolę czytałam że już ma dość grania takiego niedorajdy :badgrin: :badgrin:
Nikt go do tego nie zmusza. Chce zarabiać w ten sposób pieniądze to jest Rysiem z Klanu. Może odejść z serialu, ale prawdopodobnie nigdzie takich pieniędzy nie dostanie bo już zawsze ludzie będą go kojarzyli z jedną rolą.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 22 sty 2010, 18:31

lil sexy ja bym mogla grać niedorajdę za dobra kaskę ,a to co napisałam nie bierz sobie za bardzo do serca bo ja sama się z niego śmieję jak go widzę w Klanie ;) ;)
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
dyduska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dyduska » 22 sty 2010, 21:11

A słyszeliście kto ma w Tańcu z gwiazdami teraz brać udział?? Nie wiem czy to prawda ale ja gdzieś czytałam, że Neli Rokita, Senyszynowa i jeszcze inne starsze babki hahahaha. Ja się wieku nie czekam, kiedyś jak dożyję, też bedę tyle miała ale jak dla mnie takie podrygi w skąpych strojach to nie wszystkim przystoją!!! Ja tego oglądać na pewno nie będę.
Właśnie denerwuje mnie to, że w pl tv nie ma na czym oko zawiesić. Filmy w kółko Macieja te same od lat, szczególnie w dni świąteczne, Kevin sam .... to odkąd byłam mała w tv leci i inne tego typu komedie familijne, porażka. Tyle nowych filmów powstaje a oni ciągle to samo!
Denerwuje mnie jeszcze pani Pieńkowska w Dzień Dobry TVN i dlatego tego też już nie oglądam. Nie lubię tej baby, która wszystkim w słowo chodzi i wiecznie ma coś mądrzejszego do powiedzenia. Tv włączam jedynie ze względu na zagraniczne kanały typu Discovery czy Animal. Nasza ramówka to nieporozumienie. I jeszcze te wkurzające seriale Detektywi, W11, sądy nie sądy, załamka.
No, to tyle na dzisiaj :-)
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi :-) - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 22 sty 2010, 22:16

marta luz ja też się z niego śmieję, ale on sam w jakiejś gazecie albo brukowcu narzekał na tego Rysia, a to już mnie denerwuje. Nie lubię ludzi którzy nie robią nic żeby coś w życiu zmienić tylko narzekają.

W TzG ma być też mój ulubieniec Marcin "el testosteron" Najman. Ciekawe co następnego wymyśli jak odpadnie w pierwszym odcinku :badgrin: Na razie nic mu nie wychodzi.
MD

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”