Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 13 sty 2009, 21:09

Nie wiem czy to będzie tutaj umieszczone w dobrym temacie, ale wiecie co jak czasem słyszęc wypowiedzi dziewczyn na roku to uważam, że jednak kobiety są bardziej perfidne..
Kobietom się nudzą swoi faceci... albo coś im nie pasuje...a jakby dostały np pierścionek to koniec, bo skrzydła podcięte
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 14 sty 2009, 16:38

Dziewczynki, pójdę na tą imprezę i zamierzam się bardzo dobrze bawić. Tak jak mówiłam, zamierzam nadrobić te 4,5 roku, kiedy to tamten nie chciał ze mną chodzic na imprezy, a samej mi nie pozwalał :?

Angażowac sie tez nie mam zamiaru, należy mi się odpoczynek, więc nie martw się Ewciu, na pewno będę się jakiś czas jeszcze cieszyć wolnością :p a mojego adoratora (jak to okresliłyście) chyba nie będę raczej zwodzić, ja do niego nie czuję tego co on do mnie, a nie chcę mu robić zbytnich nadziei. Po prostu go bardzo lubię i dobrze się z nim czuję. Ale nic więcej, niestety (a może na szczęście).

Annoush, ja wiem że on nie zasługuje... ani na moje zaufanie, ani na mnie! Wreszcie do tego doszłam. Byłam ślepa na jego wady, ale wzrok mi wrócił i bardzo dużo jest w tym Waszej, dziewczynki zasługi!

Wczoraj natomiast tak mi podniósł ciśnienie, że myślałam normalnie, że diabli mnie wezmą :evil: Siedzę sobie na wykładzie, przychodzi sms (myślałam że to znowu kolega wysyła głupoty w stylu: "słuchaj wykładu, nie baw się komórką"), więc wyciągam telefon i szok. SMS od "mojego": "Hej. Co tam u Ciebie?". Wscieklam się, normalnie się wścieklam. Ja jak do niego napisałam tydzien po postanowionej "przerwie", to było wielkie halo, że miałam mu przecież dac czas do 17, a on mi tu, kurdę zawraca głowę, w czasie zajęć na dodatek :? Po 3 godzinach walki z samą sobą (bo miałam zamiar nie odpisywać, ale nie wytrzymałam niestety), napisalam ze wszystko ok i co sie stalo, przeciez jeszcze nie 17. Jego odpowiedz mnie normalnie rozlozyla na obie łopatki: "To nie mogę sie do Ciebie odzywac wczesniej? Nic sie nie stalo." :badgrin: Ryknelam smiechem do samej siebie i juz nic nie napisalam. Co za bezczelny kretyn :evil: Mam wrazenie ze on mysli ze przyjmę go z otwartymi ramionami. Ale się zdziwi...

Michitka, niekażda kobieta taka jest i uważam, że nie trzeba tu generalizować. Kobiety, podobnie jak faceci, są różne. Jedne to fajne, wartościowe babki (jak tu, na forum ;) ) a inne to perfidne małpy :p

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 14 sty 2009, 17:02

kejt_1987, cieszę się ze w końcu nutka nadzieji zagosciła w Twoich postach, wreszcie nabrałaś dystansu- super! to pierwszy krok do rozpoczęcia w życiu nowego rozdziału :)
jesteś jeszcze taka młodziutka, baw się, wesel i nie pozwól już sobie nigdy więcej na smutek :)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 14 sty 2009, 17:03

kejt_1987 pisze:Mam wrazenie ze on mysli ze przyjmę go z otwartymi ramionami. Ale się zdziwi...
no dXXXk do kwadratu...czy to wysyp kretynow? :? :|

Niech by mi facet dal jakies terminy... w tym sytlu...tyleby mne widzial,moje telefony,smsy.... :p :badgrin:
kejt_1987 pisze:Kobiety, podobnie jak faceci, są różne
tak dokladnie...co kazda to inna...
kejt_1987 pisze: a inne to perfidne małpy
ale malpy...niech sie trzymaja swojego gatunku! ;) od nas z daleka... ;)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 14 sty 2009, 18:07

Michitka pisze:że jednak kobiety są bardziej perfidne..
Kobietom się nudzą swoi faceci... albo coś im nie pasuje...a jakby dostały np pierścionek to koniec, bo skrzydła podcięte
i mi sie ciagle nudza i cos mi nie pasuje ;)

a pierscionki mnie nie interere :badgrin:
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 15 sty 2009, 22:50

coś ucichło w tym wątku :oops:
qrcze żadne z was się nie umawiają na randki?? ;)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 15 sty 2009, 23:31

Michi, ja bym coś nawet napisała, ale jak się zwierzę to zwiątpicie i stwierdzicie że Kasia ma nierówno pod sufitem :p

Mogę tez napisać że mój były mnie wkurza. codziennie wchodzi na mój profil na naszej klasie. I czego on tam niby szuka? Teraz się stęsknił? :? A może ta nowa testowana laska się nie sprawdziła :badgrin:

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 15 sty 2009, 23:43

kejt_1987 pisze:Michi, ja bym coś nawet napisała, ale jak się zwierzę to zwiątpicie i stwierdzicie że Kasia ma nierówno pod sufitem :p
eee tam, ja naprzyklad przyznaje sie bez bicia ze mam nierowno pod sufitem i co mi kto zrobi? ;)

dawaj! 8-)
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 16 sty 2009, 00:01

No dobra... To kto mi powie jak omotać mojego promotora? :badgrin:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 16 sty 2009, 00:23

Ex olać ---choć i ja mam czasem chwile zwątpienia ...jak tak zacznę myśleć i siedzę bezczynnie ....

ale... mam spokój, nie jestem nerwowa co wykombinuje i mam mnóstwo czasu dla siebie :badgrin: nawet tyłka nie mam ochoty nigdzie ruszać .... a z drugiej strony po co jeszcze na jakiś bałwanów trafię :badgrin:

...no chyba, że jakiś lekarz --najlepiej chirurg plastyk to nie pogardzę ;)

żarty... żartami ---ale ja ożywam ...nawet będąc sama -wierzcie mi ...smutno, ale lepiej

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”