portale randkowe

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 11 cze 2008, 23:54

annoush, tylko chodzi o to, że ja nie chce przekreślać wszystkiego co nas łączy. Tych lat, tych wspólnych chwil. A wiem, że facetów takich jak on (nie licząc tego wybryku) jest naprawdę niewiele. Wiem, bo znam prawie samych facetów (takie studia i życie :-D ) i nie znam żadnego, który dorastałby mu chociaż do pięt.
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 12 cze 2008, 00:01

Problem w tym,że takie sytuacje nas rania i są jak rysa na szkle..Nie potrafimy już tego zapomnieć.. :-( Ale życie bez przebaczania,też nie miałoby sensu... ;-)
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 12 cze 2008, 00:10

On wie, że ma ostatnią szansę i jak coś jeszcze zmajstruje to już definitywnie sie żegnamy. Też nie lubię być raniona :-( Żadna frajda :-|

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 12 cze 2008, 00:37

foxia pisze:annoush, tylko chodzi o to, że ja nie chce przekreślać wszystkiego co nas łączy. Tych lat, tych wspólnych chwil. A wiem, że facetów takich jak on (nie licząc tego wybryku) jest naprawdę niewiele. Wiem, bo znam prawie samych facetów (takie studia i życie :-D ) i nie znam żadnego, który dorastałby mu chociaż do pięt.
Ja też tak mówiłam o swoim byłym. Tak mówi większość zakochanych dziewczyn... Czyli większość facetów to ci, których nie ma wielu? ;-) Wiem jak to jest, być z kimś długo, zawieść się na nim i stać przed decyzją, co dalej. Szkoda nam tych wspólnych chwil, mamy już swoją 'historię', a przede wszystkim jesteśmy... przyzwyczajeni do siebie... :roll:
W moim przypadku okazało się, że podjęłam słuszną decyzję, poznałam kogoś innego, jeszcze lepszego, przeżyłam z nim już więcej wspólnych chwil i lat niż z tamtym, jesteśmy do siebie przyzwyczajeni, ale równocześnie szczęśliwi ;-)
Ty podejmiesz własną decyzję, ale gdybym mogła Ci coś doradzić, to nie powinnaś spieszyć się z tym ślubem, zawsze możesz mu powiedzieć, że nie wyjdziesz za niego dopóki on nie odbuduje Twojego zaufania. Nic tym nie stracisz, możesz zyskać tylko ogromny szacunek, jeżeli to naprawdę wartościowy człowiek. Trzymaj się i bądź dzielna :-)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 12 cze 2008, 00:48

annoush pisze:ale gdybym mogła Ci coś doradzić, to nie powinnaś spieszyć się z tym ślubem, zawsze możesz mu powiedzieć, że nie wyjdziesz za niego dopóki on nie odbuduje Twojego zaufania. Nic tym nie stracisz, możesz zyskać tylko ogromny szacunek, jeżeli to naprawdę wartościowy człowiek.
:idea: wlasnie Foxxia...po co ten pospiech....co to malzenstwo zmieni w waszym zwiazku...mowisz ze tylko cywilny bo nie ufasz mu na tyle by wziasc koscielny :idea: :shock: czy to ma sens....dostaniesz papierek z urzedu i to on ma byc gwarancja waszego szczescia!!!!
uwierz mi ze masz cale zycie przed soba!jesli wam sie uda to wspaniale mozecie sie pobrac za jakis czas!a co jesli nie :-? potrzebny ci rozwod w tak mlodym wieku....niech ci pokaze ze jestes dla niego wazna ,ze chce z toba spedzic reszte zycia...ale nie w 2 miesiace!!!!
zycze ci jak najlepiej kochana !!!!ale prosze cie przemysl to!!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 12 cze 2008, 11:36

a moze wy oboje sie zastanowcie czy chcecie tego slubu i laczy was cos wiecej niz przyzwyczajenie...
wkoncu ty tez buszowalas na poratlu randkowym..ciekawe po co ;-)
ale neichce sie wtracac. ja niewiem co bym zrobila gdyby moj facet szukal przygod na jakis portalach.... dla mnie jest woz albo przewoz... nie toleruje takich akcji w zwiazku, a zwiazek to wkoncu zaufanie i oddanie a nie dziecinne szukanie panienek na internecie...
nie lubie facetow :evil: ( ;-) )

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 12 cze 2008, 17:02

cukiereczekPL pisze:wkoncu ty tez buszowalas na poratlu randkowym..ciekawe po co
wlasnie tez sie mialam o to zapytac ;-)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 12 cze 2008, 21:06

cukiereczekPL, natalya, nie buszowałam w portalu randkowym. Napiszę tak... jestem informatykiem i żeby znaleźć kogoś na portalu randkowym nie muszę na niego wchodzić. Ja nie buszuję po takich forach, bo jestem wierna.

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 12 cze 2008, 21:53

Ja nie buszuję po takich forach, bo jestem wierna.
wlasnie o to chodzi.... Ty Jestes wierna i zapewne zaslugujesz na rownie wierna polowke a jak ten twoj gosc nie docenia tego ze ciebie ma i szuka na necie przygod to... gdyby nie ten wasz zaplanowany slub to bym napislala kopnij go w cztery litery...
niech sie zastanowi...
po slubie to juz sie zrobi "hulaj dusza"... oni tak maja ze jak raz im sie podaruje cos to pokazuja dalej na co ich stac..
wyczytalam z twoich postow ze kochasz go i raczej ten slub za dwa miesiace sie odbedzie..
zycze ci tego by ten twoj okazal sie inny niz pozostali i juz wiecej wrazen nie szukal...
kiedys ktos mi powiedzial ze "jak kobieta placze przez faceta to znaczy ze ten facet nie jest jej wart"
podpisuje sie pod tym zdaniem....
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 12 cze 2008, 21:59

Ja też byłam wierna zawsze, ale czasem sobie wchodziłam na portale randkowe i przeglądałam osobników obu płci i szukałam znajomych hehehehehe ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”