chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 27 lut 2006, 21:49

czesc Beatko :)
przeczytalam wszystko dokładnie co napisałas...i chce ci cos powiedziec...
wierz w to co ty czujesz ,bo napewno twoje odczucia sa prawdziwe znasz swojego meza 8 lat ...nie mozesz sie mylic :wink: zgadzam sie z Gaga ...cos napewno sie dzieje..
ja to co ty tez przezyłam ..niestety przeczucia sie sprawdziły :(
sprawdzaj go jak tylko mozesz..telefon..biling rozmow..czas ...rachunki...wyciag z banku...co płacił karta?? tu jest skarbnica informacji...pozatym pytaj , i jeszcze raz pytaj ..nie daj sobie wmowic ze jestes zazdrosna warjatka...masz podstawy do swoich podejrzen :wink:
trzymam kciuki :!: h

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 27 lut 2006, 22:29

blondi 222 pisze: sprawdzaj go jak tylko mozesz..telefon..biling rozmow..czas ...rachunki...wyciag z banku...co płacił karta?? tu jest skarbnica informacji...
:roll: :roll: :roll:
To może lepiej zatrudnić Rutkowskiego :roll:
Czy dorośli ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać???
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 27 lut 2006, 23:09

Beata-ja bym jednak nie sprawdzała-chyba, ze chcesz swoje i partnera zycie zamienic w jeszcze czarniejsze piekło. Nie mowie bys ufała na 100% -obserwuj i mysl, ale nie szpieguj, nie przeszukuj-bedziesz sie z tym czuła nedznie a Twoja samoocena na pewno nie wzrosnie.
Co ma byc, to bedzie-a Ty zachowasz szacunek do samej siebie.
Ale kazdy ma swoje własne sposoby jak radzic sobie z tym-zrobisz jak zechcesz...

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 28 lut 2006, 09:02

nie wydaje mi sie aby dazenie do wiedzy na temat własnego zwiazku..oraz faceta z ktorym sie sypia i mieszka pod jednym dachem było takim przestepstwem...chyba kazdy ma prawo wiedziec na czym stoi..i czym szybciej sie zorietuje tym lepiej..
według was facet moze grac nie czysto ..robic rozne sugestie , wprawiac kobiete w obłed a ona ma spokojnie stac i zachowywac sie fer w stosunku do niego ..bo tak wypada :wink: bo grzecznej dziewczynce nie przystoi takie zachowanie..mysle ze beata powinna zrobic wszystko aby ta saytuacje ciagnaca sie juz 8 miesiecy i działajaca na nia w sposob destrukcjny wkoncu wyjasnic...straszne jest zycie w takiej niepewnosci...
jeszcze raz trzymam kciuki i zycze odwagi i powodzenia :wink:

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 28 lut 2006, 12:10

Ale takie mega sprawdzanie - moze go tylko jeszcze bardziej odsunąć!
Ona go kocha i chce odzyskać( może jest tego wart) wiec musi uwazac zeby jeszcze bardziej sie od niej nie odwracał! :twisted:
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Awatar użytkownika
Joasiajo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Joasiajo » 28 lut 2006, 12:14

ewa13 pisze:beta- Zajmij sie teraz soba swoim wygladem. Zajmij sie czyms tylko dla siebie, pojdz na basen, do kosmetyczki. Kiedy bedziesz sie czula atrakcyjniejsza, pewniejsza siebie, twoja samoocena wzrosnie. Inanczej spojrzysz na siebie .
Grunt to sie nie poddawac myslec pozytywnie.
pozdrawiam ewa
Uważam podobnie jak Ewa13, zapisz sie na aerobik, spotkaj sie z kolezanka na kawie, idz do fryzjera, skorzystaj 2 razy w tygodniu z solarium, zacznij dabać o siebie, być moze przyzwyczaił sie do Ciebie, niczym go nie zaskakujesz, moze caly wolny czas poświęcasz dziecku (czego oczywiście nie neguje) ale musisz miec troche czasu tylko dla siebie...jesli on jeden wieczor spedza z bratem i wraca, jak sama napisałaś nad ranem, nastepnego dnia powiedz mu, zeby to on został z dzieckiem bo Ty umowilas sie do kosmetyczki, fryzjera czy tez z kolezanka...
Zyczę powodzenia...

beata29
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: beata29 » 28 lut 2006, 16:54

Cześć wam wszystkim nie wiedziałam że na tym forum mogę spotkać tak fantastyczne dziewczyny jak wy nawet z koleżankami tak nie rozmawiałam jak z wami.No własnie wczoraj wyszłąm do koleżanki a on chyba był zły a zwalił na to że nie kupiłam herbaty i cytryn i powiedział....mówiłaś że będziesz za półtorej godziny a nie było ciebie dwie i póła ja mu na to ale to nie czwarta NAD RANEM (wredna jestem).Ja mam tylko jedną koleżankę do której mogę wyjśc pozostałe mają mężów i dzieci i niegdzie nie wychodzą i to jest problem nie mam gdzie iśc i z kim.To tak jak mówiłyście nie mogę o tym przestać myśleć ide do kibla imyślę robię coś i myślę i wchodzę w internet i czytam o zdradach i płaczę .Jezu nie wiem jak to mam wam opisać co się ze mną dzieje .Niektórzy mi mówią że nie mam podstaw że jak by mnie zdradzał to by częściej wychodził z domu czy by ciągle się spóżniał bo kiedyś by musił sie z nią spotykać .Nieraz sobie staram tak wytłumaczyć ale to nie to.Dziś wyszedł wcześniej do pracy a ja juz myślę żeby się z kimś spotkać a podobno zastępuje kolegę bo jest na urlopie od wczoraj.Niedługo zmieniam prace i będę inaczej pracowała to może wtedy chociaż odważę się iść na siłownię .Beata29

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 28 lut 2006, 18:30

pierwszy krok juz zrobiłaś:)
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 28 lut 2006, 18:35

Pisałam, zeby nie czytac o zdradach!
Jesli nie ma zadnych sms-ow-tu uwaga na weekendy, czestszego wychodzenia solo, to moze jednak nie jest tak do konca jak myslisz-przeanalizuj to sobie.
No i zawsze mozesz isc gdzies sama-na siłownie, do kosmetyczki-tam poznasz nowych ludzi i zajmiesz glowe innymi myslami i sobą. A to zawsze i wkazdej sytuacji jest dobre dla ciebie!

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 28 lut 2006, 19:21

beata29, czytam i czytam ten watek od kilku dni i zastanawiam sie, gdzie tkwi Twoj problem. Zastanawialam sie, czy pisac cos na ten temat ale mysle, ze nic zlego sie nie stanie jesli dam Ci jedna rade! Skorzystac nie musisz, a mnie zrobi sie lzej. Po pierwsze wydaje mi sie , ze jestes juz tak wkrecona w taki klimat, ze po prostu nie dajesz sama z tym wszystkim rady. Ja na Twoim miejscu zaczelabym zastanawiac sie nad fachowa pomoca z zewnatrz. Nie odbierz tego zle, ale zastanow sie, czy ty czasem nie jestes chorobliwie zazdrosna? Jezeli on jest niewinny, to dazysz bardzo usilnie do zakonczenia tego zwiazku! Nikt nie wytrzyma takiej atmosfery i ciaglych podejrzen. Beatko, wiem, ze to trudne, ale postaraj sie totalnie wyluzowac. Jak nie masz gdzie isc- trudno, zajmij sie czyms w domu, albo namow Go na wspolne wyjscie, moze wtedy nadarzy sie okazja, zebyscie szczerze porozmawiali. Powiedz mu wprost, co Cie boli i meczy- mysle, ze po jego reakcji bedziesz w stanie wywnioskowac, co jest grane) Jezeli nie masz zadnych dowodow, to wykanczasz siebie i jego. Moze nadejsc dzien, ze powie Ci , ze ma tego dosyc ( czego nie zycze Ci absolutnie!)
Beata, badz dzielna ale nie mecz sie juz wiecej. Rozegraj ta sparwe jak prawdziwa kobieta z klasa i porozmawiaj z nim szczerze.
Zycze Ci powodzenia i bede trzymala za Ciebie kciuki! :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”