Co Was denerwuje?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

mmm3
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Re: Co Was denerwuje?

Post autor: mmm3 » 10 sie 2009, 18:34

Mnie bardzo denerwuje, gdy probuje zasnac, a moj chlopak przez sen zgrzyta zebami i on sie dziwi, ze nie ma klow... jak pewnie je dawno starl, a robi to dosyc czesto, co godzine, pol, nic mnie nie doprowadza tak do furi wieczorem niz ten przerazliwy dzwiek :evil: Tez nienawidze tego w super marketach jak dziecko lapie sie lodowki z lodami, a matka w jednym reku koszyk, a w drugim ciagnie dziecko, zeby puscilo ta lodowke, no ale to nie jest wina dzieci, tylko rodzicow i kwestii wychowania...

Awatar użytkownika
bujanna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bujanna » 10 sie 2009, 20:23

natalya pisze:a mnie strasznie wkurzaja ludzie, ktorzy przychodza do supermarketu ze swoimi dziecmi, ktore dra jape na caly supermarket :evil: jest to nie do wytrzymania :roll: czlowiek chce spokojnie zakupy zrobic, a tu musi sluchac jakiegos wrzasku :evil: na dodatek czesto robie zakupy po pracy i jestem zmeczona....wtedy to dopiero mozna ze skory wyskoczyc :roll:
Doskonale was rozumiem, sama mam dwójke dzieci i ostatnio przestałam z nimi chodzic do sklepu a nawet na rynek, nie mówię już o marketach w którym razem z nimi sama byłam raz i więcej sie nie odważyłam. [smilie=real mad.gif] [smilie=real mad.gif]
Nie wiem od czego to jest zależne ale kiedy moje dzieci wchodzą do sklepu to diabeł w nie wstępuje robią wszystko aby mnie wkur...ć i udaje im się to. Czesto było tak że wychodzilismy bez zakupów. ups ups
plastyka - 2.2.2009 juz po
cycochy do góry - 01.03.2010 już po

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 10 sie 2009, 22:51

to nie jest wina dzieci, tylko rodzicow i kwestii wychowania...[/quote]

chyba kazda matka przez to przeszla i wie ze beurk zachowanie malych dzieci w miejscu publicznym a najczesciej w sklepach nie jest wina rodzicow ani zlego wychowania to poprostu taki wiek i okres przez ktory kazde dziecko przechodzi i mija z czasem .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 11 sie 2009, 08:12

Mi to dzieciaki pod rolki włażą :-?

W marketach to najgorsze są takie dzieciaki co z półek wszystko ściągają.
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mmm3
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: mmm3 » 11 sie 2009, 19:35

Ja znam dziewczynke, ktora tak poprostu nie robi, a ma ponad 4 lata i poznala juz smak batonikow, lodow itd., no ale coz moze ona poprostu jest inna od wszystkich dzieci i taki jej urok, choc w domu niezle daje popalic... Ale skoro dzieci tak sie zachowuja to jaki sens jest je tam zabierac... Ja osobiscie wyrobilam sobie takie zdanie jak dziecko w restauracji pewnej pani wlozyla reke do talerza, a mama ja poglaska po glowie i pocieszala zeby nie plakala, albo jak dziecko w autobusie kopalo babcie w noge, a matka po zwroceniu uwagi mowi, ze wychowuje dziecko bezstresowo... Wyobrazcie sobie jej mine jak podszedl do niej jakis mlody chlopak wyjal gume z buzi i przykleil jej do czola mowiac "tez bylem wychowywany bezstresowo..." Napewno czesc dzieci taka jest dlatego, ze ma taki wiek, ale jak sa dzieci po 8 lat i tak robia to to napewno juz nie jest kwestia wieku tylko wychowania...

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 12 sie 2009, 13:24

bujanna u mnie jest to samo moja starsza córka jak wchodzi do marketu to jakby w nia diabeł wstapił i wszystko by chciała a ja mało nie wyjde z siebie tlumacze i tlumacze ale do niej nic nie dociera
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 19 sie 2009, 15:04

beata-malgorzata pisze:to nie jest wina dzieci, tylko rodzicow i kwestii wychowania...

mysle, ze w niektorych przypadkach jest to kwestia wychowania...
czasami widac, ze dzieci krzycza, zeby wyprowadzic rodzicow z rownowagi, a rodzice zamiast wytlumaczyc dziecku, to tez krzycza na nie... :roll: czasami jeszcze gorzej sie zachowuja niz te dzieci....i skad takie dziecko ma pozniej wiedziec jak sie zachowywac?

albo rodzice nie zwracaja uwagi na swoje dzieci i te krzycza, zeby ktos sie nimi zainteresowal.....
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
bujanna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bujanna » 20 sie 2009, 08:38

natalya pisze:
beata-malgorzata pisze:to nie jest wina dzieci, tylko rodzicow i kwestii wychowania...

mysle, ze w niektorych przypadkach jest to kwestia wychowania...
czasami widac, ze dzieci krzycza, zeby wyprowadzic rodzicow z rownowagi, a rodzice zamiast wytlumaczyc dziecku, to tez krzycza na nie... :roll: czasami jeszcze gorzej sie zachowuja niz te dzieci....i skad takie dziecko ma pozniej wiedziec jak sie zachowywac?

albo rodzice nie zwracaja uwagi na swoje dzieci i te krzycza, zeby ktos sie nimi zainteresowal.....
E tam dziecią po prostu się nudzi i nie lubię chodzić po sklepach no chyba że są to sklepy z zabawkami :badgrin:
a tłumaczenie czasem nie pomaga, nie wygląda to tak jak w super niani powie sie dziecku a ono jak za dotknięciem czarodziejskiej różdzki już nas słucha.
Wiem z własnego doswiadczenia że do dzieci można mówić jak do słupa soli, a one i tak udają że nie słyszą i czasem są sytuacje kiedy trzeba podniesc na nie głos aby usłyszały. :-| :-|
plastyka - 2.2.2009 juz po
cycochy do góry - 01.03.2010 już po

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 20 sie 2009, 10:20

wiadomo, ze dzieci nie lubia chodzic po sklepach....ja zreszta tez :badgrin: ;)
dziecko to dziecko, jest ruchliwe, musi wszystko zobaczyc, dotknac ;)
ale jak niektore wrzeszcza jakby je zazynali i to przez caly czas, to nie jest to normalne :doubt:

a tak poza tym, to denerwuja mnie ludzie, ktorzy biora wszystko do siebie i zbyt serio, a potem sie obrazaja i to o jakas blachostke.... :roll: czasami nie wiadomo jak do nich mowic, zeby ich nie urazic. potem chodza obrazeni i ty nawet nie wiesz dlaczego :roll:
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 20 sie 2009, 12:12

natalya u mnie jest tak ze wszystko jest oki puki nie zobaczy działu zabawkowego a przecież nie bede za kazym razem ulegac jej dlatego sa wrzaski placze i w ogole histeria ,nie wydzieram się na nia bo to nic nie daje wiem o tym ale za nim dojdzie do niej cokolwiek to musze się nagadac sporo wiec wole jej nigdzie nie zabierać
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”