czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 07 paź 2006, 19:25

Vaneskaa pisze:Kazdy jest dobry jak tylko cos chce:((((
Skad ja to znam:)glowka do gory:)bedzie dobrze.

P.S a kto to jest Lessi???
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 07 paź 2006, 19:40

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 17 paź 2006, 11:41

Ghostdog dawaj nam tu nowe niusy :) !!
co u Ciebie?jak tam z nowym mezczyzna?

Vaneskka a u Ciebie jak?sampoczucie lepsze?

pozdrawiam :)

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 17 paź 2006, 13:46

vanesska jak samopoczucie ?mam nadzieje,ze juz lepiej :wink:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 17 paź 2006, 17:58

ach no u mnie oki....zakochana nie jestem i jest normalnie zadnych wzlotow i upadkow nie ma....mam wciaz wzloty i upadki i mysle ze jednak wolalabym byc sama a potem....ze super mi sie z nim mieszka...z nim czyli z nowym Menem....Ehhh nie moge nic powiedziec bo za duzo mam nowosci na uniwerku i to mnie ciut przerasta wiec nie koncentruje sie za bardzo na serduchowych sprawach....jest mily i lata za mna i go podniecam a ja patrze na to zimnym-chlodnym kalkulujacym okiem.Bo jak zawsze bylam zakochana bedac pod jednym dachem z facetem a teraz eksperymentalnie zrobilam cos innego ...haguski
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 17 paź 2006, 20:10

Czesc dziewczynki
Jestem zdolowana.........pisalam Wam ze moj ex mial od razu laske jak zerwalismy,ale to jeszcze nic........dzisiaj sie dowiedzialam ze mnie zdradzal..... :(((((((((((((((((
Czuje sie jak najgorsza szmata,taka ponizona,niechciana :((((
I jeszcze mysl ze nie ma mojej Lesi.....
Nawet mialam mysli samobojcze,ja sie nigdy tak nie czulam,nie wiem co mam ze soba zrobic :(((((

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 17 paź 2006, 20:53

Vaneska..to wszystko to troche duzo dla ciebie jak na jeden raz.. :?
idz moze do psychologa ..albo pogadaj z kims o tym wszystkim..
bo sama mozesz nie dac rady...za duzo tego sie nazbieralo jak na taka krotka chwile...naprwde Ci wspolczuje.. :(
pamietaj , ze w mysl piosenki Marka Grechuty ...wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy.., waznych jest kilka tych chwil tych na ktore czekamy.. :!: , pamietaj ,ze po kazdej nocy przychodzi dzien i po kazdej burzy ..swieci slonce.. :wink: ..dla ciebie tez zaswieci..uwierz.. :wink:

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 17 paź 2006, 21:49

Vaneskaa pisze:Czesc dziewczynki
Jestem zdolowana.........pisalam Wam ze moj ex mial od razu laske jak zerwalismy,ale to jeszcze nic........dzisiaj sie dowiedzialam ze mnie zdradzal..... :(((((((((((((((((
Nawet mialam mysli samobojcze,ja sie nigdy tak nie czulam,nie wiem co mam ze soba zrobic :(((((
wiem, że to teraz pewnie i nie pomoże, ale pomyśl trochę o tym tak:
skoro od razu miał laskę, zdradzał Cię itp. to może i dobrze, że już nie tkwisz w tym chorym związku. Teraz cierpisz, ale prawda jest taka, że to nie była Twoja druga połówka, nie był wart Ciebie... to brzmi jak slogan ale tak jest. Niech teraz cierpią inne.A fakt, że Cię zdradzał wcale nie znaczy, że jesteś mniej wartościowa czy atrakcyjna - w większości przypadków faceci zdradzają z kobietami INNYMI od nas, często z mniej inteligentymi i wymagającymi, bez zasad, moralności. Czasem zdradzają po prostu, bez powodu, nawet Ci w udanych związkach z wspaniałymi kobietami! Ciężko się pozbierać po zdradzie ale z czasem to wszystko zobaczysz w innych barwach. I będziesz mocniejsza, to nie do końca jest fajne ale ... głowa do góry
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 paź 2006, 22:33

blondi 222 pisze: pamietaj , ze w mysl piosenki Marka Grechuty ...wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy.., waznych jest kilka tych chwil tych na ktore czekamy.. :!: , pamietaj ,ze po kazdej nocy przychodzi dzien i po kazdej burzy ..swieci slonce.. :wink: ..dla ciebie tez zaswieci..uwierz.. :wink:
o -jak pieknie .. :D [smilie=yellowcolorz4_pdt_12.gif]

Skarbie - raz dol, raz gorka :) - ja dzisiaj tez caly dzienhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ozpacz.gif i tez deprecha na maksa ... :?
Ale tak czasami wlasnie bywa ... :(

Jestes fajna kobietka i nie masz sobie nic do zarzucenia- nie czuj sie zle ,bo bylas fair - Ty nie zdradzalas ! :evil:
...

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1217.gif

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 17 paź 2006, 23:23

Vaneskaa pisze:Czesc dziewczynki
Vaneskaa, nie gadaj głupot....Ty się czujesz jak szmata, to on powinien się tak czuć szmatławiec jeden :evil:
Wiem, że w takich chwilach tylko irytują takie banały, ale pamiętaj, "nawet po najgorszej burzy, w końcu wyjdzie słońce" prawda stara jak świat i z całego serca Ci tego życzę bise
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”