czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 24 lip 2006, 18:35

TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE!!!!!
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 24 lip 2006, 19:10

Jest takie powiedzenie angielskie"Co jest wartosciowe, jest warte tego by o to walczyc"bede o to walczyc ale tez tak jak mowisz Syla, bede stanowcza , bo nie chce by tamta wchodzila nam w droge i rozkojarzala i uwodzila mojego Misia.....trzymajcie kciuki :cry: Dziekuje Syla i Elcia :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
syla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: syla » 24 lip 2006, 20:21

Trzymam kochana

Nie daj sie
Jak to mówią albo rybki albo akwarium.
Nie daj sie zwariowac
Niekiedy moze byc to "walkka z wiatrakami" On musi chciec.

Buziaki
DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 24 lip 2006, 21:51

Koniec z tym smutkiem.Zabieram Cie na SPA day.Juz uzgodnilam z kumpelami,recepcja zabokuje nam 3 zabiegi,i bedziemy mogly korzystac z saun,basenu i silowni.Jak tylko cyccuchy mi sie podgoja i bede mogla lezec na brzuchu to mamy przyjsc.(znizka jest oczywiscie) :wink: to co jest na ulotce: The six storey state-of-the-art spa, One, is the most advanced city spa in Europe. One is a new spa concept that offers a lifestyle philosophy designed to meet the needs of modern day living. The unique treatments, heat and cooling experiences, fitness activities and relaxation methods have been carefully blended to provide the optimal environment to encourage health and well-being.

Whether you wish to purify, re-energise, re-balance, relax or soothe muscular aches and pains, One provides a premier range of treatments and rituals.

One provides guests with the ultimate in luxury and features include a state-of-the-art gym, a 19 metre ozone friendly swimming pool, 11 multi-purpose treatment rooms and a carefully designed Thermal Suite with an impressive variety of holistic heat experiences including an Aroma Grotto, Rock Sauna, Bio Sauna, Tepidarium, Laconium and Hammam . ZROB COS DLA SIEBIE!!!!!!!!!!!!!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... sp006a.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... esp012.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... esp016.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... esp035.jpg
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 25 lip 2006, 19:16

Witaj Moniu! ajajaj! ale sie porobilo.. nie smuc sie slonko, wszystko sie jakos ulozy... dajcie sobie troche czasu; dobrze ze potraficie szczerze rozmawiac i faktycznie Twoje argumenty powinny go pzrekonac - bo to WY, TU i TERAZ sie liczycie a nie jakas laska z ktora nigdy nie spedzil na tyle czasu, ze nie mieli zadnych problemow, wiec wydaje mu sie ze to zawsze tak bedzie.. Miniu, juz sie wkrotce zobaczymy, pojdziemy na jakiegos kolorowego drinka i troszke sie oderwiesz od tego problemu; popatrze jaka Ci Ela frajde zafunduje! buziaki!
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 25 lip 2006, 21:13

:wink: :) :) :) Jak cos sie zmieni, dam znac by bylo zakonczenie historii....dziewczyny, ja znowu chce sie czuc szczesliwa pelna piersia, i chce byc wolna od podejrzen :cry: W'll see..
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 25 lip 2006, 21:25

ghostdog pisze::wink: :) :) :) Jak cos sie zmieni, dam znac by bylo zakonczenie historii....dziewczyny, ja znowu chce sie czuc szczesliwa pelna piersia, i chce byc wolna od podejrzen :cry: W'll see..
Życzę Ci tego z całego serca :wink: :wink:
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 26 lip 2006, 10:01

ghost, dużo myślałam o Tobie i Twoim problemie... widzę jesteś bardzo szlachetną i wielkoduszną osobą, jeśli stawiasz swą miłość ponad ból i zazdrość... podziwiam Cię, ale czy ten Twój facet jest naprawdę tego wart? (ja już dawno wystawiłabym mu walizki za drzwi :twisted: )
czy będziesz umiała żyć z kimś kto Cię zdradził (i to w taki marny i podły sposób :evil: ), nie śledzić każdego jego kroku, znowu zaufać :?: :?

wiem, że boisz się samotności, ale masz przecież tylko 28 lat! przed Tobą najlepsze lata Twojego życia, dobrze przemyśl z kim chcesz je spędzić?
jesteś młodą, b. ładną kobietą (teraz jeszcze z dodatkowym atutem :wink: ), pewno niejeden zamieniłby się z Twoim obecnym... :wink:
trzymaj się słonko i nie daj się krzywdzić bise
dr. £Â±tkowski 29 maja'06 - Mentor 250 cc okr±g³e, pod miêsieñ - I feel good :D

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 28 lip 2006, 12:26

No to pora na wyznania....przestalam na chwile plakac i moge ciut napisac....
Okazalo sie ze ta laska to zadna internetowa znajomosc tylko realna osoba od nie go z miasta.w zeszlym roku miesiac po podpisaniu dokumentow o mieszkanie(kupno) pojechal do siebie do polski odszukal swoja znajoma, popieprzyl laske(sory za ten jad) wrocil do domu i stwierdzil ze sie chyba odkochal...tak.... jednaj zostalismy razem i on w listopadzie na 10 dni polecial do polski przeleciec laske i potem dalej z usmiechem wrocil do mnie.Potem niby przez dwa miechy staral sie o niej zapomniec(gowno prawda) i ciagnal to na dwa fronty sk******yn.
Powidzial mi ze naprawde mnie zdradzil w te niedziele co byla..(a zawsze sie wypieral)A ja dalej urabialam mu glowe ze mu wybacze i ze zamkniemy ten rozdzial zycia bo kocham i przebacze...on na to ze byl w Polsce w listopadzie a nie moze uwolnic sie od myslenia o niej.Ja na to ze on zdrawdzajac mnie z gory zakladal ze mu nie wybacze i od tamtej chwili poszedl na latwizne, zobaczyl jak super miedzy nogami innej i zaczal sie na tamtej sprawie koncentrowac bardziej....i mial wyrzuty sumienia ale nie zalowal w tamtej chwili ze to uczynil(tak mi powiedzial)

W tym roku zadecydowal ze ze mna juz byc nie chce ale po niedzieli sex 2 uprawialismy...he he teraz mowi ze ma wciaz uczucia do mnie (wiadomo duzo lat razem0 ale on chce byc z tamta(dziwka,znala mnie) i jest zauroczony....
Mamy wspolny dom i musimy czekac 2 lata zanim go sprzedamy...on twierdzi ze nie wie czy z nia bedzie....ale jedzie tam we wrzesniu.
Przeplakalam cala godzine o polnocy we wtorek kiedy to stwierdzil ze razem byc nie mozemy....Kochana Elajustyna pocieszala mnie jak mogla...plakalam za utraconymi marzeniami i planami na przyszlosc bo on byl moim planem na przyszlosc...nie poszlam do pracy w srode bo wylam na telefonie do Rodzicow , przyjaciol, mojej calej grupy wsparcia :wink: Wczoraj poplakiwalam w pracy a jak wrocilam do domu to zaproponowalam mu ze odkupie od niego pol zysku, nie zgodzil sie ...z reszto my obydwoje kochamy te mieszkanko.Spimy kolo siebie bo mamy goscia przez 3tyg.Odnosimy sie dobrze do siebie, ale bolalo mnie jak u siebie w opiesie na Gady Gadu mial napisane"roses" oj boli, kroi mi sie serce bo wiem ze to dla niej.....ide sie malowac bo przyjdzie Eve i Elajustyna, moje dobre dwa duszki i dopisze ten not happy end pozniej :cry:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 28 lip 2006, 12:50

Nie jest wart Twojej miłości.
Kiedyś to zrozumiesz.
Musisz być dzielna. Pamiętaj, że nic nie dzieje się bez przyczyny i, że zawsze po burzy będzie słonko :wink:
Trzymaj się dzielnie. Dużo siły życzę.
buziak

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”