1. boje sie zamkniętych przestrzeni, jak jade windą to jest ok, ale jak winda sie zatnie to od razu sie dusze i wymiotuje, nawet w samolocie i na promach tak mam, chociaz są duże to wiem ze nie moge z nich wyjść i to powoduje mój strach, jakby mnie ktoś w pokoju zamknął to tez sie pożygam
2. obsesyjnie myje zęby, dentystka mi powiedziala ze juz mi szyjki widać i zawsze krwawią mi dziąsła
3. papier nie moze wisiec od strony sciany tylko rozwijać sie na zew
4. nigdy nie dotykam poręczy w autosbusach a jak juz musze to przez rękaw albo husteczke i wtedy ludzie sie na mnie glupio patrzą, staram sie nie siadac w autobusach bo wyobrażam sobie że przede mną siedzial tam jakiś żur
5. zawsze starannie zakrywam nogi kołdrą żeby mnie nikt za stopy nie ruszył (potwór jakis)
6. nienawidze gryzących rzeczy, w golfach tez sie dusze, a jak mi sie apaszka zaplącze wokól szyji to sie dusze i mam odruch wymiotny
7. panicznie boje sie pająków!!! to chyba moja największa fobia
8. nienawidze jak wszystkie kosmetyki leża na półkach i jest ich pelno, najchętniej pochowałabym wszystko do szafek, wogóle nie lubie jak jest wszystkiego dużo a niesety mam tak bo mieszkam z rodzicami-ale tylko do pazdziernika
9. "na małysza" sikam perfekcyjnie
10. zawsze jak ide na posiedzenie do łazienki to czytam wszystkie opakowania, nawet po podpaskach
11. w sklepie kupuje tylko te produkty które nie zawieraja konserwantów i sztucznych barwników
12. nie pójde spać po imprezie jak nie zmyje makijażu i nie umyje zębów
13 tak jak Gaga, sikam na zapas bo nie znosze jak mnie budzi pełny pęcherz
14 zawsze nosze przy sobie Furagin na wypedek jakby dostała zapalenie pęcherza w sekunde
15 zawsze mam włączony tv jak jestem w domu, nie znosze ciszy w ciągu dnia, chyba że sie ucze wtedy nawet mojej mamie każe być cicho a jak nie jest to sie wydzieram jak głupia
16 jak śpie to musze mieć groboą ciemność
17 uwielbiam horrory, uwielbiam sie bać na nich
18 nienawidze rozkapryszonych dzieci, jak sie wydzieraja w sklepach albo pyskują rodzicom, od razu bym takim natrzepala i uważam ze swoje dzieci wychowam bardzo kulturalnie
19nienawidze jak moja mam chodzi w butach po mieszkaniu
20 jak korzystam z toalety to najpierw spuszcam deske a dopiero potem wode, bo wydaje mi sie że te zarazki wystrzelą na mnie z para wodną
21 czasem jak mi sie podoba jakaś bluzka to potrafie kupić ja w 3 kolorach
22. kase wydaje szybciej niz ja zarobie
23. jak sie denerwuje to miętosze kolczyka w prawym uchu
24 gadam ze swoim przyjacielem który nie istnieje i czasem zdarza mi sie to głosno robić na ulicy

np. smieje sie na głos albo gadam coś nie zwracając uwagi na ludzi
25. boje sie jak moja mamam nie wraca o tej porze o której powinna, boje sie że coś jej sie stało
26. boje sie że sie nie spełnie w życiu i będe nieszczęśliwa
27.boje sie jeść u kogoś bigosu i galarety z mięsa bo wydaje mi sie że są robione na świńskiej głowie a żelatyna na kurzych stópkach
28. zawsze ruszam stopami jak zasypiam, wykonuje koliste ruchy, denerwuje tym mojego chłopaka i zawsze zasypiam zwrócona ku ścianie na prawym boku, inaczej nie zasne
to chyba na tyle

29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli juĂâÂż po i bardzo szczĂĆÂŞĂâÂśliwa:)