i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 13 lip 2006, 07:40

No dałam dałam - zresztą nie miałam innej opcji - musiałam dać :) :)

Więc apel do wszystkich "samotnych nie z wyboru" dziewczyny dacie radę i główki do góry.

Pocieszające chociaż to, że mamy NAS i NASZE FORUM:D :D :D :D :D :D :D
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 14 lip 2006, 20:11

Merlinka...skąd ja to znam... :roll: jakbym czytała własne posty :roll:
jak co niektorzy wiedza mielismy przerwe w związku...to był jego wybór, potem blagal i skomlał zebym wrócila...wiec wroclam, mial sie zmienic...i co? moze tydzien było fajnie :roll:
jak ktos ma tępy charakter to nigdy sie nie zmieni :!: :!: ja juz mu w to napewno nie uwierze....zawsze sie bałam podjac takie radykalne decyzje...o rozstaniu ...ale chyba juz nie mam siły :roll:

nie chce marnowac czasu, nie chce wiecznie siedziec w domu...widze Merilnka ze ty tez masz ten problem :roll:

zreszta na horyzoncie widac koło mnie "kogoś" sympatycznego....pozyjemy zobaczymy, na razie mam ogromny dystans do wszystkiego....i nie wiem czy kiedykolwiek bede w stanie ufac facetowi :roll:
ufam tylko sobie :wink: ....chociaz czasem i z tym jest problem :oops:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 14 lip 2006, 21:03

Dominicanko starsznie mi przykro, myslalam ze przynajmniej tobie juz sie uklada....tak bardzo mi kiedys pomogłas .....co mu znowu odwalilo?? http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /t_gg4.gif

Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 14 lip 2006, 21:03

Dominicana pisze:jak ktos ma tępy charakter to nigdy sie nie zmieni :!: :!:

Dominicana wielkie brawa za to zdanie!!!!!! kazde kolejne dawanie szansy i próba wiary w to że coś się zmieni na lepsze to jak wyrok na samą siebie.....niestety znam to......z własnego małżeństwa :cry: :cry: lepiej odejść gdy sprawy nie zaszły za daleko :cry:

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 14 lip 2006, 22:09

Dominicana pisze:Merlinka...skąd ja to znam... :roll: jakbym czytała własne posty :roll:
jak co niektorzy wiedza mielismy przerwe w związku...to był jego wybór, potem blagal i skomlał zebym wrócila...wiec wroclam, mial sie zmienic...i co? moze tydzien było fajnie :roll:
jak ktos ma tępy charakter to nigdy sie nie zmieni :!: :!: ja juz mu w to napewno nie uwierze....zawsze sie bałam podjac takie radykalne decyzje...o rozstaniu ...ale chyba juz nie mam siły :roll:

nie chce marnowac czasu, nie chce wiecznie siedziec w domu...widze Merilnka ze ty tez masz ten problem :roll:

zreszta na horyzoncie widac koło mnie "kogoś" sympatycznego....pozyjemy zobaczymy, na razie mam ogromny dystans do wszystkiego....i nie wiem czy kiedykolwiek bede w stanie ufac facetowi :roll:
ufam tylko sobie :wink: ....chociaz czasem i z tym jest problem :oops:
ja tez nie wierze zeby jego podejscie sie zmienilo (tzn tego mojego ;) ) :? Powiem Ci ze nawet sie ciesze z tej naszej rozlaki bo dzieki niej o wiele bardziej dobitnie dochodzi do mnie prawda ktora kiedys tylko nieco przeblyskiwala mi w swiadomosci. Teraz dopiero widze ze po drodze zgubilam gdzies siebie, wlasne marzenia i cele, dawalam sie musztrowac i poddawalam sie szantazom emocjonalnym :? Ale grunt to uzmyslowic sobie dawne bledy i nie poddawac sie tlacym sie jeszcze uczuciom. Skoro bylo zle i nie rokuje szans na poprawe to coz mozna zrobic.
Wiesz, zastanawiam sie dlaczego nie rwe sobie teraz wlosow z glowy w koncu bylismy razem prawei 5 lat. I dochodze downiosku ze przeciez wiekszosc czasu przez ostatnie meisiace spedzalam sama, a z nim gapilam sie w tv albo siedzialam w lozku no albo jeszcze od czasu do czasu bylam poddawana tresurze . Juz nie chce tak dalej. Gdyby sie zmienil to pewnie bym sie zastanowila ale nic na to nie wskazuje. nie odzywa sie juz po raz kolejny mimo ze sam zaiwinil. Domnicana nie badz 'mietka' i nie daj sobie chodzic po glowie, tak mi mowi moja Mama :) i chyba ma racje :).

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 14 lip 2006, 22:28

u mnie tez w pażdzierniku stuknelo by 5 lat....ale nie chce juz zmarnowac na kanapie ani pół minuty :roll:
mam dosyc wiecznego zgadzania sie na wszystko co on chce i odmawiania sobie wszystkiego co ja bym chciala. W naszym ziwazku nie było kompromisu, 4 lata niegdzie nie wyjezdzalam bo on lubi siedziec tylko w domu :?
zrezygnowalam z wszystkiego co kocham i lubie, przytyłam 8kg od tego siedzenia w domu :?
chce faceta z ambicjami, z jajem, który jest aktywny i który czasem pomysli tez o mnie :!:
nie chce sie obudzic za kilka lat z dzieckiem albo i 2-ką, na kanapie z pilotem i knedlami :evil:

Merlinka w dupe z nimi :wink:

ja tez nie rwe włosów z głowy...żal jest...ale chyba tylko tego że tak długo w tym tkwiłam :evil:

ps. wczoraj bylam na imprezie w Sopocie z kolegami z pracy :wink: boże jak ja sie super bawiłam :D
po prostu cuuudnie było :D
życ nie umierać :D
ja jedna i ich chyba z 5 :D
nie spuszczalio oka ze mnie, nikogo obcego nie dopuszczali do tańca i odwiezli o 5 rano taxówka do domku :D grzeczni chłopcy :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 15 lip 2006, 10:44

Dominicana :D - ja tez jestem po meskiej imprezie - alez sie wybawilam... :lol: :gg2:

dziewczyny -olac gnojkow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/pila.gif

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 15 lip 2006, 12:44

Dominicana pisze:chce faceta z ambicjami, z jajem, który jest aktywny i który czasem pomysli tez o mnie :!:
Ja znowu mam faceta z ambicjami, który własną pracą dochodzi do wielu sukcesów. Siedzenie w jednym miejscu go męczy. Nie ogląda w ogóle telewizji, w domu go prawie wcale nie ma, bo cały czas coś robi. I wcale nie jestem tym zachwycona - cholera mnie bierze, bo my nawet na wakacje nie możemy pojechać - zawsze "cały świat" go potrzebuje - wiecznie milion telefonów i mnóstwo pracy :evil: :evil: :evil: :evil: Jestem z pracoholikiem, który odpoczywa i relaksuje się pracując, a jak siedzi i nic nie robi to się męczy :? I muszę przyznać, że coraz bardziej mnie to męczy - zwłaszcza w wakacje, kiedy mam trochę wolnego i chciałabym je jakoś spędzić(w grę wchodzą dwa dni, bo resztę tygodnia gramy :? )
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 15 lip 2006, 12:51

Samanthii pisze:Dominicana :D - ja tez jestem po meskiej imprezie - alez sie wybawilam... :lol: ]

oo widze Sam ze korzystasz z nieobecnosci mezulka :D :wink:

tez sie musze gdzies wybrac w meskim gronie ewentualnie w zenskim na polowanko ;) 8)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 15 lip 2006, 13:07

:lover: :lover: :lover:

przeciez Sam grzeczniutka jest... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... zyczek.gif

(ahhh, a jak sie mozna na takich imprezach podbudowac.. ! :P :lol: )

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”