Moderator: Zespół I

majamajamaja pisze:Nikolettka, Ty jestes najblizej tej calej sytuacji i mysle, ze Twoje watpliwosci z nikad sie nie biora.
Co do zwiazku bez zobowiazan (i planow typu slub) to rozumiem, ze 20-latka takich nie musi miec. Ale 34-latek, ktory jest w zwiazku i nie chce sie zenic jest moim zdaniem:
1. zonaty
2. nie mysli powaznie o swojej dziewczynie i nie bedzie tego robil przez nastepnych 5-10-15 lat.
oj nikoletko mysle ze to jest zbyt wysokie stwierdzenie jak na kogos o kim piszesz dosłownienikolettkaa pisze:właśnie ! tak się trochę o nią martwię , bo uważam ,ze tacy faceci nie są fer , mam jakąś awersje przez mojego ojca :-/
"znajoma"

Nikolettko nie chce cie atakowac ani nic takiego ale twoja wypowiedz jest dziwna dla mnie.a ps: jest tak nieżyciowa, ma w głowie tylko tipsy , włosy, balsamy i solarium ...a i siłownię![]()

jeśli ja proboje z nią porozamwiać na jakiś temat ,a ona w trakcie rozmowy pyta mnie 100 razy czy dobrze wygląda, czy ładne ma paznokcie i czy nie rozmazał jej się make up -mimo ,że nie dotykała twarzy to dla mnie nie jest normalna, może jeszcze takiej osoby nie spotkałyście -agus_dan pisze:Nikolettko nie chce cie atakowac ani nic takiego ale twoja wypowiedz jest dziwna dla mnie.a ps: jest tak nieżyciowa, ma w głowie tylko tipsy , włosy, balsamy i solarium ...a i siłownię![]()
Czy nie jestesmy na forum beauty w polsce? O czym tak naprawde jest to forum-oprocz oczywiscie funkcji informacyjnej i wielkiej pomocy w doborze lekarzy itp- czz nie o tipsach,wlosach,balsamach,solarium i czasami silowni?
Sama spojrz na swoje posty -rzesy i inne pierdoly. Mnie takze interesuja te wszystkie tematy. Czy to znaczy ze jestem niezyciowa?Czy wszystkie jestesmy?Dodam ze o slubie tez nie mysle.
Dziewczyna tez to lubi-nic dziwnego-moim zdaniem powinnyscie miec wiele wspolnych tematow-ale dla ciebie jest ona idiotka-dlatego ze o tym mowi a nie pisze na klawiaturze?
Nie lubisz jej -prote, ja tez wielu ludzi nie lubie- tak po prostu irytuja mnie i tyle.
Ps.my w pracy takze najczesciej rozmawiamy o pierdolach, tak dla odstresowania
wiecej luzu