dzisiejsze związki

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: dzisiejsze związki

Post autor: majamajamaja » 25 paź 2009, 17:25

Nikolettka, Ty jestes najblizej tej calej sytuacji i mysle, ze Twoje watpliwosci z nikad sie nie biora.
Co do zwiazku bez zobowiazan (i planow typu slub) to rozumiem, ze 20-latka takich nie musi miec. Ale 34-latek, ktory jest w zwiazku i nie chce sie zenic jest moim zdaniem:
1. zonaty
2. nie mysli powaznie o swojej dziewczynie i nie bedzie tego robil przez nastepnych 5-10-15 lat.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 25 paź 2009, 19:03

majamajamaja pisze:Nikolettka, Ty jestes najblizej tej calej sytuacji i mysle, ze Twoje watpliwosci z nikad sie nie biora.
Co do zwiazku bez zobowiazan (i planow typu slub) to rozumiem, ze 20-latka takich nie musi miec. Ale 34-latek, ktory jest w zwiazku i nie chce sie zenic jest moim zdaniem:
1. zonaty
2. nie mysli powaznie o swojej dziewczynie i nie bedzie tego robil przez nastepnych 5-10-15 lat.

właśnie ! tak się trochę o nią martwię , bo uważam ,ze tacy faceci nie są fer , mam jakąś awersje przez mojego ojca :-/
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 25 paź 2009, 19:17

nikolettkaa pisze:właśnie ! tak się trochę o nią martwię , bo uważam ,ze tacy faceci nie są fer , mam jakąś awersje przez mojego ojca :-/
oj nikoletko mysle ze to jest zbyt wysokie stwierdzenie jak na kogos o kim piszesz dosłownie
"znajoma"
;)
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 26 paź 2009, 08:49

dziwna ta cała historia ale przeciez czasem ludzie tak sie dobieraja ze chocbysmy godzinami zastanawiali sie czemu tak jest to i tak nie domyslimy sie nawet w 20%.
Ja mam kolege ma 34 lata jest bardzo fajnym facetem (polecam :P) jest samotny, tak przyzwyczail sie do bycia samemu ze teraz trudno myslec mu o kims innym.

Mój kolejny kolega jest z moja kolezanka jakies 8 lat iwogole nie mysli o ślubie. Z jednej strony patrzac jej oczami powiem ze jest glupkiem bo ma zajebista laske kolo siebie,mieszkaja razem itd i nie wiadomo na co czeka. A z drugiej str nie moge powiedziec ze nie jest normalny, moze on tego nie chce... nie musi nikt go nie zmusza. Tak sie przyjelo ze jak jestes z dziewczyna iles lat kochasz ja to musisz, niestety wcale nie nic na siele.
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 26 paź 2009, 12:24

a ps: jest tak nieżyciowa, ma w głowie tylko tipsy , włosy, balsamy i solarium ...a i siłownię :roll:
Nikolettko nie chce cie atakowac ani nic takiego ale twoja wypowiedz jest dziwna dla mnie.
Czy nie jestesmy na forum beauty w polsce? O czym tak naprawde jest to forum-oprocz oczywiscie funkcji informacyjnej i wielkiej pomocy w doborze lekarzy itp- czz nie o tipsach,wlosach,balsamach,solarium i czasami silowni?
Sama spojrz na swoje posty -rzesy i inne pierdoly. Mnie takze interesuja te wszystkie tematy. Czy to znaczy ze jestem niezyciowa?Czy wszystkie jestesmy?Dodam ze o slubie tez nie mysle.
Dziewczyna tez to lubi-nic dziwnego-moim zdaniem powinnyscie miec wiele wspolnych tematow-ale dla ciebie jest ona idiotka-dlatego ze o tym mowi a nie pisze na klawiaturze?
Nie lubisz jej -prote, ja tez wielu ludzi nie lubie- tak po prostu irytuja mnie i tyle.

Ps.my w pracy takze najczesciej rozmawiamy o pierdolach, tak dla odstresowania
wiecej luzu oh(w1
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.

15/06/10 operacja noska -dr Łątkowski

Awatar użytkownika
aldi090
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: aldi090 » 26 paź 2009, 14:36

amen ;)
dopisuje się do wypowiedzi agus-dan ;)
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu...
http://emoty.blox.pl/resource/100.gifna pewno Bromahttp://emoty.blox.pl/resource/100.gif

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 29 paź 2009, 19:10

agus_dan pisze:
a ps: jest tak nieżyciowa, ma w głowie tylko tipsy , włosy, balsamy i solarium ...a i siłownię :roll:
Nikolettko nie chce cie atakowac ani nic takiego ale twoja wypowiedz jest dziwna dla mnie.
Czy nie jestesmy na forum beauty w polsce? O czym tak naprawde jest to forum-oprocz oczywiscie funkcji informacyjnej i wielkiej pomocy w doborze lekarzy itp- czz nie o tipsach,wlosach,balsamach,solarium i czasami silowni?
Sama spojrz na swoje posty -rzesy i inne pierdoly. Mnie takze interesuja te wszystkie tematy. Czy to znaczy ze jestem niezyciowa?Czy wszystkie jestesmy?Dodam ze o slubie tez nie mysle.
Dziewczyna tez to lubi-nic dziwnego-moim zdaniem powinnyscie miec wiele wspolnych tematow-ale dla ciebie jest ona idiotka-dlatego ze o tym mowi a nie pisze na klawiaturze?
Nie lubisz jej -prote, ja tez wielu ludzi nie lubie- tak po prostu irytuja mnie i tyle.

Ps.my w pracy takze najczesciej rozmawiamy o pierdolach, tak dla odstresowania
wiecej luzu oh(w1
jeśli ja proboje z nią porozamwiać na jakiś temat ,a ona w trakcie rozmowy pyta mnie 100 razy czy dobrze wygląda, czy ładne ma paznokcie i czy nie rozmazał jej się make up -mimo ,że nie dotykała twarzy to dla mnie nie jest normalna, może jeszcze takiej osoby nie spotkałyście - oh(w1 tak jest mega irytująca..
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 09 lis 2009, 22:50

Moim zdaniem, dziewczyna chelpi sie swoim wygladem i pragnie sciagnac uwage na siebie. Dlatego sie tak ciagle pyta. Pewnie codziennie od nowa moglaby sluchac: skadze, Twoja fryzura wyglada pieknie, wszystko w tobie jest takie piekne i takie nowe i takie drogie! A zamiast tego lowi niedowierzajace i karcace jej zachowanie spojrzenia. Mnostwo niedopowiedzen w powietrzu wisi. Jej uklad jest byc moze pozalowania godny (to moje zdanie i mam prawo takie miec), a ona uwaza, ze jest przeciwnie. I na pewno nie zmieni zdania, dopoki ten gosciu bedzie kupowal dalej mieszkania...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 10 lis 2009, 14:07

nikolettkaa ja bym po prostu zwróciła jej uwagę, że nie masz ochoty stale gadać o tym czy dobrze wygląda narzuć jakiś lepszy temat albo w ogóle z nią nie gadaj jak nie ma o czym bynajmniej nie będziesz się denerwować
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 11 lis 2009, 13:07

albo powiedz jej w prost że świat nie kreci sie tylko wokół jej osoby, a poza tym jestescie w pracy i wypadało by tym sie zając a nie ciągłym gadaniem o jej osobie. Czasem jak powie sie wprost jasno i wyraznie - dopiero dociera.
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”