Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 29 paź 2008, 10:11

Takich rzeczy nie chce się kończyć, za bardzo kuszą i to obie strony. Podejrzewam, że ewawawa też nie chce tego tak naprawdę ucinać, bo facet ją kręci... Poza tym ma problem, bo z groupim łączą ją kontakty zawodowe i trudno będzie całkowicie ograniczyć spotykanie się.
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 29 paź 2008, 19:29

Rina kurcze, pilot! sama chcialam byc pilotem jak bylam nastolatka! super!

iff rozum i moralnosc mowia, ze chce :?

sarenka - dokladnie tak

a z groupim to jest tak:
owszem on mnie kreci i to jeszcze jak! sexualnie jestesmy wooo jak kompatybilni! nie pamietam zebym z kims tak miala. do tego muzycznie jestesmy kompatybilni - ta sama bajka, i nawet ten sam instrument. do tego zaje*****e nam sie rozmawia i jest o czym.

ja bym chciala zeby to on sie wycofal, bo ja nie potrafie tego zastopowac jakims ultimatum albo twardym gestem. nie zalezy mi wogole na jakis wyborach, decyzjach. mi nie zalezy na jakis zwiazkach, chodzeniu za raczke, nie znioslabym mieszkania pod jednym dachem ani zawracania mi w kolko glowy. koles po prostu okropnie mnie kreci. chemia taka z iskrami jak cholera.

natomiast z pewnoscia lekko zniose jesli on sie wycofa.

powiem tak:

spotykamy sie i kontrolujemy - jest super, bo czuje sie dumna z siebie i taka mundra ;)
spotykamy sie i nie kontrolujemy - jest super poprostu, bo mi z nim super

ok
no wiec dzisiaj przyjechal bo zalatwial mi sprzet grajacy. bardzo dobry deal. mala kasa a dobry markowy sprzet.
wpadl po mnie i przyniosl co?
biale wino, krewetki, oliwe, czosnek, czerwone papryczki, natke, maslo, bagietke czosnkowa i powiedzial, ze jak wrocimy to zrobi mi te krewetki - a ja jestem maniakiem wszystkich tych wodnych stworow i on to wie.
pojechalismy, zalatwilismy, zatargal mi 2 wielkie kolumny do domu i wzial sie za pichcenie.
mamma, nie dosc ze ja notorycznie mam na niego ochote, to jeszcze facet stojacy u mnie w kuchni na patelnia i sprawnie poslugujacy sie nozem robi mi naprawde wode z mozgu.
krewetki wyszly rewelka! sprzedalismy sobie nawzajem pare technicznych muzykanckich sztuczek, pogadalismy sobie o tym jak to nam obojgu trudno nad soba panowac i dzieki bogu czas sie skonczyl.

pojechalam spotkac z kolezanka z londynu do jeffsa. walnelam margarite na ochlodzenie mozgownicy i sprobowalam ich krewetek - wogole sie nie umywaja . . . .

lece zaraz do siebie do klubu. voodoo jive mam u siebie a jeszcze harenda zaproponowala mi rockabillowe granie - powinnam byc mega zajeta this night i ochlonac . .. . . .

help me god! i let the devil!

Dziewczyny - jestem Wam strasznie wdzieczna, ze piszecie, bo ja naprawde nie mam z kim o tym gadac. i ze mnie nie bijecie, bo pewnie niejedna uwaza ze mi sie nalezy.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 29 paź 2008, 22:09

ewawawa, Gdybym kiedyś nie odebrała męża pewnej jędzy :badgrin: to teraz nie miałabym kochanego Chłopiszcza przy boku :-D to wszystko boli(potem przez kilka lat po rozbiciu małżeństwa boli jeszcze mocniej bo na każdym kroku są problemy , mniejsze lub większe z jego byłą rodziną) i jest bardzo trudne , wiem , ale mamy tylko jedno życie więc szkoda czasem przegapić tego JEDYNEGO zastanów się tylko nad:
1- czy naprawde warto robić tyle krzywdy sobie i jego żonie , bo jeżeli nie jesteś pewna tego co sie dzieje to polecam sie odsunąć (ja przez 2 lata kochałam sie w Chłopiszczu zanim cokolwiek zrobiłam , musiałam sie upewnić że to jest "TO" zanim rozbiłam swoje małżeństwo bo jego rozbiła jego żona odchodząc)
2- jeżeli on oszukuje żonę to czy masz pewność że nie oszuka Ciebie???
A tak poza tym to jednak wspólne zainteresowania to 50% udanego związku my oboje jesteśmy lekarzami i bardzo nam to ułatwia porozumienie, mój były był muzykiem i to była totalna klapa , wyobraż sobie siebie z lekarzem :badgrin: porażka na wstępie
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 30 paź 2008, 08:58

Szpaczku ewawawa nie myśli o tym czy facet może ja oszukać, patrzy na niego w innych kategoriach, jak na kolegę i na kochanka, z którym uprawia niezobowiązujący seks. Wątpie zeby ta sprawa rozeszła się po kościach. Prędzej to jego żona wyczuje, ze coś sie dzieje. Facet tego sam nie zakończy. Nie chcę nic mówic, ale to pakowanie się w niezłe bagno, ale widocznie trzeba to osobiście przezyć, zeby wiedzieć jakie to może mieć konsekwencje :roll:
Szkoda mi tylko żony i Ewy, bo facet w wiekszości przypadków umywa ręce od wszystkiego i gra rolę poszkodowanego.
Ewawawa, uważaj żebyś sie tylko nie zakochała :!: Bo zauroczona gościem to Ty już jesteś, na bank :!:
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 03 lis 2008, 03:12

mysle ze dla dobra spoleczenstwa nie powinnam sie juz wypowiadac w tym temacie . . . . . .

jedno tylko dodam - kobiety kochają sex 100 razy bardziej niz mezczyzni i sa w tym 100 razy lepsze

z resztą w calej reszcie tez :-)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 03 lis 2008, 19:36

no moze odrobine przesadzilam, podly humor mialam ...

i dalej mam nienajlepszy . . . . :?

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 04 lis 2008, 16:22

ewawawa, ależ ja (mimo dobrego humoru) się z Tobą całkowicie zgadzam ;)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 04 lis 2008, 17:21

ewawawa pisze:jedno tylko dodam - kobiety kochają sex 100 razy bardziej niz mezczyzni i sa w tym 100 razy lepsze

z resztą w calej reszcie tez
ewawawa, madrze mowisz 8-) ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 04 lis 2008, 18:15

a przespanie sie z kim innym nie zawsze pomaga, szczegolnie jak ten ktos inny jest najzwyczajniej na swiecie slabszy . . . nawet jak jest cholera przystojniejszy i wyzszy.
a moze poprostu nie jestesmy tak kompatybilni ...

no i jak ja sie mam tych ukierunkowanych-na-zakazana-osobe-chuci pozbyc? jak nawet to nie pomaga . . .

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 05 lis 2008, 01:47

ewawawa, poddaj sie temu jeszcze przez jakis czas...lepiej robic a potem zalowac niz zalowac,ze sie nie robilo.co ma byc i tak bedzie.
nie wiem co z moim policjantem...mam wrazenie,ze na 1,2 randce chcial wyladowac w moim lözku...spotkalismy sie 3 raz i chyba juz nie chcial :?ogolnie dziwny facet,bardzo dziwny,choc nie potrafie dokladnie okreslic w czym ta jego dziwnosc tkwi...przypadlismy sobie do gustu,cholernie mnie kreci...wydawalo mi sie, ze ja go tez,a tu nagle przestal sie odzywac... :shock: :shock: :shock:
nie chce mu sie narzucac tylko ze chodzimy do tej samej silowni i sila rzeczy musimy sie widywac :(
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”