chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

byle dziewczyny naszych mezow lub chlopakow

Post autor: czarnulka21 » 19 lip 2007, 23:48

Dziewczyny zalozylam ten temat bo jestem ciekawa jak to jest u was. Ja tak jak juz wczesniej pisalam jestem mezatka od 2 miesiecy a jestesmy z soba od roku. Ale moj maz 2 lata temu zakonczyl swoj 5-cio letni zwiazek (a wlasciwie ona go zakonczyla) ale teraz wysyla mu swoje pol nagie zdjecia pisze do mnie ze jestem pusta i jestem na utrzymaniu meza -co jest nieprawda bo zarabiamy tyle samo,ze on nigdy o niej nie zapomni bo byla jego pierwsza miloscia,ze zawsze bedzie ja kochal ,ze on niby wszystkim sie zalil ze nie moze o niej zapomniec i ze musi znalezc podobna dziewczyne do niej, ze on kupil psa na wspolne zycie dla nich i ze po roku ich zwiazku on sie jej oswiadczyl i byli zareczeni (co jest nie prawda bo pytalam meza o to ),w sumie to tez tak mysle bo on mial 16 lat jak zaczal z nia byc a 20 jak sie skonczylo w sumie to 19, itp a ja niby mam to gdzies ale gdzies w srodku jednak cos mnie meczy :(

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 20 lip 2007, 01:22

Czarnulko a nie mozecie zmienic numerow telefonu????Takie napastowanie jest meczace i burzy harmonie w swiezym zwiazku, kazde z nas mialo eks i to jest normalne ze mamy przeszle doswiadczenia...ale ex to przeszlosc i tyle....a gdzie ona wam przesyla te zdjecia???Na maila???
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 20 lip 2007, 03:52

ghostdog no wlasnie nr tel to ona nie zna bo my jestesmy w stanach od 2 lat a ona w Polsce,ale wysyla wiadomosci na gg (juz ja zablokowalismy),dzwoni na skype z roznych nr i wysylala zdjecia na e-meila. Ja jestem strasznym zazdrosnikiem -jesli mam jakies powody... wiec na poczatku wyzywalam sie na mezu bo on z nia kilka razy gadal jak ona pisala,ale teraz mam to w d..pie bo w koncu ja jestem jego zona ze mna ma wspolne plany itp ale jednak czasami sobie tak mysle o tym co ona pisala. Dzis na sokojnie gadalam o tym z mezem i on powiedzial ze nigdy z nia sie nie zareczal a w tych wszystkich sytuacjach jak smierc dziadka,wypadek samochodowy itp to nigdy jej nie bylo przy nim i nawet go w szpitalu nie odwiedzala wiec dziewczyna ma troche w glowie poprzewracane. I drazni mnie to ze zakloca nasze zycie dlatego jej napisalam 2 dni temu ze my mamy swoje zycie i nie ma w nim miejsca dla niej wiec niech sobie odpusci,nawet jej podziekowalam ze tak zje.la ich zwiazek bo dzieki temu my mozemy byc razem,a ona oczywiscie swoje ze on ja zawsze bedzie kochal itp poprostu od tatusia kasy popier..lo sie jej w glowce ,bo sama nigdy grosza nie zarobila. Brak slow ukrecila bym takiej leb przy samej du..e :evil:

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 20 lip 2007, 09:36

Czarnulka wspułczuję, taka sytuacja jest chora i co najgorsze burzy spokój w związku. Co Ci poradzic? Najlepiej jakbyś zawzięła się w sobie i głupie teksty, zaloty tej laski puszczała bokiem bo odreagowanie ich na mężu nie doprowadzi do niczego dobrego. Kolejna sprawa, jeśli faktycznie mąż Ci powiedział, że nic między nimi nie ma może waro mu uwierzyć i tym bardziej przemilczeć kolejne jej głupie występki. Dziewucha jest nad wyraz bezczelna a jej zachowanie świadczy o poziomie, kóry reprezentuje, sądze że aby sie od niej "uwolnic" i nie pozwolić aby doprowadziła do nie daj Bóg Waszego rozpadu (bo w sytuacjach nerwowych wszysko może się zdarzyc), pogadaj z mężem o totalniej całkowitej zmianie wszystkich nr, adresów meilowych itp. Systuacja jst paskudna, teraz Ty musisz wykazać się wielką mądrością i spokojem aby nie psuć tego co jest między Tobą a mężem. Trzymam kciuki.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 20 lip 2007, 12:39

Dokladnie tak jak mowi Nesia....zmiencie adres emailowy. Moglibyscie ewentualnie jej emaile potraktowac jako "spam" wtedy automatyczniebedzie je blokowalo....a po za tym to najlepiej razem z mezem utworzyc "jeden front" i wspolnie z nia sobie radzic......
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 20 lip 2007, 12:55

nesia, jak zwykle myslisz jak ja ;) , nic dodac niz ujac
czarnulka21, musicie sie od niej odgrodzic calkowicie, ona w koncu sie zmeczy jak nie bedziesz reagowac na jej glupie wybryki
Ale ona jest NAMOLNA !!! :evil:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
28.11.2006r.Skupin 350HP,moje nowe oblicze
------30.03 ---- subcision --------------

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 20 lip 2007, 17:03

Lunka pisze:nesia, jak zwykle myslisz jak ja ;) , nic dodac niz ujac
Lunka w tym jest jakas głębia ;) :badgrin:
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 21 lip 2007, 01:11

nesia wlasnie nad tym myslelismy ale z drugiej strony jak moj maz wysle swoj nowy e-mail do znajomych w Polsce to ona i tak sie dowie bo ona utrzymuje kontakt z jego przyjacielem.
Ufam mojemu mezowi ,ale miesiac przed slubem wywizal mi maly numer -gadal z byla i ukrywal to przede mna a wlasciwie ja sie domyslalam i on mi klamal prosto w oczy nawet jak juz przy nim czytalam ich rozmowe to jeszcze mowil ze to nie ona,ale pozniej wszystko mi wytlumaczym. Moje zaufanie ze 100% spadlo do 10% teraz juz rosnie jest na 70% . On przez swoja glupote widzial jak bardzo ja cierpialam i tez sie strasznie z tym meczyl. Teraz juz jest oki ,mam nadzieje ze juz nic do nas nie przyjdzie od niej bo jak wroce do Polski i ja gdzies spotkam to urwe jej glowe. Ona zachowuje sie jakby byla jakas nawiedzona heheh

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 21 lip 2007, 11:44

Jak ja nie cierpie takich dziewczyn :evil: miala swoja szanse i ja zniszczyla a teraz z buciorami wlazi w cudze zycie i probuje zniszczyc cudze szczescie wrrrrrrrr czarnulko21, tak jak napisala ci nesia, IGNORUJCIE tego trolla, pozmieniajcie maile, numery gadu (nie podawajcie danych do rejestru), ewentualnie zrezygnujcie z tej formy przekazu na jakis czas.... komorki tez mozna,zastrzezcie numery, i podajcie je tylko zaufanym osobom, takim, od ktorch troll sie niczego nie dowie (co to za przyjaciel ktory wiedzac ze sobie tego nie zyczycie, i tak podaje jej wasz numer :/). I nie daj sie wyprowadzic z rownowagi.....ja wiem ze jest ci ciezko, ale wierze ze dasz rade :) a co do meza....to rzeczywiscie nie ladnie sie zachowal....bo po co mu byl jej numer :/ skoro ma wspaniala zone?? i jeszcze klamal ci w zywe oczy....jasno i klarownie daj mu do zrozumienia ze cie zawiodl i moze niech sprobuje sie wczuc w twoja sytuacje, jakby on sie poczul, gdybys za jego plecami prowadzila rozmowy ze swoim eks miesiac przed slubem :/ [SIC!!], wiesz wlasnie takim swoim zachowaniem, on dal jej przyzwolenie na mieszanie w waszym zyciu.......mam nadzieje, ze naprawde zrozumial swoj blad, i ze uda ci sie odbudowac 100% zaufanie do niego. Pozdrawiam!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 21 lip 2007, 15:08

Co za lajdaczką musi byc kobieta(badz niedojrzala dziewczynka),ktora miesza innym w malzenstwie. Dla mnie malzenstwo to swietosc! To nie jest tylko chodzenie,gdzie ktos trzeci pobawi sie w odbijanego. Choc i to dla mnie jest swinstwem. Zwazajac na to,ze ona kiedys byla z Twoim mezem,przypuszczam,ze jej zachowanie wynika z tego,ze nie moze pogodzic sie,ze zamiast do konca za nia latac,znalazl sobie kogos innego. Boli ja raczej,ze byl ktos kto mogl ja zastapic niz nagle zbudzenie uczuc do jego osoby.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”