Moderator: Zespół I

:lol: :lol: :lol:Anielicanrw pisze:...a ona wstaje by sie polozyc ....

nie jestem...ale pokazuje na zewnatrz ze tak ajestem...bo takich ludzi sie boja,maja respekt inni,bo boja sie reakcji...a ze jestem nieprzewidywalna... :-P to fakt!misialeczek24 pisze:Anielicanrw, zazdroszcze ze jestes taka pewna siebie....ja niestety nie jestem ....
Sam ona nie ma nic wiecej w glowie poza prostymi instynktami...a jej zazdrosc okazywana w stosunku do mnei jest chyba najwiekszym "wybuchem jej inteligencji".... nie porownuj sie...Samanthii pisze:(cos jak ja - od tygodnia.................... )
niestety,ale musi byc...bo czym jestes atrakcyjniejsza,bardziej rzucajaca sie w oczka...z tym wiekszym impetem dostaniesz do ludzi...najblizszych :-xSamanthii pisze:MUSI BYC DYSTANS
to u mnie ciagle by mi nogi i lapki lataly...w tych walkach...Samanthii pisze:no chyba ze znasz karate i mozesz dowalic
tak glupio sie czulam,ale jesli wtedy bym po sobie i z klasa uszy zlozyla.... co by mi z kasy przyszlo....kiedy 30 osob by sie dowiedzialo,ze mozna po mnie jezdzic jak lodowisku???Samanthii pisze:anielica- hmmm, glupia sytuacja...
juz sobie wyobrazam ,jak musialas sie poczuc przez gowniare !
dobrze ,ze jej nagadalas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oj dziewczyny dziewczyny..przecież wy dobrze wiecie na co patrzą faceci.... ;-)ullrike pisze:No to Janko pomachamy sobie na molo w Sopocie :mrgreen:
Bede przypatrywac sie nosom facetow,a Ty rozgladaj sie czy widzisz blizny za uszami u kobiet ,hehe ;-) :lol:

dokladnie!!!!Vodia pisze:Aniolku nasz forumowy lubie sobie czytac Twoje posty bo emanuja madroscia i cudownymi radami

to ja moze i o wiecej porosze...przyjmuje propozycje...!!!janko2 pisze:Myślę ,że tam na górze nie zlekceważa słów takiej przebojowej dziewczyny... ..
dziewczyno zamiast takimi pierdolami sobie glowe zasmiecac....szukaj sexi kiecki na to wesele !!!!misialeczek24 pisze:.najgorsze jest to ze w listopadzie czeka nas wspolne wesele,naszego przyjaciela....i mamy metlik w glowie....co to tym razem nas czeka.........
a tego to juz nie rozumiem??? Z jakiego powodu??? Bo cycki sobie wstawilas Miska???misialeczek24 pisze:po za tym przez nich mam nie konczacego sie dola..

dlatego ze sa tak porabani ze zajmuja sie tylko plotami w tym wypadku na moj temat....Anielicanrw pisze:a tego to juz nie rozumiem??? Z jakiego powodu??? Bo cycki sobie wstawilas Miska???
dzieki Bogu nie!!!Anielicanrw pisze:potrzebni ci sa do czegos???
heheh a wtedy to juz chyba ich tak zatka ze sie wiecej nie odezwa :lol: :lol: :lol:Anielicanrw pisze:a co zrobia jak wstawisz sobie wieksze????