A ja mam spokój,bo mój umie tylko kompa dopalić,w zakładkach ma KUPNO I SPRZEDAŻ samochodow i co pare dni tylko to przeglada. Czasem jak coś zle kliknie,albo jak wyskoczy mu reklama,to woła mnie albo córkę,bo nie wie co z tym ma zrobić

Nastraszyłam go że na takich sexi portalach SA STRASZNE WIRUSY i komputer może iść z dymem

i on w to wierzy. Żal by mu było wywalic na nowy 4000 tys. wiec nigdzie nie zagląda,a poza tym nie umie.Jednak dla pewności od czasu do czasu zaglądam mu w historie,bo mógł go przecież ktos podszkolić
Jeszcze trzy lata temu,byłam o niego chorobliwie zazdrosna,ale to tak,że nawet wstyd o tym pisać jak go sprawdzałam :?

Było to dla nie i dla niego strasznie męczące.Postanowiłam jakoś nad soba pracować,poszłam na różne wyklady,przeczytałam ksiązki i MI PRZESZLO!!
Chyba bym sie roześmiała jak by zaczął przeglądać takie strony i chyba jakos specjalnie by mnie to nie ruszyło.
Człowiek człowieka nie jest w stanie upilnować. Nie pomogą kłótnie awantury.Osoba taka przestanie to robić na jakiś czas,albo będzie sie lepiej kryła. Jezeli był by to mój chłopak to najpierw bym porozmawiała czemu tak sie zachowuje. Jeżeli zrobił by to jeszcze raz,to bym pogoniła. Jeżeli zrobi to mąż,to jest ciężka sprawa,bo pogonic męża nie jest juz tak łatwo. :?