MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 11 lip 2006, 09:31

Angelika PDT_07

ostatnio nie zagladam tu czesto ...a tu taka niespodzianka.. :shock: :ohno: bardzo sie ciesze ...ze milosc dopadla wlasnie ciebie clein ...facet ma szczescie ..co tu duzo mowic.. :twisted:
zycze Wam wszystkim calej czworce ....DDDDDUUUUUZZZZZOOOOOO MILOSCI [smilie=love together.gif] [smilie=win your love.gif]

oj...zycie jest piekne jak sie czyta takie posty jak Twoje 8)

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 11 lip 2006, 09:35

Paulenko ciesze sie ciesze :) ile moge :) niech mi tylko mily z tej zagranicy wroci to dopiero bede sie cieszyc :))
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 11 lip 2006, 09:44

he,he ciesze sie ze za dobra wrózkę robiłam... ma sie ten talent:)

i wiesz co Angela, powiem Ci że jeszcze duzo radosci przed Tobą, a uczucie że cały świat moze być twój pozostanie z Tobą
bądź szczęsliwa Angelika!! Tak dobrze widzieć szczęsliwych ludzi..
i takich zakochanych..

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 11 lip 2006, 10:02

Angela cieszę się Twoim szczęściem :D :D :D super, jesteś tego warta, mieć dobrego faceta, ułożene życie, spokój, miłość,
jesteś fajną babką, życzę Ci jak najlepiej a raczej WAM
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /calus.gif

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 22 lip 2006, 10:27

wiek naprawde nie odgrywa roli.zawsze bylam z facetami starszymi od siebie.przedostatni starszy 10 lat.
moj obecny mezczyzna jest mlodszy o 5 lat.znajomi krytykowali mnie,ze on to moj toy boy.
powiem jedno,pomimo tego,ze jest 5 lat mlodszy jest bardziej opiekunczy,troskliwszy od tego 10 lat starszego,a dzieli ich przeciez roznica 15 lat.
nie ma jakis dziwnych przyzwyczajen,ktore ciezko byloby mi zmienic.wiekszosc starszych facetow ma juz jakies nawyki.nie narzeka,ze jest ciagle zmeczony, i chociaz nie ma portfela grubosci ceglowki,to potrafi o mnie zadbac!
ja bede miala za miesiac 29 lat.wygladam na25-26(tyle mi daja)mam 7-letniego syna,ktory z nikim tak sie nie dogadywal jak wlasnie tym mlodszym o 5 lat!
kiedy 12 dni temu mialam operacje powiekszania piersi to wlasnie on byl przy mnie.opiekowal sie mna.myl,czesal,podcieral w toalecie,bo ja nie moglam ruszac rekoma.
nie zaluje wyboru!a z tymi wiecznie krytykujacymi poprostu zerwalam kontakt.moze sa zazdrosne,ze mlodszy facet zwrocil na mnie uwage :)
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 22 lip 2006, 10:47

elajustyna Zapewne masz racje. Ja tez zawsze myslalam ze starszy facet jest lepszy , bardziej doswiadczony, troskliwszy i z dojrzalym podejsciem do zycia. Ale wlasnie nie raz sie przekonalam ze mlodszy facet jest lepszy. Dokladnie tak jak napisalas jeszcze nie ma takich nawykow i przyzwyczajen :wink: zawsze go mozna ulozyc pod siebie :twisted:
No i oczywiscie sa zdrowsi FIZYCZNIE :roll: :twisted: HEHEH
ZYCZE DUZO SZCZESCIA
:D
Juz po operacji noska u Dr Skupina Mega zadowolona ;-)

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 22 lip 2006, 13:34

tak naprawdę to chyba wiek nie ma rzadnego znaczenia....
czasem młodszy może być bardziej opiekuńczy niż starszy,a starszy mieć więcej radosci życia i energii niż dwudziestolatek...to nie wiek sprawia,myślę,tylko cechy charakteru :wink:

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 22 lip 2006, 14:09

Zgadzam się Paula całkowicie.

Szkoda tylko, że moje znajome przewracają oczami, jak choćby wspomnę o facecie hmmm powiedzmy po 40, bo 10 lat jest ok, ale więcej to już dla nich perwersja. A co zrobić jak on ma ten błysk w oku, cudowny uśmiech, niesamowite poczucie humoru i lepszy tyłeczek niż wiekszość młodych facetów :oops:

Gdyby jeszcze tylko on nie uważał, że jestem dzieckiem, to bym się nawet nie przejmowała :?
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 22 lip 2006, 14:17

charakter charakterem ,a wiek wiekiem.za wiekim idzie jeszcze doswiadczenie.mam wrazenie,ze starsi faceci maja tez jakies takie urazy do kobiet poniewaz czesto sa po zlych doswiadczeniach.te ich doswadczenia moga byc i dobre i zle,a to tez zmienia charakter.

jak bylam z tym o 10 lat straszym to czulam sie sama jakos tak starzej.poniewaz on wiecznie chodzil w garniturach wiec i ja zmienilam styl ubierania.
cos w tym jest ale naprawde czulam sie jakby mi przybylo lat.teraz wciagam dziny,luzna bluzeczke i nie musze sie ciagle pilnowac czy mam rowno upiete wlosy.

jesli chodzi o sex to z mlodszym mozna wiecej i czesciej :D

nawet moj siedmiolatek twierdzi,ze teraz mama jest cool :D

dodam tylko ,ze nie potepiam zwiazkow ze starszymi facetami,ale mam porownanie.uwazam,ze za duza roznica wieku nie jest dobra,w jedna czy w druga strone.
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 22 lip 2006, 14:28

Hmmm, problem ze mną jest taki, że ja zawsze wydawałam się starsza i poważniejsza niż wiek wskazuje. Rówieśnicy wydawali mi się kosmitami.

A ze starszym facetem to można odmłodnieć przecież - bo jest się jego małą dziewczynką.... żartuję oczywiście.

A "mój 40-latek" w koszuli i krawacie wygląda uroczo, w innych rzeczach też :) . I jak go spotykam, to czuję się o dziwo młodziej i mniej poważnie - to kwestia osobowości właśnie.
Są nudni i sztywni młodzi faceci - znam takich mnóstwo - zero fantazji i energii + obsesja, że teraz to już jestem bardzo poważnym panem na stanowisku. A są starsi (tzn spotkałam na rzie jednego), którzy mają dystans do siebie i świata - ja bym przy nim też takiego dystansu nabrała, a przydałoby mi się :?
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”