Sami a ty to z czego przepraszam chcesz schudnac? z kosci na osci???Samanthii pisze:..ja tez CHCE SIE Z WAMI ODCHUDZAC !
renusia juz ci 1.5 kg wrocilo? dobra jestes hehe..
Moderator: Zespół I

fondle pisze:Sami a ty to z czego przepraszam chcesz schudnac? z kosci na osci???

dopiero pierwszy miesiac,a planowalam 2...nie wiedzialam ze tak sie wszystko pokreci...fondle pisze:misialeczek24, a jak dlugo je bierzesz?
Tak sobie pomyslalam ,ze jak zaczynamy od jutra to musze nadrobic kg i wtedy bedzie sprawiedliwiefondle pisze:renusia juz ci 1.5 kg wrocilo? dobra jestes hehe
Misia a moze Twoj organizm juz ich nie potrzebuje? Od miesiaca bardzo malo jesz i pewnie Twoj zoladek jest skurczony, sprobuj odstawic tabletki i przejdz na dietemisialeczek24 pisze:ja mam zalamke...moje tabletki mi sie koncza

oj byloby wspaniale gdybym ich nie potrzebowala...boje sie co bedzie jak ich zabraknie...renusia pisze:Misia a moze Twoj organizm juz ich nie potrzebuje? Od miesiaca bardzo malo jesz i pewnie Twoj zoladek jest skurczony, sprobuj odstawic tabletki i przejdz na diete Jak nie zadziala to wrocisz do nich
Sprobuj je odstawic martwie sie ,ze mozesz uzaleznic sie od nich psychicznie i wtedy bedzie problemmisialeczek24 pisze:boje sie co bedzie jak ich zabraknie

powinnam zrobic to samo...ale nie tylko na lodowce ale na wszystkich pizzeriach itprenusia pisze:Twoja fotke to ja chce powiesic na lodowce ,zeby miec motywacje aby jej nie otwierac
hehe - dobre !!!renusia pisze:Samanthii Jak Ty sie odchudzasz to ja wpadam w depresjeTwoja fotke to ja chce powiesic na lodowce ,zeby miec motywacje aby jej nie otwierac
![]()
misialeczek24 pisze:ja mam zalamke...moje tabletki mi sie koncza