gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
ruta25
- Miłośniczka Beauty

gracja pisze:No moja też opada -zrobiłam się płaczliwa. Dlatego poszłam dziś na zakupy - na poprawę nastroju i na razie jest dobrze :)
i będzie coraz lepiej :) :) :)
-
angelika
- TOP Beauty

ruta25 pisze:gracja pisze:No moja też opada -zrobiłam się płaczliwa. Dlatego poszłam dziś na zakupy - na poprawę nastroju i na razie jest dobrze :)
no a u mnie super:) wyzyny przynajmniej dzis :lol:
-
ruta25
- Miłośniczka Beauty

angelika pisze:ruta25 pisze:gracja pisze:No moja też opada -zrobiłam się płaczliwa. Dlatego poszłam dziś na zakupy - na poprawę nastroju i na razie jest dobrze :)
no a u mnie super:) wyzyny przynajmniej dzis :lol:
hahha, to fajnie
u mnie duży dół...
pogoda, tak nijak się czuję, mam mało czułości (mąż)...irytuje mnie wiele spraw, czuję się niekochana, nieprzytulana....takie babskie to wszystko, ale prawda w tym jest...a większość facetów nie wie o co chodzi

-
wiki1
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
Nie wie.... nie wie..... Faceci dopiero po czasie cos rozumieja,tak jest przynajmniej z moim mezem....Jest kochany i dobry,ale nieraz jak cos zrobi to pobija wszystkich na glowe...Pozniej dopiero do niego dociera i lampka mu sie zapala.....ale u nich jest tak...narozrabiac jest latwo,a z przeprosinami roznie bywa........mojego meza akurat nie ma i strasznie mi zle teraz bez niego...(ale sie pozalilam),chociaz sie zgodzil na powiekszenie piersi,oczywiscie powiedzial,ze moje sa jak najbardziej ok,ale jesli mi to poprawi samopoczucie to mam robic co zechce,bo i tak mnie bedzie kochal....miod malina!!!!! Sama sielanka,oby tak bylo zawsze,a w zyciu sa rozne chwile!!!!!
Pozdrawiam kochane z rana
Pa Pa
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

MonisiaPP pisze:Zjadlam dwie tabliczki czekolady i popilam dwiema torebkami herabaty figura, to tak za namowa Gagi, zobaczymy co bedzie!

ni i jak efekty Monisia?? była rewolucja w brzuchu?? :lol: figura nie jest tak "spektakularna" w działaniu ale po ok 5ciu godzinach powinnaś odczuć że coś zaczyna sie przelewać....

MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
-
angelika
- TOP Beauty

ja to mam pecha

chrzanie cala ta op:( znowu jestem chora

to chyba jakies fatum albo klatwa nade mna wisi

zazdrosne msciwe kolezanki na mnie urok rzucily

... jestem zalamana... 6 dni mialo byc do op....juz raz ja przelozylam....masakra

chodze i wyje....wszystkie marzenia szlag trafil...
-
actress
- Nowicjusz Beauty

zdarzysz sie wyleczyc

dobre nastawienie i pare aspiryn i bedzie dobrze :)
ja dzisiaj mam swietny humor, chociaz jeszcze rano na uczelni wisiala nade mna czarna chmura
glowa do gory
-
wiki1
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
Co ty Angelika..nie ma sie co martwic ,to taka pogoda do bani ,ja tez jestem chora i nie moge dojsc do siebie do tego mi sie wszystko wali,i tez jestem nie do zycia...biust nie ucieknie....nie zamartwiaj sie,napewno tym razem sie juz uda... applau
-
Samanthii
- TOP Beauty

Angelika- nic sie nie martw(chociaz z tymi zazdrosnymi kolezankami moze masz racje...

)- mysl pozytywnie! :gg:
Ciebie pocieszam a sama dzisiaj nie wiem,gdzie sie podziac............
(moze wkoncu cos sie zacznie dziac w moim zyciu..........)
-
gracja
- Uzależniona Beauty

actress pisze:zdarzysz sie wyleczyc

dobre nastawienie i pare aspiryn i bedzie dobrze :)
nono tylko nie aspiryna!!!!!!!! Nie wolno brać aspiryny i polopiryny!!!!!!!! Gripex, fervex, coldrex owszem. Angelika trzymam za ciebie mooooocno kciuki i wierzę, że dasz radę!!!
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....