ŻONACI FACECI

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kotka333
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kotka333 » 01 mar 2006, 21:51

mam siostre blizniaczke,która spotkała na swojej drodze zonatego faceta.poznali sie dwa lata temu w bardzo nietypowej sytuacj,jednak nie moge napisac jak,to tajemnica.po godzine znajomosci wyznał jej ze ma zone od 10 lat i czteroletnia córke.miał wtedy 30lat a siostra 18.napączatku spotykali sie dla zabawy,przygody i namietnosci.ona nie wiazała z nim przyszłosci.czas szybko mijał oni spotykali sie coraz czesciej po pół roku wyznała mi ze go kocha,ze zakochała sie w nim do szalenstwa.radziłam jej to skonczyc jednak nie zrobiła tego.w koncu jego zona sie dowiedziała,własciwie sie tym nie przejeła.rozwiódł sie z nia.teraz siostra i on sa narzeczenstwem,ona jest w szóstym miesiacu ciazy,sa bardzo szczesliwi.on oczywiscie spotyka sie z córka.dodam zeto nie było tak ze pozałmoja siostre

Awatar użytkownika
kotka333
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kotka333 » 01 mar 2006, 21:54

i odrazu przekreslił swoje małzenstwo,w ich zwiazku od dawna sie psuło,i myslał juz o rozwodzie.gdy poznał miłosc podjał ten krok.napiszcie co o tym myslicie?pozdrawiam was

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 01 mar 2006, 22:01

No coz ja zebym mogla byc ze swoim chlopiszczem kochanym musialy sie rozpasc 2 malzenstwa(oba tak samo "udane") wiec czym jest tylko jedno :wink: A tak powaznie to uwazam ze lepiej sie rozwiesc i zaczac jeszcze raz, niz meczyc cale zycie.
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 01 mar 2006, 22:03

ja uważam..ze 18letnie dziewczyny nie powinny niszczyc małżenstw...roznica dwunastu lat miedzy nimi jest!!! FACET TO SWINIA..ale mezczyzna to taki gatunek..moze potrzebowal sie dowartosciowac itp..mezczyzni wlasnie po 30..albo po 40..mają takie slabosci..JEDNAK dla mnie panienka ktora niszczy zycie innej kobiecie..matce..zonie...ach nie chce pisać nawet :( To tylko moje zdanie..

Awatar użytkownika
kotka333
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kotka333 » 01 mar 2006, 22:31

nie uwazam zeby to była jej wina,pamietam jak on zadecydował ze sie rozwiedzie,a ona mu powiedziała ze nie chce niszczyc rodziny,on sie rozpłakał i powiedział ze dziekuje jej ze wreszczcie sie to skonczyłozeby tak nie mówiła,ze był młody gdy za nia wyszedł i juz poroku małzenstwa z nia wiedział ze to nie była miłosc,ale trwał w tym toksycznym zwiazku,do czasu az poznał moja siostre..a moja siostra mimo ze miała 18 lat,była bardzo dojrzała i on rowniez ja tak traktował,ja sama widze ze to jest miłosc,mysle ze aby to zrozumiec trzeba to przezyc....

Awatar użytkownika
kotka333
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kotka333 » 01 mar 2006, 22:35

a jego była zona zaraz po rozwodzie zamieszkała z jakims facetem....w ogóle nie przezywała straty meza,ani tego co sie stało...mysle ze w tym przypadku,rozpad ich małzenstwa był pisany z korzyscia dla obu stron,tak miało byc.pozdrawiam dizeki

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 01 mar 2006, 22:36

Troche to diwne bo skoro po pol roku juz wiedzial ze popelnil blad to skad to 4-letnie dziecko????? Moze to typ nie nadajacy sie do roli ojca/meza i jak tylko sytuacja wymaga zaangazowania to "...nogi za pas"
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
kotka333
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kotka333 » 01 mar 2006, 22:52

po slubie z nia otworzył swoja firme,i praktycznie cały swój czas poswiecal pracy,nigdy nie planowali dziecka,dlatego ich córeczka była małzenska wpadka.ale on bardzo kocha swoje dziecko,zawszee znajduje czas aby sie z nia spotkac,widze jak wielkim ojcowskim uczuciem ja darzy.teraz z moja siostra spodziewaja sie dziecka,ale to nie była wpadka oni pół roku starali sie o dziecko.powiem szczerze ze tez kiedys nie miałam o nim najlepszego zdania,ale z czasem go poznałam i jest naprawde fajny,dojrzaly,po prostu chciał miec kobiete która bedzie kochał i darzył miłoscia a ona jego

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 02 mar 2006, 09:14

własnie ...to jest idealny przykład leniwego faceta...jakby tak naprwde był nieszczesliwy w tm swoim 10 letnim małzenistwie to rozwod mogłby przeciez wziasc szybciej np. po roku jak sie zorientował ze to nie to :wink:
ale nie ..po co... lepiej zaczekac w ciepłym gniazdku ...i przy nadarzajacej sie okazji odrazu przeskoczyc do drugiego i w ramiona drugiej notabene 12 lat młodszej kobiety :roll:
oj zycze twojej siostrze jak najlepiej ...ale to nie swiadczy dobrze o tym panu...niech uwaza bo historia lubi sie powtarzac :wink:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 02 mar 2006, 09:19

blondi 222 pisze:własnie ...to jest idealny przykład leniwego faceta...jakby tak naprwde był nieszczesliwy w tm swoim 10 letnim małzenistwie to rozwod mogłby przeciez wziasc szybciej np. po roku jak sie zorientował ze to nie to :wink:
ale nie ..po co... lepiej zaczekac w ciepłym gniazdku ...i przy nadarzajacej sie okazji odrazu przeskoczyc do drugiego i w ramiona drugiej notabene 12 lat młodszej kobiety :roll:
oj zycze twojej siostrze jak najlepiej ...ale to nie swiadczy dobrze o tym panu...niech uwaza bo historia lubi sie powtarzac :wink:
dokladnie :D
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”