No coz, ja od zawsze przyjaznilam sie z... ...FACETAMI!!! Niestety, nie umialam znalezc sobie przyjaciolki...

Mialam 2 najlepsze kolezanki, i byloby wszystko oki.zeby nie znalazly sobie facetow... Od tej pory czulam sie jak piate kolo...
Co do moich przyjaciol-facetow; zawsze czulam,ze miedzy nami jest cos wiecej. Traktowalam ich wszystkich tak samo(Karol. Darek, Damian)ale wiedzialam... :lol: Nie obeszlo sie bez romansu-(Damian...)
Kiedy wyszlam za maz(dla nich SZOK) urwal sie kontakt. jeden wyjechal za granice, inny znalazl sobie kobiete a ten trzeci...

nadal czeka...
Nie mam pojecia dlaczego kobiety sa takie zawistne(jak mozna odbic najlep.kolezance faceta albo obgadywac ja z innymi...???), ale niestety ja takze jestem BAAARDZO ZAZDROSNA
(ale nie o rzeczy, o meza!!!),dlatego nie chce przyjaciolki!!! W zyciu staram sie byc fair,dlatego poco zaczynac cos, co nie ma sensu???
Czasami brakuje mi kogos bliskiego-moj maz nie wszystko rozumie(stara sie ale nie jest kobieta...), nie mam rodzenstwa a mama... ...ma tate.
Najgorsze jest zycie tutaj w Niemczech, gdzie ludzie sa tacy rozni i tacy zamknieci...