Dziewczyny mój ślub w maju 2010, narazie mamy załatwioną sale i orkiestre, szukamy teraz fotografa i kamerzysty jakoś nie moge znalezc tanich :/ suknie tez ogladam tylko w necie, nie mam czasu zeby pojechac przymierzyć. Kościol musialam zmienić, bo w tym moim wymarzonym, gdzie zawsze myslalam ze wezme slub, siostra zakonna nie zgodzila sie na jaką kolwiek dekoracje

tak wiec pojechalm gdzie indziej i ten drugi kosciol, nowy, czysty, proboszcz przemiły, nie robi z niczym problemu,powiedział ze moge sobie brac ekipe i urzadzac tak wystruj,w granicach rozsądku czywiscie, jak bede chciala. a mi bardzo podobaja sie swiece przy ławkach na podlodze owiniete zwiewnym materiałem, na boku lawki jakis delikatny kwiat, oczywiscie dywan,no i dekoracja kwiatow na ołtarzu. troche kłopotu ale przynajmniej bedzie tak jak chce :)
mam siostre cioteczna ktora gra na skrzypcach i spiewa wiec z tym tez nie bede miala problemu :)
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."