jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
brachypelma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: jest mi dzisiaj strasznie smutno

Post autor: brachypelma » 27 cze 2009, 13:31

Sabrina, mnie wkurza to, że mieszkam z teściową i słucham narzekania się i czepiania o wszystko. Łączę się z Tobą w bólu i cierpieniu <przytul>

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 27 cze 2009, 13:39

O matko to ty dopiero biedna jesteś :cry:
domownikom powiedzisłam ze ja tez chce mieć wolny weekend więc niech sobie kupia w knajpie jakis obiad,bo ja zjem zupke ze sloika dla niemowląt [uwielbiam je] i juz obiad mam z głowy.
Jeden problem z głowy :bravo
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 02 lip 2009, 21:04

ja cos ostatnio jakies doly mam :(
jakas niedowartosciowana sie czuje :( i ciagle mysle co moglabym zmienic i na maxa mnie to doluje.
Najgorsze jest to ze chcialabym przestac ale jakos nie potrafie, nie wiem skad mi sie to bierze. Moze to ta pogoda tak na mnie wplywa... nie wiem.
Brakuje mi jakiegos takiego powera i chodze calymi niami jakas taka przybita :doubt:
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 04 lip 2009, 22:53

a mi smutno bo nadal niezareczona :doubt:
Vodia w oogole mam tez to samo, mam dola, ze skonczylam studia i kazdy teraz praca praca.. plany juz do smierci mam znac... itd itd poza tym jeszcze mam tyle problemow, ze chcialabym uciec na jakis czas stad...
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 05 lip 2009, 11:31

ja mam dzisiaj mega dola :cry: :cry: , chodzi o to ze moj chlopak chce ze mna zamieszkac razem, ja nie jestem jeszcze przekonana, bo w ostatnim czasie bylo tyle stresu, klotnie, mamy calkiem inne charaktery itd. nie jestem jeszcze gotowa do tego kroku. po rozmowie on mnie dzisiaj wyrzucil, twierdzi ze to juz wogule nie ma sensu z nami i ze koniec itd. moze i on ma racje ale ja go i tak nadal jeszcze kocham arf

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 05 lip 2009, 11:53

Gosiaczku ja tez mam czasem ochote gdzies wybyc i byc sama przez jakis czas... albo wszystko sobie jakos inaczej poukladac, gdzies indziej, ale niestety to nie jest proste...
jak to mowia dla chcacego nic trudnego, ale jak partner ma nieco odmienna wizje to juz to nie jest takie proste :doubt:
czas na usta...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 05 lip 2009, 13:19

Vodia uciekamy razem :-) jejku ..mogłabym cofnac czas o jakis rok i pare miesiecy i inne podjac decyzje.. i jeszcze studiowac i w ogole... a w domku znowu burza :doubt:

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 05 lip 2009, 20:29

haha ciekawe co by nasi faceci powiedzieli :badgrin: moj to chyba by zawalu dostal :roll: :p
u mnie ostatnio cisza w domu... zero klotni i spokoj... taka leniwa sie ostatnio zrobilam ze nawet mi sie krzyczec do siostry nie chce :badgrin: :oops:
czas na usta...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 05 lip 2009, 21:07

Vodia .. ja tak palnelam :-) bo jade do tego Meksyku i mowie, ze moglabym tam zostac to uslyszalam suche: "to napisz mi sms jesli nie bedziesz wracac"
:badgrin: nie zrozumial przenosni.. ehhe :-)

Awatar użytkownika
Morgane
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Morgane » 06 lip 2009, 04:38

A mnie jest już od ponad tygodnia strasznie smutno :cry: Nie wiem czy powinnam to pisać w tym wątku i w ogóle pisać ale bardzo przeżyłam śmierć Michaela Jacksona.... Do dzisiaj mam pierwszą kasetę, pamiętam jak ją pierwszy raz puścił mi mój tata w samochodzie :cry: Uwielbiam jego piosenki, jedne bardziej, drugie mniej ale nawet nie o to chodzi... Dla mnie Michael był naprawdę wspaniałą osobą, przeznaczył na cele charytatywne około 300 mln dolarów, wiele tekstów jego piosenek porusza ważne problemy, Michael pomagał chorym dzieciom, był naprawdę niesamowity i biła z niego dobroć.... Niektórzy ludzie śmiali sie z jego wygladu a dla mnie on zawsze był piękny przez to jak podchodził do świata i innych ludzi... Przy tym tak niesamowicie utalentowany tanecznie, jego ruchy były po prostu niesamowite... mnie zawsze wszyscy powtarzali, że świetnie tańczę a nawet mu do pięt nie dorastam... W Dirty Diana był tak niesamowicie przystojny, miałam ochotę wskoczyc do teledysku i poczochrać te jego cudne kręcone kłaczki.... Może nie znałam go osobiście ale był dla mnie jak ktoś bliski.... Pamiętam jak kiedys powiedział, że chce życ wiecznie.... będzie przynajmniej w moim sercu i w sercu jego fanów....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”