zostalam wykorzystana-pigulka gwaltu ;(((

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
elle89
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: elle89 » 06 gru 2008, 00:30

brawo nikolettkaa, oby tak dalej :-D
"Pragnienie bycia kimÂś innym to marnowanie osoby ktĂłrÂą siĂŞ jest." Kurt Cobain

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 11 gru 2008, 03:13

nikol ja trzymam za ciebie kciuki cały czas :*
jesteś dzielna dziewczyna i należą Ci się wielkie brawa za to co zrobiłaś
jesteś wielka!

walcz o siebie :*
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 12 gru 2008, 15:33

jestem z tobą walcz o prawde i trzymaj sie cieplutko :))))
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 25 gru 2008, 06:01

witajcie dziewczyny dawno nie pisalam , sprawa jest w toku ,ale marne szanse na jej powowdzenia jak dowiedzialam sie od prokuratora i biglej pani psycholog ktora zajmuje sie moja sprawa,
dodatkowo wszczeto sledztwo przeciwko zaniechania policjantow, wiec i tu mialam koleine zeznania
minelo praktycznie poltora miesiaca,
niedziela -wpadla do mnie przyjaciolka -ta sama co tamtego wieczoru, musiala u mnie zostac na noc bo jest z innego miasta -postanowilysmy wypic heratke i pocykac jakies smieszne zdjecia ..
23:40 dzwoni telefon , niczego nie swiadoma odebralam ,w sluchawce uslyszlam jego glos
''masz prze*** kor**, uwazaj!'' omalo nie zemdlalam ze strachu, dzis znow boje sie wchodzic , mam prolemy z koncentracja i rozmowa, znow jest zle
bylam znow na policji, tym razem inny komisariat -przychodze mowie dyzurnemu ze przyszlam zglosic wniosek o grozby karalne..
on wypytuje ,ale jak to co powiedzial, na jakiej podstawie i ze slowo ''przej...''nie oznacza ze chce mi cos zrobic wedel policji, ...na korytarzu 2 inne osoy czekaja na przesluchanie :? policjant coraz bardziej wypytuje co i jak ..az wreszcie dzwoni do drugiego ktory ma mnie przesluchac, mija 25 minut schodzi jakis mlody -pyta mnie na korytarzu co i jak , mowie ze niechce rozmawiac przy innych i tp , on nalega-wiec mowie jakie grozy , on pyta czy sie Boje?! mysl-nie przyszlam ,tu dlatego ze lubie policjantow i komisariaty,ale ugryzlam sie w jezyk,
wkoncu mowie mu -zostalam przez tego chlopaka zgwalcona -wszystkich oczy na mnie ,zaprasza mnie na gore
spisujemy protkol szbko i bez bolesnie -cala policja chuczy ,ze slynna panna po pigulce gwaltu do nich przyszla , ogolnie wrazenia mieszane
ale lepiej niz poprzednio -protokul przyjety,ale i tak gaz w torece ma swoje miejsce
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 27 gru 2008, 16:12

jeku .......... :o dobrze by było założyć podsłuch na telefonie , bo na pewno jeszcze zadzwoni

Awatar użytkownika
mmala22
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: mmala22 » 09 sty 2009, 14:14

nikolettkaa, i jak Twoja sprawa? ruszylo sie cos? no i jka Ty sie kochana trzymasz? buziaki dla Ciebie
11 luty 2009-350,pod miesien,dr Brzuchanski
15 kwietnia 2008-calkowita korekta nosa dr Stepniewski

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 09 sty 2009, 14:46

mmala22, kompletni nic nie wiem , wiem ze sledztwo jest w toku , policja nic nie mowi :-/ ,ale sprawa ponoc przegrana :(( bede sie starac chociaz o zakaz zblizania sie , bo co moge wiecej ?
bardzo sie boje wychodzic z domu , poszlam do pracy -ale mam problemy ,mam jakies napady leku -wiec psychiatra dal mi zwolnienie na 2 tygodnie zebym odpoczela :(
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
mmala22
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: mmala22 » 09 sty 2009, 23:22

nikolettkaa, w glowie sie nie miesci zeby taki chu... po ulicy chodzil!!! powinien gnic w wiezieniu!!! wystap o zakaz-zawsze to cos. trzymaj sie
11 luty 2009-350,pod miesien,dr Brzuchanski
15 kwietnia 2008-calkowita korekta nosa dr Stepniewski

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 09 lut 2009, 07:31

nikolettkaa, Dopiero dzis przeczytalam o tym co Cie spotkalo, bardzo mi przykro, mam nadzieje, ze jakos sie trzymasz, minol miesiac od ostatniej informacji jaka tu umiescilas, czy oznacza to, ze sprawa jest juz przegrana? Mam nadzieje, ze nie, ale jesli tak to ja w tym momencie, na Twoim miejscu przeznaczylabym caly swoj czas na prace i zbierala pieniazki, po to aby za jakis czas, gdy wszystko juz calkowicie ucichnie, zaplacic komus z poza miasta, aby porzadnie spral kolesi, do tego wywiozl w las, rozebral do naga i przy drodze przywiazal do drzewa i najlepiej zrobil jeszcze kilka fotek i wrzucil do internetu.
Pragne rowniez pogratulowac Ci wytrwalosci, odwagi, zaangarzowania i walki o siebie i wlasne zycie. Jestes wielka. :-)
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 17 mar 2009, 15:18

nikolettkaa dopiero teraz przeczytałam to co Cię spotkało z TYM DRANIEM - szczerze współczuję, trzymam kciuki i pozdrawiam 8-)
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”